Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

HP izveidojis videi draudzīgāku Deskjet sistēmu ar mazākām drukas izmaksām

Sintija Kvasova, 07.06.2010. 12:53

Informācijas tehnoloģiju ražotājs „Hewlett-Packard" izveidojis jaunu Deskjet drukāšanas sistēmu, kas piedāvās augstas kvalitātes izdrukas, zemākas printeru un tintes kasetņu izmaksas, kā arī radīs mazāku ietekmi uz apkārtējo vidi.
HP izveidojis videi draudzīgāku Deskjet sistēmu ar mazākām drukas izmaksām

Jaunajā Deskjet sistēmā ir uzlabotas un ar jaunajiem Deskjet sērijas printeriem savietojamas standarta un „value" tintes kasetnes. Rezultāts ir pielīdzināms lāzerizdruku kvalitātei teksta dokumentiem un spilgti, krāsaini attēli par nelielām izmaksām.

HP All-in-One Deskjet 2050

HP All-in-One Deskjet 2050 ir stilīgs printeris, ar ko lietotājs var skenēt, drukāt un kopēt, visas šīs ikdienā nepieciešamās biroja funkcijas veicot par pieņemamām izmaksām. Jaunā printera saslēgšana ir vienkārša - tam ir uzlabota programmatūra ātrai instalācijai, aizņemot mazāk vietas uz datoru cietā diska.

HP All-in-One Deskjet 2050 ir pirmais modelis jaunajā Deskjet printeru sērijā, kas darbojas ar HP 301 tipa tintes kasetnēm. Jaunās līnijas iezīme ir neliela ierīces aizņemtā vieta, kā arī nelielais enerģijas patēriņš. Jaunajiem HP All-in-One Deskjet printeriem ir pārprojektēta drukājošā galviņa un speciāli jaunajai drukas sistēmai pielāgota papīra padeves tekne.

Jauno Deskjet līniju komplektē ar HP 301 melno un trīskrāsu standarta tintes kasetnēm.

HP standarta un „value" tintes kasetnes

HP 301 standarta un „value" tintes kasetnes izstrādātas, lai nodrošinātu augstākās kvalitātes izdrukas uz parastā papīra, izmantojot jaunas tintes formulas - uz krāsvielām bāzēto krāsaino un uz pigmentiem bāzēto melno tinti.

HP 301 līnija ietver sevī standarta un „value" tipa kasetnes, kas ir pieejamas gan melnas, gan krāsainas. Standarta tips nodrošina augstvērtīgu un precīzu druku, kas ir raksturīgi visām oriģinālajām HP izejvielām. Tiem, kas drukā lielus apjomus, paredzēts „value" kasetņu tips. „Value" tipa melnā kasetne HP 301XL sniedz iespēju izdrukāt līdz pat 2,5 reizēm vairāk drukas darbu, bet trīskrāsu HP 301XL - līdz divām reizēm vairāk, salīdzinot ar atbilstošām standarta drukas kasetnēm. Gan standarta, gan „value" kasetnes nodrošina lielāku izdrukāto lapu skaitu ar mazākām izmaksām, nekā iepriekšējās Deskjet kasetnes.

Videi draudzīgāki

HP All-in-One Deskjet 2050 aktīvajā režīmā nepieciešama tikai puse no enerģijas daudzuma, ko patērē iepriekšējais modelis, to arī apliecina Deskjet 2050 ENERGY STAR sertifikāts. Printeris no ražotāja tiek piegādāts speciālā somā, ko pircēji vēlāk var izmantot arī sadzīvē. 99% no iepakojumā lietotajiem materiāliem ir pārstrādājami vai izmantojami vairākkārt.

Arī HP 301 kasetnēs vismaz 70% ir izgatavoti no otrreiz pārstrādātiem materiāliem - gan jau reiz lietotām HP tintes kasetnēm, gan PET plastmasas pudelēm.

HP 301 kasetņu iepakojums ir izgatavots no pārstrādātiem vai otrreiz izmantojamiem materiāliem. Par ekoloģisko izdevīgumu pircējus informē HP Eco Highlights zīme uz iepakojuma.

HP iesaka lietot HP Bright White Inkjet , HP All-in-One Printing un HP Printing papīru. Tiem ir ColorLok tehnoloģija, kas jaunajā sistēmā garantē optimālus izdruku rezultātus. Ikdienas fotogrāfiju drukāšanai piemērots būs HP Everyday Photo papīrs, bet HP Advanced Photo papīrs ir paredzēts labākam rezultātam - ātri žūstošs, ar fotolaboratorijas kvalitāti, izturīgs pret mitrumu un traipiem.

HP All-in-One Deskjet 2050 printeris un HP 301 „standarta", un „value" kasetnes ir mazumtirdzniecībā Latvijā, interneta veikalos, katalogos un HP.com no 1. jūnija.
HP rekomendētās mazumtirdzniecības cenas:
HP All-in-One Deskjet 2050 (CH350B) – 59 eiro
HP 301 Black tintes kasetne (CH561EE) – 12.99 eiro (var izdrukāt 190 lapas)
HP 301 Tri-colour tintes kasetne (CH562EE) – 15.99 eiro – (var izdrukāt 165 lapas)
HP 301XL Black tintes kasetne (CH563EE) – 25.99 eiro – (var izdrukāt 480 lapas)
HP 301XL Tri-colour tintes kasetne (CH564EE) – 25.99 eiro – (var izdrukāt 330 lapas)

Par „Hewlett-Packard":

HP ir pasaules lielākā informācijas tehnoloģiju kompānija, kas piedāvā drukāšanas un personālās skaitļošanas iekārtas, kā arī IT pakalpojumus, programmatūras un risinājumus, kas nodrošina vieglu tehnoloģiju lietošanu patērētājiem un uzņēmumiem. Plašāka informācija par HP (NYSE: HPQ) ir pieejama http://www.hp.com/

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV