Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

HP paplašina Pavilion piezīmjdatoru klāstu ar 6 jauniem modeļiem

Sintija Kvasova, 04.06.2010. 16:38

HP prezentējis jaunos Pavilion sērijas piezīmjdatoru modeļus - dm1, dm3, dm4, dv3, dv6 un dv7 - ar uzlabotu veiktspēju un pievilcīgiem dizainiem. Gravēta metāla apdare un augstas kvalitātes materiālu izmantojums rada vienkāršu, lakonisku dizainu, lai produkts nemanāmi un eleganti iekļautos lietotāju ikdienā.
HP paplašina Pavilion piezīmjdatoru klāstu ar 6 jauniem modeļiem

HP Pavilion vieglie un plānie dm1, dm3 un dm4

HP Pavilion dm4 ir 2.5 cm plāns un sver tikai 2 kg(4), tam raksturīgas metāla šasijas un elegants iegravēts raksts uz alumīnija apdares. Piezīmjdatoram ir Intel CoreTM procesors, 14" BrightView HD LED ekrāns(2), iebūvēta optiskā disku iekārta, pirkstu nospiedumu lasītājs ar HP SimplePass un akumulatora darbības laiks līdz pat 6.5 stundām(3). Pēc potenciālā lietotāja vēlēšanās datoru var sakomplektēt arī ar ATI Radeon HD5450 grafikkarti.

HP Pavilion dm3 ir 13.3 collu liels LED displejs, un piezīmjdators tiek piedāvāts ar jaunākās paaudzes AMD Athlon II Neo vai Turion II Neo procesoriem, pēc lietotāja izvēles ar ATI Radeon HD5430 grafikkarti, kā arī modernu, augstas kvalitātes metāla dizainu. HP Pavilion dm3 ir mazāk nekā 1 collu plāns un tā svars nepārsniedz 2 kg, bet akumulatora darbības ilgums ir līdz pat 9.5 stundām.

HP Pavilion dm1 ir šampanieša krāsas HP Imprint tehnoloģijā radīts faktūras dizains. Tā biezums ir mazāks nekā 2cm, ekrāna izmērs – 11.6 collas. dm1 nodrošina akumulatora darbības laiku līdz pat 6,4 stundām. Piezīmjdatoram ir AMD Neo procesors, ATI Radeon HD 4225 grafikkarte un līdz pat 5GB DDR3 tipa operatīvās atmiņas.

HP Pavilion piezīmjdatori izklaidei – dv3, dv6 un dv7

Augstās veiktspējas piezīmjdatori HP Pavilion dv3, dv6 un dv7 ir ideāli piemēroti darbam ar multimediju saturu, ļaujot izbaudīt jaunākās grafikas, audio un video iespējas.

HP Pavilion dv3, dv6 un dv7 ir pieejami ar tumša ķirša, šampanieša un metāla dizainiem. Dv6 ir pieejams arī papildus krāsās, tajā skaitā sarkanā un baltā ar Imprint tehnoloģijā veidotiem iespiestiem rotājumiem, turklāt dv6 ir pirmais HP Pavilion piezīmjdators, kas pēc pircēja izvēles ir pieejams ar skārienjūtīgu ekrānu, kā arī jauno 15.6" HD(2) ekrānu.

HP Pavilion dv3, dv6 un dv7 ar metāla apdari ir papildināti ar pirkstu nospiedumu lasītāju un HP SimplePass, garantējot lietotājiem vieglu pieeju, bet vienlaikus saglabājot uzlabotu drošību. Lai uzlabotu izklaides iespējas, dv7 modelis ar metāla apdari ir papildināts ar HP Triple Bass Subwoofer skaņas sistēmu un HP Beats Audio. dv3, dv6 un dv7 modeļiem ar Imprint apdari ir iebūvēta Dolby Advanced Audio skaņas sistēma un Altec Lansing skaļruņi.

Visos jaunajos HP Pavilion piezīmjdatoros iekļautas tādas ekskluzīvas tehnoloģijas kā HP TrueVision WebCam, kas optimizē video, pielāgojot to jebkādiem gaismas apstākļiem un HP QuickWeb, kas sniedz pieeju internetam(1) jau pēc dažām sekundēm bez tradicionālās datora iestartēšanas.

Visi minētie HP datori būs pieejami mazumtirdzniecībā jūlija beigās.

Par Hewlett-Packard:

HP ir pasaules lielākā informācijas tehnoloģiju kompānija, kas piedāvā drukāšanas un personālās skaitļošanas iekārtas, kā arī IT pakalpojumus, programmatūras un risinājumus, kas nodrošina vieglu tehnoloģiju lietošanu patērētājiem un uzņēmumiem. Plašāka informācija par HP (NYSE: HPQ) ir pieejama http://www.hp.com/

(1)Nepieciešams bezvadu interneta piekļuves punkts un interneta pakalpojumu sniedzējs.
(2)HD saturs ir nepieciešams, lai varētu aplūkot augstas izšķirtspējas attēlu.
(3)Akumulatora darbības ilgums mainās atkarībā no produkta, modeļa, konfigurācijas, programmām, uzstādījumiem un enerģijas pārvaldības uzstādījumiem. Akumulatora maksimālā kapacitāte laika un lietošanas gaitā samazinās. Plašāka informācija pieejama MobileMark07: www.bapco.com/products/mobilemark2007.
(4)Svars ir atkarīgs no konfigurācijas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV