Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

LG LE7500 televizors – tūkstoš un vienai izklaides iespējai

Zane Udrase, 15.06.2010. 11:42

Viens no pasaules tehnoloģiju novatoriem LG Electronics (LG) jau jūlijā visiem interesentiem Latvijā piedāvās iegādāties LG INFINIA sērijas jaunāko modeli — LED LCD televizoru LG LE7500. Tas lietotājam piedāvā kvalitatīvu Full HD attēlu, kā arī plašākās mājas izklaides iespējas, ko nodrošina NetCast Entertainment Access funkcija un bezvadu savienojums.
LG LE7500 televizors – tūkstoš un vienai izklaides iespējai

LG INFINIA modeļi izceļas ar attēla kvalitāti, elegantu dizainu, kā arī progresīvu energoefektīvo tehnoloģiju pielietojumu un ērtu piekļuvi tiešsaistes izklaides iespējām. Pateicoties LG LE7500 daudzpusīgajam izklaides funkciju klāstam un tehniskajām iespējām, šis modelis ieguvis arī CEA (Consumer Electronics Association) asociācijas prestižo inovāciju balvu International CES Innovations Award.

Pateicoties gaismas diožu aizmugurgaismojumam, kas izstrādāts, izmantojot LED Plus tehnoloģiju, ievērojami uzlabota attēla krāsu kvalitāte, savukārt dinamiskā kontrasta attiecība palielināta līdz 5 000 000:1. Tehnoloģija Spot Control nodrošina skaidrāku melnās un pelēkās krāsas gradāciju. Savukārt mājas kino cienītāji novērtēs TruMotion funkciju (100 Hz), kas novērš attēla izplūšanu dinamiskās ainās.

Novatoriskais INFINIA dizains virtuāli nojauc robežu starp ekrānu un rāmi, radot iespaidu, ka abas daļas saplūdušas vienotā veselumā. Elegantais LG LE7500 lieliski papildinās ikvienu interjeru, un perifēro ierīču bezvadu savienojums ar multivides kārbu palīdzēs izvairīties arī no vadu izmantošanas. Tādējādi tam iespējams pievienot jebkuru ierīci, piemēram, mājas kinozāli, Blu-ray vai DVD atskaņotāju.

LG LE7500 integrētās tehnoloģijas ļauj ievērojami paplašināt izklaides iespējas. Piemēram, bezvadu savienojuma Digital Living Network Alliance (DLNA) tehnoloģija ļauj televizora ekrānā demonstrēt fotoattēlus, video un citu informāciju, kas saglabāta DLNA sertificētās ierīcēs, piemēram, mājas datoros, pārvietojamos cietajos diskos vai foto/videokamerās. Informāciju var nolasīt un atskaņot arī izmantojot Bluetooth vai pievienotu USB ierīci. Tomēr visplašākās iespējas skatītājiem atklāj NetCast Entertainment Access tehnoloģija, kas nodrošina interneta savienojumu, neizmantojot datoru. NetCast Entertainment Access izklaides iespējas ietver, piemēram, interneta albumus Picasa, video straumēšanu no YouTube un laika prognozi AccuWeather.

LG LE7500
LED Plus ar Spot Control tehnoloģiju (55"/47"/42")
NetCast (YouTube, AccuWeather, Picasa u.c.)
Full HD 1080p
5 000 000 : 1 dinamiskā kontrasta attiecība
TruMotion 100 Hz
ISF sertifikāts
Picture Wizard II - attēla kvalitātes regulēšana augstā līmenī
Neierobežota skaņa
Skaidras balss funkcija
Bezvadu audio/video saite
Bluetooth
DLNA
USB 2.0 (HD DivX, JPEG, MP3 atskaņošana)
HDMI SIMPLINK
Inteliģentais sensors
Viedais enerģijas taupīšanas režīms (Plus)

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV