Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Labāk organizēta komunikācija – ar jauno LG GX300 divu sim karšu mobilo tālruni

Anete Gribuste, 02.06.2010. 09:33

Viens no pasaules mobilo ierīču ražotājiem un tehnoloģiju novatoriem LG Electronics (LG) jau šomēnes visiem interesentiem Latvijā piedāvās divu SIM karšu mobilo tālruni LG GX300 - lielisku izvēli tiem, kuri vienmēr atrodas kustībā, palīdzot taupīt laiku un izmaksas. SIM pārslēgšana notiek, izmantojot divu gaismas diožu SIM indikatoru, lai nodrošinātu ērtu pārslēgšanu.
Labāk organizēta komunikācija – ar jauno LG GX300 divu sim karšu mobilo tālruni

LG GX300 ir arī 2 megapikseļu kamera un jaudīgs 1500 mAh akumulatora atbalsts. Tā kā “divi tālruņi vienā” izmantošanai nepieciešama lielāka akumulatora jauda, LG GX300 tam nodrošināts kalpošanas laiks 500 gaidīšanas režīmā un 15 sarunu stundām.

“Jo aktīvāka kļūst mūsu dzīve, jo lietderīgāk jāizmanto vērtīgais laiks. Šodien efektīvas dzīves atslēga ir spēja paveikt daudzus uzdevumus vienlaikus, kā arī līdzsvarot darbu un brīvo laiku. LG GX300 būs lieliska izvēle tiem, kuri līdz šim lietojuši divus mobilos tālruņus — vienu darbam, otru brīvajam laikam,” saka LG Electronics Latvia komercdirektors Sergejs Samoiļenko.

Tāpat jāuzsver, ka LG GX300 tehnoloģiju inovācijas ietvertas elegantā dizainā - ar īpaši plānu (12,8 mm) korpusu, kā arī ērti lietojamu LCD ekrānu un tastatūru.
 
LG GX300
•    Divas GSM SIM kartes
•    Trīs joslu GSM (900/1800/1900)
•    1500 mAh akumulators
•    Perifērijas tīkls
•    2 megapikseļu fiksētā fokusa kamera ar mirgojošu gaismas diodi
•    Dubults sarunu laiks ar automātisku SIM kartes izvēli un gaismas diodes indikatoru
•    Zvana simulācija
•    Skaļruņa, balss ierakstīšanas un radio klausīšanās (izmantojot skaļruni) funkcijas

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV