Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Efektīvas un radošas sanāksmes ar Samsung interaktīvo tāfeli

Diana Dzene, 30.06.2010. 12:29

Samsung Electronics, globālais līderis digitālajos medijos un digitālās konverģences tehnoloģijās, iepazīstina korporatīvo vidi ar savu jaunāko interaktīvās tāfeles risinājumu – 650TS. Šis jaunākais Samsung interaktīvo tāfeļu klāsta papildinājums ir aprīkots ar skārienjūtīgu ekrānu un iebūvētu datoru, kas sniedz ievērojamu funkcionalitātes un veiktspējas uzlabojumu.
Efektīvas un radošas sanāksmes ar Samsung interaktīvo tāfeli

"650TS ir Samsung jaunākais izstrādājums industrijā vadošo interaktīvo tāfeļu līnijā, kas paredzēts korporatīvajām un izglītības vajadzībām," sacīja Samsung Electronics Eiropas ekrānu organizācijas vadītājs Mr. Sē Huns Parks (See Hun Park). "Līdz ar modernāku funkciju klāstu, ierīce piedāvā plašas iespējas produktivitātes un radošo iespēju uzlabošanai visdažādākajās situācijās. Neatkarīgi no tā, vai kontaktējaties ar kolēģiem, vadāt korporatīvo treniņu vai arī cenšaties sniegt iespaidīgu prezentāciju, 650ST ietvertās modernākās prezentācijas tehnoloģijas palīdzēs jums to paveikt maksimāli efektīvi."

Samsung 650TS interaktīvajai tāfelei ir ļoti plašas pielietojuma iespējas, kas ļauj ierastās sanāksmes un prezentācijas padarīt daudz radošākas. Pateicoties interaktīvā ekrāna iespējām viegli importēt un manipulēt ar multivides saturu, kā arī fiksēt darba gaitā radītās idejas, sanāksmei atvēlēto laiku ir iespējams izmantot maksimāli efektīvi.

Tāfeles 65 collu lielais skārienjūtīgais ekrāns ir apveltīts ar izcilām reaģēšanas īpašībām un pieslēgvietām, kas ļauj tam pieslēgt datoru, video iekārtas vai internetu. Ar 650TS tāfeli vienlaicīgi var darboties vairāki prezentētāji un tā atpazīst plašu papildus iekārtu un failu formātu klāstu. Iekārtā iebūvētie skaļruņi ļauj atskaņot video vai mūzikas failus bez jebkādām papildus skaņas ierīcēm, kā arī lietotājiem ir iespēja izmantot iekārtā iebūvēto datoru.

650TS ekrānam ir ļoti plašs 175 grādu apskates leņķis, kā arī augstas izšķirtspējas LCD ekrāns. Tas ļauj baudīt kristālskaidru attēla kvalitāti neatkarīgi no vietas kur tieši cilvēki sēž sanāksmes laikā. Vēl jo vairāk, ekrāna virsmai izmantotā mazāk atstarojošā stikla virsma mazina acu nogurumu un padara saturu daudz salasāmāku un saskatāmāku.

Samsung 650TS ietver veselu virkni ar jaunākajiem tehnoloģiskajiem risinājumiem, kas ļauj tāfeli vienkārši savienot ar citām ierīcēm. Uzstādot Samsung interaktīvās tāfeles Aģenta aplikāciju, saturu ir iespējams ērti koplietot ar citām ierīcēm, kas atrodas vienā telpā ar tāfeli.

Savukārt My Content funkcija ļauj piekļūt visiem jūsu datiem bez vajadzības nēsāt līdzi klēpjdatoru. Izmantojot standarta RFID identifikācijas karti vai paroli un lietotājvārdu, jūs varat ērti piekļūt saviem personīgajiem datiem caur interaktīvo tāfeli. Kad būsiet pabeiguši savu prezentāciju vai arī vienkārši vēlēsieties sākt jaunu, varēsiet vienkārši saglabāt visu tāfeles ekrāna saturu un nodzēst pieskaroties ar roku, pildspalvu vai dzēšgumiju, kas ir iekļautas komplektācijā.

Samsung 650TS galvenās raksturīpašības:
65 collu ekrāns
Biezums: 450 mm / svars: 70 kg
1920x1080 pikseļu izšķirtspēja
kontrasts 5000:1
178/178 grādu (H/V) skata leņķis
5,5 ms reakcijas laiks
maksimālais strāvas patēriņš - 450W
VGA(SOG), DVI, CVBS, HDMI pieslēgvietas
Windows XP, Windows Vista, Windows 7 (drīzumā) OS atbalsts

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV