Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

LG iepazīstina ar pirmo 3D monitoru – LG W2363D

Zane Udrase, 29.06.2010. 11:21

Viens no pasaules tehnoloģiju novatoriem LG Electronics (LG) interesentus Latvijā iepazīstina ar pirmo monitoru LG W2363D, kas saturu atveido arī 3D formātā. Šis ir trīsdimensiju attēla Full HD risinājums, kas bez saplūšanas efekta ļauj "nokļūt" ekrānā redzamo notikumu centrā.
LG iepazīstina ar pirmo 3D monitoru – LG W2363D

"Ir pienācis izklaides multivides izšķirošais brīdis - 3D tehnoloģiju attīstība kļuvusi par vadošo industrijas tendenci. Pateicoties kvalitatīvajam attēlam un 3D satura sniegumam, LG W2363D monitors noteicis jaunu datorizklaides standartu," uzsvēra LG Business Solutions Company viceprezidents Braiens Kvons (Brian Kwon). "Pateicoties LG tehnoloģiju inovācijām, LG W2363D būs iespaidīga platforma trīsdimensiju spēlēm un filmām."

LG W2363D monitors ļauj izbaudīt jaunu video un spēļu kvalitātes līmeni, pateicoties Full HD risinājumam, 120 Hz kadru izvērsumam, kontrasta attiecībai 70000:1 un ātrajai matricai, kuras reakcijas laiks ir tikai 3 ms, nodrošinot nevainojamu ātrkustīgu objektu attēla atveidojuma kvalitāti. Pateicoties LG W2363D datu apstrādes ātrumam (172 Hz), ievērojami samazināts arī saplūšanas efekts, iegūstot reālistiskus un skaidrus trīsdimensiju attēlus.

Jaunajam LG W2363D monitoram ir arī spēļu funkciju kopa G MODE:

- Thru Mode palīdz paātrināt režīma reakcijas laiku, atslēdzot kadru bufera atmiņu. Tādējādi iespējams izbaudīt darbību reāllaikā un nekavējoties reaģēt uz notiekošo.
- АRC (attēla formāta automātiskā kontrole) ļauj parādīt spēles logu pilnā ekrānā bez izmaiņām.
- AutoBright nodrošina maksimālu trīsdimensiju attēla dziļumu, LG W2363D monitoram automātiski pielāgojot ekrāna spilgtumu.
- SRS Tru-surround HD ir optimāli pilnveidota trīsdimensiju satura demonstrēšanai, radot iespaidu, ka skaņa nāk nevis no skaļruņiem, bet gan ekrāna. Pateicoties uzlabotajam basu līmenim, LG W2363D nodrošina arī skaidru augsto frekvenču un balss skaņu, turklāt dažādie iestatījumi austiņām un skaļruņiem garantē skanējuma kvalitāti jebkurā no režīmiem.

LG W2363D monitora dizains ieturēts aktuālajā hi-tech stilā. Priekšējā panelī iebūvēta zila dinamiskais Tru-Light aizmugurapgaismojums, kas reaģē saspringtākajos spēles momentos un piešķir papildu akcentu ekrānā notiekošajam. Jāuzsver, ka LG W2363D monitora 3D attēla augsto kvalitāti apliecina arī 3D tehnoloģiju uzņēmuma NVIDIA sertifikāts.

Monitors LG W2363D darbojas ar NVIDIA risinājumu GeForce 3D Vision, kas paredzēts augstākās kvalitātes stereoskopisko efektu radīšanai un ietver bezvadu brilles, grafisko procesoru NVIDIA GeForce, kā arī speciālo programmatūras nodrošinājumu, lai spēles, filmas, video, fotoattēli un 3D modeļi tiktu pārveidoti pilnvērtīgā stereo 3D.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV