Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Samsung laiž klajā pasaulē pirmo RGB LED datu projektoru

Diana Dzene, 09.07.2010. 09:31

Samsung Electronics prezentējis pasaulē pirmo RGB LED datu projektoru ar 1000 ANSI lumenu spilgtumu. SP-F10M projektoram nav nepieciešama periodiska lampas nomaiņa, jo tajā kā gaismas avots tiek izmantotas LED diodes, kas, darbojoties Eco režīmā, sola 50 000 darba stundu mūžu, tādējādi atvieglojot iekārtas lietošanu un ievērojami samazinot izmaksas un tās ietekmi uz vidi. LED gaismas avots nodrošina nemainīgi spilgtu attēlu faktiski visa projektora mūža garumā, turklāt tas sniedz augstāku krāsu intensitāti un plašāku krāsu gammu, nekā to spēj piedāvāt citi tirgū pieejamie LED projektori.
Samsung laiž klajā pasaulē pirmo RGB LED datu projektoru

Klasiskajiem projektoriem parasti lampa ir jāmaina jau pēc 3000 darba stundām, taču SP-F10M LED apgaismojuma mūžs Eco režīmā nodrošina 17 reizes garāku dzīves ciklu, nekā to spēj klasiskie projektori. Augstāka krāsu intensitāte un plašāka krāsu palete ļauj rast projektoram plašākas pielietojuma iespējas, papildus ierastajām baltajām tāfelēm un ekrāniem ļaujot rādīt attēlu arī uz melnas un zaļas tāfeles. Tādējādi šī iekārta var būt vienlīdz labi izmantojama izglītības, valsts pārvaldes un biznesa jomās.

Atsakoties no klasisko dzīvsudraba elementu saturošo halogēnspuldžu izmantošanas, tiek ievērojami samazināta negatīvā ietekme uz apkārtējo vidi, kas saistīta ar šo spuldžu utilizāciju. Tas arī ļauj samazināt iekārtas kopējās lietošanas izmaksas visā tās mūža garumā, jo nav vairs regulāri jāpērk jaunas spuldzes un jādomā par izlietoto utilizāciju.

Jaunajam projektoram ir arī samazināts trokšņu līmenis un elektroenerģijas patēriņš, kā arī paātrināts ieslēgšanās laiks, kas iespējams, pateicoties tieši LED apgaismojumam. SP-F10M projektors ir gatavs darbam jau trīs sekundes pēc ieslēgšanas pogas nospiešanas.

Pateicoties iebūvētajam failu pārlūkam, lietotāji var atvērt un apskatīt dažādus failus, to skaitā PDF, TXT, HTML, MPEG un Microsoft® Office dokumentus. Tādējādi prezentācijas tagad ir iespējams vadīt arī tikai ar vienkāršas USB zibatmiņas palīdzību.

Izmantojot tālvadības funkciju, jūs varat iekārtu attālināti ieslēgt, noregulēt skaļumu, pārslēgt ienākošā signāla avotu un pārlūkot failus. Tāpat arī ir iespējams attālināti kontrolēt un aplūkot diagnostikas informāciju par to, cik ilgi projektors jau ir darbojies, kāds ir tā temperatūras līmenis un kādas ir bijušas kļūdas. Vēl papildus jāmin iekšējā bezputekļu gaisa cirkulācijas funkcija, kas pasargā iekārtu, ļaujot ietaupīt naudu un laiku nepieciešamajām apkopēm.

SP-F10M galvenās tehniskās īpašības:

1000 ANSI lumenu spilgtums
LED gaismas avota darba mūžs Eco režīmā 50 000 stundas
XGA (1024x768) standarta izšķirtspēja
Attēla izmērs diapazonā no 40 līdz 300 collām
USB pieslēgvieta ar failu pārlūku, kas ļauj attēlot Microsoft® Office un Adobe® PDF dokumentus to oriģinālajā formātā
HDMI pieslēgvieta kopā datorsavienojumu
RJ45 (tīkla kontrole), MM (multimediji)
7W mono skaņa
309 x 290 x 111,5 (P x Dz x A, mm)
4,8 kg
Titru atbalsta funkcija

Par Samsung Electronics

Samsung Electronics Co., Ltd. ir globālais līderis pusvadītāju, telekomunikāciju, digitālo mediju un digitālās konverģences ražošanā; 2008.gadā uzņēmuma konsolidētie pārdošanas rādītāji bija 96 miljardi USD. Ar aptuveni 164 600 darbiniekiem 179 birojos 61 valstī, uzņēmums sastāv no divām galvenajām biznesa vienībām: Digitālo mediju un komunikāciju vienības un Komponentu vienības. Atzīts par vienu no pasaules ātrāk augošajiem zīmoliem, Samsung Electronics ir vadošais digitālo televizoru, atmiņas karšu, mobilo tālruņu un TFT-LCD produktu ražotājs. Papildu informācija atrodama www.samsung.com.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV