Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

HP biznesa piezīmjdatoru sēriju papildina HP ProBook 5320m

Katrīna Lulle, 08.07.2010. 14:19

HP paplašinājis biznesa piezīmjdatoru sēriju ar jaunas paaudzes īpaši plāno modeli HP ProBook 5320m.
HP biznesa piezīmjdatoru sēriju papildina HP ProBook 5320m

23,5 mm biezais un tikai 1,7 kg smagais piezīmjdators HP ProBook 5320m ir viens no plānākajiem modeļiem HP biznesa piezīmjdatoru klasē. Tam ir anodēta alumīnija korpuss, 33,8 cm (13.3") liels augstas izšķirtspējas (HD) displejs ar LED aizmugurapgaismojumu, savukārt pilnā izmēra klaviatūra ir izturīga arī pret nejaušu tās apliešanu.

HP ProBook 5320m nodrošina uzlabotu energoefektivitāti, palielinātu veiktspēju un samazinātu jaudas patēriņu. Neskatoties uz plāno un vieglo uzbūvi, lietotājs iegūst pilnvērtīgu procesora funkcionalitāti, ieskaitot Intel® Turbo Boost un Hyper-Threading Technology papildiespējas. Datoram ir HP USB ārējās pieslēgvietas, kā arī CD un DVD diskdzinis. Vieglai ārējā monitora vai projektora pieslēgšanai kalpo VGA pieslēgvieta vai DisplayPort.

HP ProBook 5320m satur ar Gobi tehnoloģiju spēcinātu 3G mobilā interneta komunikāciju HP Mobile Broadband, Wi-Fi Certified™ WLAN bezvadu interneta un Bluetooth bezvadu datu pārraides tehnoloģijas. Tas ļauj lietotājam ērti izmantot internetu arī atrodoties kustībā, pieslēgties uzņēmuma iekšējam tīklam, saņemt e-pastu un citus svarīgus ziņojumus.

Biznesa piezīmjdators veidots ar mērķi nodrošināt uzlabotu datu drošību, nelielu energopatēriņu un vienkāršu lietošanu. HP ProBook 5320m apgādāts ar HP ProtectTools programmu paketi, kas ar trim vienkāršiem soļiem ļauj īstenot papildu drošības pasākumus. Tajos ietilpst paroles uzstādīšana BIOS sistēmai, viena lietotāja režīms un paroļu pārvaldnieks, kas ļauj vienuviet pārvaldīt interneta vietņu, lietojumprogrammu un failu paroles. Gadījumā, ja piezīmjdators tiek nozaudēts vai nozagts, dati ir droši aizsargāti ar cietā diska šifrēšanu. Modelim 5320m iebūvēts arī pirkstu nospiedumu lasītājs, kā arī sejas atpazīšanas funkcija vēl ērtākai lietotāja identifikācijai.

HP ProBook 5320m konstrukcijā netiek izmantotas bromu saturošas pretdegšanas plastmasas (BFR) un polivinilhlorīds (PVC), līdz ar to ir samazināta piezīmjdatora negatīvā ietekme uz apkārtējo vidi. To apliecina ENERGY STAR® sertifikāts, EPEAT® Sudraba sertifikāts, turklāt 90% iekārtas materiālu ir paredzēti otrreizējai pārstrādei.

Jaunākajam HP M sērijas piezīmjdatoram ir plaša akumulatora iespēju izvēle, un tieši litija-polimēru akumulatori nodrošina korpusa plānumu. Palielinātas ietilpības 6 šūnu akumulators ļaus piezīmjdatoram darboties līdz pat 11 stundām.

HP ProBook 5320m piezīmjdators ir pārdošanā no jūlija un tas maksās sākot no 599 eiro.

Plašāka informācija par piezīmjdatoru HP ProBook 5320m, specifikācijas un attēli ir pieejami interneta vietnē www.hp.com/eur/notebooks.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV