Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

"LG Electronics" piedāvā jaunos plazmas televizorus "LG PJ350" un "LG PJ550"

Zane Udrase, 16.07.2010. 10:42

Viens no pasaules līderiem un tehnoloģiju novatoriem plakanā paneļa displeju un audio-video ierīču tirgū LG Electronics (LG) piedāvā labākās LG dizaina, tehnoloģiju un izklaides iespējas ar jaunajiem LG PJ550 un LG PJ350 plazmas televizoru modeļiem.
"LG Electronics" piedāvā jaunos plazmas televizorus "LG PJ350" un "LG PJ550"

LG ir pilnīgi pārstrādājis savu 2010. gada plazmas TV līniju, izveidojot tik slaidus un vieglus plazmas televizorus kā vēl nekad agrāk. Šajā plazmas sērijā ir ietvertas jaunas konstrukcijas, piemēram, LG PJ550 un LG PJ350 Razor Frame un speciālo Protective Skin stikls, ar kura palīdzību, sašaurinot attālumu starp stikla filtru un moduli, tiek ievērojami uzlabota attēla skaidrība.

600 Hz Sub-Field Driving uzlabo kustīgā attēla reakcijas laiku, izmantojot vadības procesu, ar kura palīdzību katrā kadrā tiek iekļauti 10 pakārtoti lauki, nodrošinot lietotājiem skaidrāku attēlu. LG ekskluzīvais Dual XD Engine uzlabo standarta izšķirtspējas saturu līdz gandrīz vai tādam kvalitātes līmenim, kas TV skatītājiem ļauj izbaudīt uzlabotu attēla kvalitāti.

"LG plazmas TV jaunās tehnoloģijas ir apvienotas ar jaunu konstrukciju - rezultātā televizors ir kļuvis vēl plānāks, šaurāks un vieglāks", norāda LG Electronics Latvia komercdirektors Sergejs Samoiļenko.

Gan LG PJ550, gan LG PJ350 modeļiem ir iebūvēts USB 2.0, lai nodrošinātu papildu satura lietošanas iespējas, un Intelligent Sensor tehnoloģija, kas automātiski kalibrē un optimizē spilgtumu, kontrastu, baltā balansu un krāsu, ņemot vērā apgaismojuma spilgtumu un krāsas temperatūru telpā un tādējādi ietaupot enerģiju.

Funkcija Clear Voice II pielāgo skaļuma iestatījumus, izmantojot 12 atšķirīgus balss tālummaiņas līmeņus, tomēr nemazinot citu apkārtējo skaņu uztveri un palīdzot darbības laikā nepalaist garām nevienu dialoga vārdu. Savukārt AV Mode II iekļauj trīs AV režīmus atkarībā no pārraides satura (kino, sporta vai spēļu), ko var viegli iestatīt ar tālvadības pults palīdzību.

Par LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) ir viens no pasaules līderiem un tehnoloģiju novatoriem sadzīves elektronisko ierīču, mobilo sakaru ierīču un sadzīves tehnikas ražošanas jomā, nodarbinot vairāk nekā 82 000 cilvēkus, kuri darbojas 115 struktūrvienībās visā pasaulē. Pagājušajā gadā piecu LG struktūrvienību - Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, Air Conditioning un Business Solutions - kopējie pārdošanas apjomi sasniedza 43.4 miljardus ASV dolāru (55.5 triljonus Korejas vonu). LG ir viens no pasaules vadošajiem plakano paneļu televizoru, audio un video, mobilo tālruņu, gaisa kondicionieru un veļas mazgājamo mašīnu ražotājiem. LG noslēdzis ilgtermiņa sadarbības līgumu, kļūstot par Formula 1™ globālo un tehnoloģiju partneri, iegūstot ekskluzīvas tiesības kā oficiālais sadzīves elektronikas, mobilo telefonu un optisko iekārtu ražotājs. Lai iegūtu plašāku informāciju, lūdzu, apmeklējiet interneta vietni www.lg.com.

Par LG Electronics Home Entertainment Company

LG Electronics Home Entertainment Company ir viens no lielākajiem plakano paneļu displeju, audio atskaņotāju un video produktu ražotājiem pasaulē. LG produktu kategorijas ietver LCD un plazmas televizorus, mājas kinozāles, Blue-ray disku un video atskaņotājus, audio komponentus, un plazmas displeju paneļus. Fokusējoties uz izteiksmīgām ierīcēm, kompānija ražo produktus ar elegantu dizainu un attīstīta tehnoloģiskās robežas, lai pilnveidotu izklaidi mājās.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV