Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Mobilais tālrunis LG GT400 - elitāra saziņa par demokrātisku cenu

Anete Gribuste, 13.07.2010. 14:58

Viens no pasaules tehnoloģiju novatoriem LG Electronics (LG) jau šomēnes interesentiem Latvijā piedāvā jaunu mobilo tālruni LG GT400. Šis mobilais tālrunis ir izcili piemērots tiem, kuri dod priekšroku kvalitātei par pieņemamu cenu.

LG GT400 mūsdienīgs dizains apvienots ar jaunākajiem tehnoloģiju sasniegumiem, tāpēc šajā tālrunī nodrošināta nepieciešamā funkcionalitāte - no skārienekrāna līdz pat neierobežotām interneta piekļuves iespējām. Un tas viss ietverts tikai 11 mm plānā korpusā, kas sver nedaudz vairāk par 90g.

Tāpat šajā mobilajā tālrunī pieejamas daudzveidīgas izklaides iespējas, tostarp stereo FM radio, MP4/MP3 atskaņotājs, multivides atskaņotājs, kā arī vairākas spēles brīvajiem brīžiem. Vēl LG GT400 aprīkots ar 5,0 megapikseļu kameru, kam ir automātiskais fokuss attēla kvalitātes nodrošināšanai un iespēja uzņemt video. Tāpat šim tālrunim ir dokumentu skatītājs.

LG GT400 piedāvā plašas savienojamības iespējas, tostarp Web piekļuvi, ko nodrošina HSDPA. Turklāt, lai gādātu par pilnu savienojamību, šim tālrunim ir arī Bluetooth un mikro USB savienojums. Tāpat LG GT400 ir 3,0 collu TFT skārienekrāns, kas spēj atveidot līdz pat 256 000 krāsu toņiem. LG GT400 pieejams melnā, sudraba un rozā krāsā.

Par LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) ir viens no pasaules līderiem un tehnoloģiju novatoriem sadzīves elektronisko ierīču, mobilo sakaru ierīču un sadzīves tehnikas ražošanas jomā, nodarbinot vairāk nekā 82 000 cilvēkus, kuri darbojas 115 struktūrvienībās visā pasaulē. Pagājušajā gadā piecu LG struktūrvienību - Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, Air Conditioning un Business Solutions - kopējie pārdošanas apjomi sasniedza 43.4 miljardus ASV dolāru (55.5 triljonus Korejas vonu). LG ir viens no pasaules vadošajiem plakano paneļu televizoru, audio un video, mobilo tālruņu, gaisa kondicionieru un veļas mazgājamo mašīnu ražotājiem. LG noslēdzis ilgtermiņa sadarbības līgumu, kļūstot par Formula 1™ globālo un tehnoloģiju partneri, iegūstot ekskluzīvas tiesības kā oficiālais sadzīves elektronikas, mobilo telefonu un optisko iekārtu ražotājs. Lai iegūtu plašāku informāciju, lūdzu, apmeklējiet interneta vietni www.lg.com.

Par LG Electronics Mobile Communications Company

Uzņēmums LG Electronics Mobile Communications Company (LG) ir viens no pasaules lielākajiem mobilo tālruņu ražotājiem. Izmantojot progresīvās tehnoloģijas un novatoriskās dizaina iespējas, LG tālruņi nodrošina augstas kvalitātes mobilo sakaru pakalpojumus klientiem visā pasaulē. Izmantojot progresīvus bezvadu risinājumus, LG strauji paplašina savu tirgus daļu visā pasaulē. Lai iegūtu plašāku informāciju, lūdzu, apmeklējiet vietni www.lge.lv .

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV