Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Canon papildina LEGRIA HF M Full HD videokameru klāstu ar 64GB LEGRIA HF M32

ZParks/Canon PR, 14.07.2010. 14:39

Šodien Canon papildina savu LEGRIA HF M klāstu ar jauno LEGRIA HF M32 – kompaktu, viegli lietojamu Full HD videokameru ar ietilpīgāku atmiņu. Jaunais LEGRIA HF M modelis ir izstrādāts lietotājiem, kuri vēlas nepārspējamu kvalitāti, un paplašina LEGRIA HF M klāstu līdz četriem modeļiem, nodrošinot 64 GB iekšējo zibatmiņu un SDXC atmiņas karti, lai palīdzētu tiem, kuri vēlas filmēt ilgāk.
Canon papildina LEGRIA HF M Full HD videokameru klāstu ar 64GB LEGRIA HF M32

LEGRIA HF M32 izmanto tās pašas izcilās Canon tehnoloģijas, kas ir iestrādātas arī citos LEGRIA HF M modeļos, tostarp ārkārtīgi intuitīvo skārienjutīgo LCD ekrānu, kas lietotājam nodrošina plašākas satura pārvaldības iespējas. Tā ir ideāli piemērota lietotājiem, kuri tiecas pēc izcilas video kvalitātes. Jaunā kamera ļauj uzņemt pat vēl vairāk HD video, nodrošinot atmiņas ietilpību, lai uzņemtu līdz pat 24 stundu ilgu videomateriālu. Tas ir arī pirmais LEGRIA modelis, kas atbalsta SDXC atmiņas kartes, nodrošinot ilgāku uzņemšanas laiku ar līdz pat divu terabaitu (TB) atmiņas ietilpību.

Uzlabotas funkcijas, uzlabots sniegums

LEGRIA HF M32 ir 3,3 MP Full HD CMOS sensors, 18x Advanced Zoom sistēma, Canon HD Video objektīvs un DIGIC DV III apstrādes tehnoloģija.

Uzlabotā Face Detection tehnoloģija kadrā atpazīst līdz pat 35 sejām, nodrošinot to, ka draugi un radi vienmēr ir labi redzami. Ir iespējams manuāli izvēlēties konkrētu seju, kam sekot. Canon Instant AF tehnoloģija nodrošina ātrdarbīgu, precīzu automātisko fokusēšanu, kas nepieciešama HD.

Turklāt tās Super Range optiskais IS nodrošina HF M32 divus papildu stabilizācijas režīmus sarežģītos filmēšanas apstākļos. Dynamic Optical Image Stabilizer samazina kameras sakustēšanos, staigājot vai kustoties, īpaši platleņķa uzņēmumos. Ar maksimālo tālummaiņu jauno optiskā Image Stabilizer režīmu var aktivizēt, nospiežot pogu. Tas ievērojami uzlabo attēla stabilitāti, fokusējot attālinātus objektus.

Skārienjūtīgs ekrāns, ērtāka vadība

LEGRIA HF M32 ir 2,7 collu skārienjutīgs ekrāns, kas reaģē uz kustību, nodrošina tūlītēju vadību un nepārspējamu lietošanas vieglumu. Ar Touch Focus, Touch Exposure un Touch Tracking kameras iestatīšana notiek bez liekām pūlēm, piedāvājot iespēju mainīt fokusu, izvēlēties ekspozīcijas līmeņus un izsekot kustīgus objektus, vienkārši pieskaroties ekrānam. Vadības pogas ekrānā ļauj lietotājiem niansēti un viegli regulēt tālummaiņu, diafragmu un ekspozīciju.

3D Flip View – meklējiet un aplūkojiet dažu sekunžu laikā

LCD ekrāns nodrošina vēl vairāk priekšrocību video aplūkošanā. Video var ērti aplūkot, viegli pāršķirot no vienas lapas uz nākamo un pieskaroties sīktēlam, lai to noskatītos, savukārt pievilcīgais 3D Flip View ļauj bez grūtībām atrast video pat vislielākajā bibliotēkā. Grupējot uzfilmēto pēc uzņemšanas datuma un laika, 3D Flip View ļauj lietotājiem pārskatīt attēlus pa labi un pa kreisi, uz augšu un uz leju, vadoties no uzņemšanas laika. Atrast nepieciešamo video nekad nav bijis tik viegli.

Viegla aizraujošu video montāža Viegli radīt izcilu video

LEGRIA modeļi ir pazīstami ar savu ērto lietošanu, un LEGRIA HF M32 nav nekāds izņēmums. Pateicoties iestrādātajai Smart Auto tehnoloģijai, lietotāji var ierakstīt izcilus video neatkarīgi no apstākļiem – ar gudro Scene Detection tehnoloģiju, kas automātiski iestata videokameru, lai pielāgotos vienam no 31 filmēšanas apstākļu režīma.

Canon unikālais Video Snapshot piedāvā viena pieskāriena ierakstīšanu divu, četru vai astoņu sekunžu kadru uzņemšanā. Klipus var kopēt no iepriekš ierakstīta materiāla, tādējādi ļaujot lietotājiem saīsināt garus video. Tad tos var apvienot atskaņojumu sarakstā (playlist), ko var parādīt kā samontētu video ar fona mūziku. Mūziku var pievienot, augšupielādējot kameras atmiņā audio failus vai atskaņojot caur kameru, izmantojot MP3 atskaņotāju. Ja ir vēlēšanās, lietotāji var eksportēt atskaņojumu sarakstu, iekļaujot mūziku, vienā SD filmā, augšupielādēt internetā vai ierakstīt diskā.

Ērta kopīgošana

LEGRIA HF M32 nodrošina vienkāršu veidu, kā kopīgot saturu tiešsaistē. Kamerā esošais no HD uz SD konvertēšanas rīks ir apvienots ar Easy Web Upload funkciju, lai klipus varētu pārsūtīt uz YouTube ar minimālu piepūli. Iekļautā PIXELA ImageMixer programmatūra automātiski atrod saturu un ļauj lietotājiem augšupielādēt un anotēt uzfilmēto vienā darbībā. Informāciju par individuālu lietotāju profiliem vai kontiem var uzglabāt regulārai lietošanai.

Atbalsts Eye-Fi pievienotajām funkcijām ļauj lietotājiem arī augšupielādēt savus konvertētos SD video tieši no kameras YouTube (vai citās atbalstītās vietnēs) tur, kur ir pieejams bezvadu internets, bez datora.

Dual Flash atmiņa

Papildus 64 GB iebūvētajai zibatmiņai ir pieejams arī atmiņas kartes slots – saderīgs ar SDHC jaunās paaudzes SDXC kartēm. Ar ietilpību līdz pat 2TB SDXC piedāvā vietu stundām ilgu papildu Full HD video uzglabāšanai. Turklāt Relay Recording papildina Dual Flash atmiņu, automātiski pārslēdzot ierakstīšanu uz atmiņas karti, jo nav jālaiž garām interesanti kadri aizraujoša pasākuma beigās tikai tāpēc, ka iebūvētā atmiņa ir pilna.

LEGRIA piederumi

Jaunā LEGRIA HF M32 ir saderīga ar plašu Canon LEGRIA piederumu klāstu, tajā skaitā objektīvu adapteriem, video gaismām un jauno Canon WP-V2 ūdensdrošo korpusu, kas ļauj filmēt zem ūdens līdz pat 40 metru dziļumā. Iestrādātais Mini Advanced Accessory ir saderīgs arī ar jauno Canon SM-V1 5.1ch telpiskās skaņas mikrofonu.

LEGRIA HF M32 galvenās funkcijas:

64GB Dual Flash atmiņa, SDXC atbalsts un Relay Recording
Viegla HD filmēšana
6,8 cm (2,7") skārienjutīgs LCD
Video Snapshot režīms
3,3 MP Canon HD Camera sistēma
Dynamic OIS un Powered IS
Viegla kopīgošana
Pre REC, 25p Cinema režīms
Izcila skaņa
Radošas iespējas

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV