Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Samsung prezentē Q sērijas klēpjdatorus – izcilu stila, jaudas un mobilitātes apvienojumu

Diana Dzene, 26.07.2010. 11:34

Samsung Electronics, digitālo mediju un konverģences tehnoloģiju globālais līderis, laidis klajā savu Q sērijas klēpjdatoru klāstu – Q530, Q430 un Q330.
Samsung prezentē Q sērijas klēpjdatorus – izcilu stila, jaudas un mobilitātes apvienojumu

"Mēs esam izstrādājuši Q sēriju, piedāvājot visaizraujošākās, jaudīgākās un stilīgākās mobilās datoru lietošanas iespējas tirgū, izmantojot augstākās klases tehnoloģijas apvienojumā ar ergonomisku dizainu," sacīja Samsung Electronics IT risinājumu biznesa nodaļas vecākais viceprezidents Jonghvans Parks (Yonghwan Park).

Q sērijas klēpjdatori pārdošanā globālajā tirgū ir jau no 2010. gada jūlija vidus; Latvijā būs pieejams tikai Q330, kas veikalos parādīsies augusta otrajā nedēļā.

Q sērijas klāsts

Q530 – Q sērijas klāsta flagmanis, kas piedāvā ideālu līdzsvaru starp veiktspēju, mobilitāti un stilu. Radīts tiem, kam nepieciešams augstas veiktspējas dators intensīvai lietošanai.

Q530 15,6" HD LED lielais ekrāns un tā 16:9 malu attiecība nodrošina visatbilstošāko HD filmu un datorspēļu attēlošanu, savukārt efektīvā LED tehnoloģija ir taupīgāka attiecībā uz datora bateriju.

Q430 – šis dators piemērots lietotājiem, kas īpaši augsti vērtē mobilitāti. Apveltīts ar 14" HD LED ekrānu, 2,09 kilogramu svaru un elegantu apdari, tas nodrošina tirgū labāko sniegumu jaudīgo datoru lietotājiem.

Q330 – klēpjdators lietotājiem, kas vēlas mobilitāti un jaudu apvienojumā ar papildus ērtībām. Ar nelielo 1,97 kilogramu svaru un 13,3" HD LED ekrānu šis ir Q sērijas vieglākais klēpjdators.

Q330 ir aprīkots ar hibrīdgrafikas funkciju, kas pēc nepieciešamības automātiski pārslēdzas starp Intel HD Graphic un nVidia GeForce 310M grafiskajām kartēm, tādējādi samazinot enerģijas patēriņu un nodrošinot baterijas veiktspēju līdz pat 7 stundām (koplietošanas grafiskā atmiņa ar 5 šūnu 5900 mAh bateriju).

Bezkompromisu veiktspēja un mobilitāte

Visi Q sērijas modeļi ir aprīkoti ar augstākās klases Intel® Core™ i3 vai Intel® Core™ i5 procesoriem.

Baterijas ilgtspējai ir liela ietekme uz mobilitātes iespējām, tāpēc Q sērija ir aprīkota ar jaunākajām tehnoloģijām uzlabotam baterijas darbības mūžam. Q sērijas klēpjdatori var tikt izmantoti darbam līdz pat 6 stundām (koplietošanas grafiskā atmiņa ar 5 šūnu 5200 mAh bateriju) vai līdz pat 7 stundām (koplietošanas grafiskā atmiņa ar 5 šūnu 5900 mAh bateriju). Ir arī iespējams papildus uzlabot baterijas ilgtspēju ar Samsung Extended Battery Life (EBL) risinājumu.

Nepārspējama savienojamība

Q sērijas klēpjdatori ir apgādāti ar Samsung AllShare™ tehnoloģiju, kas ļauj lietotājiem kontrolēt, meklēt, apmainīties un atskaņot video, fotogrāfijas un mūziku starp visdažādākajām Samsung sertificētām DLNA (Digital Living Network Alliance) ierīcēm. Tehnoloģija ļauj vienkārši straumēt HD saturu no jūsu klēpjdatora uz jūsu televizoru vai arī bez aizķeršanās koplietot video un fotogrāfijas ar telefonu bez nepieciešamības pievienot jebkādus vadus vai kabeļus.

Izmantojot ad-hoc WiFi savienojumu, Q sērijas klēpjdatori var ātri kopēt failus, attēlus, mūziku vai koplietot informāciju ar jebkuru citu datoru – vienkāršs failu koplietošanas risinājums, kas ietaupīs laiku, savukārt Bluetooth 3.0 High Speed tehnoloģija nodrošina 24 reizes ātrāku bezvadu savienojumu nekā Bluetooth 1.2 tehnoloģijas standarts.

Ērtas funkcijas

Visi Q sērijas datori ir nodrošināti ar Samsung USB Sleep and Charge risinājumu, kas sniedz iespēju uzlādēt mobilos telefonus un MP3 atskaņotājus pat tad, kad dators atrodas miega režīmā. Q sērijas klēpjdatoriem ir ļoti viegla teksta ievade, pateicoties jaunajai ergonomiski izveidotajai tastatūrai, kas paātrina teksta ievadi un samazina kļūdu skaitu.

Papildus informācijai, lūdzu, apmeklējiet interneta vietni: http://www.samsungcomputer.com/pressinfo

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV