Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Logitech paziņo par nākamās paaudzes telpiskās skaņas skaļruņiem

Jānis Vanags, 20.07.2010. 10:19

Lai nodrošinātu iespaidīgu 5.1 skaņu mūzikai, filmām un spēlēm, Logitech ir paziņojis par nākamās paaudzes Logitech® telpiskās skaņas skaļruņiem Z506. Lai varētu izveidot skaņas sistēmu pēc lietotāju vēlmēm, Logitech jaunākajiem skaļruņiem iespējams pievienot gandrīz jebkuru izklaides ierīci, tostarp datoru, spēļdatorus PLAYSTATION®3 (PS3™), Xbox 360®, Wii®, atskaņotāju iPod® vai DVD atskaņotāju.
Logitech paziņo par nākamās paaudzes telpiskās skaņas skaļruņiem

„Mēs Logitech telpiskās skaņas skaļruņus Z506 konstruējām tā, lai jūs varētu tos uzstādīt pēc savām vēlmēm jebkurā mājas istabā," sacīja Logitech viceprezidents un Audio nodaļas vadītājs Marks Šneiders (Mark Schneider). „Skaļruņi Logitech Z506 ir saderīgi gandrīz ar jebkuru mājas izklaides ierīci, ļaujot jums ātri pievienot spēļdatoru, kas izmanto RCA savienojumu, datoru, izmantojot tā skaņas karti, vai arī ciparu mūzikas atskaņotāju, izmantojot tā 3,5 mm pieslēgvietu. Tagad nodoties jebkādam iemīļotam izklaides veidam ir pavisam vienkārši."

Lai Logitech telpiskās skaņas skaļruņus Z506 būtu vieglāk uzstādīt, kabeļiem ir atbilstošs krāsu marķējums un sistēmā ir iekļauti piederumu kabeļi skaņu kartēm un mūzikas atskaņotājiem. Spēļu cienītāji skaļruņus Z506 var pievienot tieši pie spēļdatora RCA kabeļa. Turklāt Logitech telpiskās skaņas skaļruņi Z506 atbalsta divas vienlaikus pieslēgtas ierīces, piemēram, spēļdatoru un ciparu mūzikas atskaņotāju.

Veidojot telpisku stereoskaņu, skaļruņi Z506 var pārvērst divu kanālu stereoskaņu iespaidīgi bagātā telpiskā skaņā, iesaistot jūs iemīļotāko filmu notikumos vai sniedzot konkurētspējīgas priekšrocības spēlēs, kurās jādzird aiz muguras esošais slepenais ienaidnieks.

Piedāvājot 75 vatu (RMS) jaudu, uzņēmuma Logitech jaunākie skaļruņi var piepildīt telpu ar skaņu pat tā, ka sāks rībēt logu rūtis. Pievienotais lejupvirzienā darbojošais zemo frekvenču skaļrunis nodrošina dziļus basus un atdzīvina jūsu mūziku, filmas un spēles. Turklāt jums ir īpaši paredzēta basu vadība, kas ļauj tos paaugstināt vai pazemināt, atkarībā no tā, cik daudz (vai maz) dunoņas vēlaties dzirdēt. Un gadījumos, kad nevēlaties traucēt pārējos mājas iedzīvotājus, uzņēmuma Logitech telpiskās skaņas skaļruņiem Z506 ir austiņu pieslēgvieta privātām klausīšanās reizēm vai vēlām nakts stundām.

Cena un pieejamība

Logitech telpiskās skaņas skaļruņi Z506 Eiropā būs nopērkami augusta sākumā par ieteicamo mazumtirdzniecības cenu € 89,99.

Par Logitech

Logitech ir pasaulē vadošais to izstrādājumu ražotājs, kas ļauj cilvēkiem piekļūt cipariskajām iespējām. Aptverot daudzas skaitļošanas, sakaru un izklaides platformas, Logitech apvienotā aparatūra un programmatūra ļauj veikt vai uzlabo ciparisko naviģēšanu, mūzikas un video izklaidi, spēļu spēlēšanu, sociālo sakaru veidošanu, audio un video saziņu, izmantojot internetu, video drošību un mājas izklaides vadību. Uzņēmums Logitech International ir dibināts 1981. gadā kā atklāta akciju sabiedrība, kuras akcijas kotējas SWX Šveices biržā (LOGN) un Nasdaq Global Select Market (LOGI).

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV