Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Logitech paziņo par augstas izšķirtspējas (HD) tīmekļkamerām un programmu Logitech Vid HD

Jānis Vanags, 10.06.2010. 12:30

Šodien Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) ir spēris nākamo soli, lai pildītu solījumu par augstas izšķirtspējas video nodrošināšanu ikvienam un jebkurā vietā, paziņojot par pilnīgu augstas izšķirtspējas tīmekļkameru sēriju un nesen pieteikto programmu Logitech® Vid™ HD, kas nodrošina bezmaksas un ērtus HD videozvanus. Piedāvājot videozvanus ar HD (720p) izšķirtspēju un videoieraksti ar pilnu HD (1080p) izšķirtspēju, tehnoloģiju Logitech Fluid Crystal™ un vienkāršu augstas izšķirtspējas materiālu augšupielādi vietnēs Facebook™ un YouTube™, lieliskā tīmekļkamera Logitech® HD Pro Webcam C910 īsteno iespēju veikt augstas izšķirtspējas videozvanus, videoieraksti un koplietošanu.
Logitech paziņo par augstas izšķirtspējas (HD) tīmekļkamerām un programmu Logitech Vid HD

„Augstas izšķirtspējas videozvani ir būtiski mūsu pasaules redzējumam, kurā videosakariem ir tikpat svarīga nozīme kā telefonsakariem — tie ir pieejami ikvienam un jebkurā vietā," sacīja uzņēmuma Logitech viceprezidents un video komercijas ģenerāldirektors Ēriks Kincs (Eric Kintz). „Logitech augstas izšķirtspējas tīmekļkameras un programma Vid HD nodrošina visu nepieciešamo, lai dalītos ar materiāliem, veidotu sakarus, redzētu sev nozīmīgu cilvēku attēlus lieliskā detalizācijā, kas krietni pārsniedz iebūvēto tīmekļkameru kvalitāti."

Visās jaunajās Logitech HD tīmekļkamerās ir izmantota tehnoloģija Logitech Fluid Crystal, kas nodrošina katra videozvana un videoieraksta attēla dzidrumu, vienmērīgas, plūstošās kustības un bagātīgas — dzīvei atbilstošas — krāsas.

Logitech HD Pro Webcam C910 — augsta izšķirtspēja jebkurā veidā

Jaunu kvalitātes standartu noteicošā tīmekļkamera Logitech HD Pro Webcam C910 ļauj ne tikai ierakstīt videomateriālu pilnā augstā izšķirtspējā (1080p) un veikt augstas izšķirtspējas (720p) videozvanus, bet tā nodrošina arī kristāldzidru stereoskaņu (par to rūpējas divi mikrofoni — pa vienam katrā tīmekļkameras objektīva pusē).

Tīmekļkamerai Logitech HD Pro Webcam C910 ir pārsteidzoši moderns profils. Tikai 25 milimetrus garā un pārsteidzoši plānā tīmekļkamera C910 minimālisma pieskaņu piešķir gan galddatoram, gan klēpjdatoram.

Logitech HD Webcam C510 — līdznēsājama augstas izšķirtspējas videozvanu un videomateriālu ierakstes tīmekļkamera

Ja priekšroku dodat tīmekļkamerai, kuru var ņemt visur līdzi, tad līdznēsājamā tīmekļkamera Logitech HD Webcam C510 ir īstā izvēle — tā ir ērti saliekama un pārvietojama. Pat tad, ja videozvanus gribat veikt no mājām, viesnīcas vai biroja, tīmekļkameru C510 varat salocīt un ievietot kabatā vai somā. Turklāt 360 grādu pilna pagrieziena iespēja ļauj tīmekļkameru grozīt ap savu asi un iekļaut videozvanu un videoierakstu kadros vairāk cilvēku.

Logitech paziņo arī par augstas izšķirtspējas tīmekļkamerām par ikvienam pieejamām cenām: Logitech® HD Webcam C310 un Logitech® HD Webcam C270.

Logitech Vid HD — HD (720p) videozvani

Logitech Vid HD nodrošina pilnu HD videozvanu iespēju ciklu, jo augstas izšķirtspējas zvanus nevar veikt tikai ar augstas izšķirtspējas tīmekļkameru, ja tai nav pieejama programmatūra, kas augstas izšķirtspējas videosignālu spēj pārraidīt abos virzienos.

Ja meklējat vienkāršāku un labāku veidu, kā veikt videozvanus, tad Vid HD ir ātri un ērti lietojama HD videozvanu bezmaksas programma, kas ir visu jauno Logitech tīmekļkameru komplektācijā, kā arī bez maksas lejupielādējama no tīmekļvietnes www.logitech.com/vid

Ja lietojat programmu Logitech Vid™, varat to jaunināt uz Vid HD un tagad lietot kopā ar augstas izšķirtspējas tīmekļkamerām.

Vienkārša augšupielāde vietnēs Facebook un YouTube

Mūsdienās sociālās vietnes miljoniem cilvēku ir neatņemama ikdienas dzīves sastāvdaļa, un videomateriāli ir nepieciešami savas dzīves notikumu parādīšanai tuviem cilvēkiem. Ar Logitech jauno augstas izšķirtspējas tīmekļkameru sēriju HD videomateriālu ierakstīšana un augšupielāde vietnēs Facebook un YouTube ir tīrais nieks. Jūsu ērtībām komplektā ir iekļauta fotoattēlu un videomateriālu rediģēšanas programmatūra Magix™, kas pirms publicēšanas palīdz pieslīpēt videomateriālu vājās vietas. Un komplektā iekļautā attēlu un videomateriālu galerija ļauj ērti saglabāt iemūžinātās atmiņas.

Fotografēšana ar Logitech augstas izšķirtspējas tīmekļkamerām

Ar jaunajām Logitech tīmekļkamerām var vienkārši fotografēt un attēlus nosūtīt draugiem un ģimenes locekļiem. Ar tīmekļkameru C910 var fotografēt ar 10 megapikseļu izšķirtspēju, bet tīmekļkamera C510 ļauj iegūt 8 megapikseļu izšķirtspējas fotoattēlus. Savukārt tīmekļkamera C310 ļauj fotografēt ar 5 megapikseļu un tīmekļkamera C270 — 3 megapikseļu izšķirtspēju (augstākās kvalitātes fotoattēli tiek uzlaboti ar programmatūru).

Saderīga ar visām nozīmīgākajām videozvanīšanas klientprogrammām

Visas jaunās Logitech augstas izšķirtspējas tīmekļkameras ir saņēmušas Skype® sertifikātu un darbojas ar izplatītākajām videozvanīšanas klientprogrammām , tostarp — Skype, Yahoo!® Messenger, Windows Live™ Messenger un Gmail™ balss un video tērzēšanu.

Cena un pieejamība

Tīmekļkamera Logitech HD Pro Webcam C910 būs nopērkama augustā, un tās ieteicamā mazumtirdzniecības cena ir 99,99 eiro. Tīmekļkamera Logitech HD Webcam C510 būs nopērkama augustā. Tās ieteicamā mazumtirdzniecības cena ir 49,99 eiro. Tīmekļkameras Logitech HD Webcam C310 (€39,99) un Logitech HD Webcam C270 (€29,99) būs nopērkamas jūlijā. Lai iegūtu papildinformāciju par Logitech HD tīmekļkamerām, apmeklējiet tīmekļvietni www.logitech.com/webcams

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV