Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Logitech paziņo par uzlādējamu atskaņotāja iPod skaļruņu sēdni

Jānis Vanags, 04.08.2010. 11:15

Šodien uzņēmums Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) paziņo par Logitech® uzlādējamo skaļruņi S751i — līdznēsājamu atskaņotāja iPod un tālruņa iPhone skaļruņu sēdni, kas nodrošina skaidru skaņu. Lielisku skaņas kvalitāti nodrošina astoņas membrānas, ļaujot kustēties dziesmu ritmos jebkurā laikā, jo uzlādējamais akumulators skaļruni ļauj ņemt līdzi uz jebkuru vietu.
Logitech paziņo par uzlādējamu atskaņotāja iPod skaļruņu sēdni

„Ar šo sistēmu mēs grasāmies piedāvāt mūsu nākamās paaudzes skaņas kvalitāti skaļruņu sēdnei atskaņotājiem iPod," saka Logitech audio nodaļas vadītājs Marks Šneiders (Mark Schneider). „Jaunajam uzlādējamam skaļrunim S715 ir astoņas membrānas — divreiz vairāk nekā iepriekšējām atskaņotāja iPod sēdnēm — un tam ir uzlādējams NiMH akumulators. Tātad — laiks nodoties mūzikai — un vairs nekad neuztraukties par baterijām."

Lai atdzīvinātu mūziku, Logitech uzlādējamais skaļrunis S715i nodrošina izteiksmīgu skaņu, pateicoties astoņām īpaši uzlabotām membrānām. Skaļrunim S715i ir divas trīs collu ar lāzeru uzlabotas neodīmija membrānas, kas nodrošina vidējo diapazonu, divas pus collu lielas neodīmija membrānas, kas nodrošina izteiksmīgas augšējās skaņas, un četras divu collu pasīvās radiatora veida membrānas dziļam zemo frekvenču diapazonam. Rezultātā ar nelielo atskaņotāja iPod skaļruņu sistēmu tiek iegūta bagātīga un līdzsvarota skaņa.

Skaļruņus varat ņemt līdzi un neuztraukties par papildu baterijām, jo komplektā iekļautais uzlādējamais akumulators ļauj klausīties mūziku, nepievienojot skaļruni elektrotīklam, līdz pat astoņām stundām (akumulatora darbības ilgumu ietekmē tā lietošana, iestatījumi un vides apstākļi).
Logitech uzlādējamajam skaļrunim S715i ir tālvadības pults, ar kuru var vadīt funkcijas, piem., barošanu, skaļumu, atskaņošanu, apturēšanu, jaukšanu, pārlēkšanu un atkārtošanu, pat atrodoties 10 metru attālumā. Skaļruņiem komplektā ir ceļojumu somiņa, kurā ir vieta arī barošanas adapterim un tālvadības pultij.

Skaļrunis Logitech S715i darbosies gan ar jūsu atskaņotāju iPod, gan arī tālruni iPhone, un tas ir sertificēts programmās Ražots atskaņotājam iPod un Darbojas ar tālruni iPhone. Turklāt skaļruņa novatoriskās sēdnes konstrukcija darbojas ar jebkuru tālruni iPhone vai atskaņotāju iPod, jo tai ir universālais sēdnes savienotājs — nav vajadzīgi turētāji.

Cena un pieejamība

Logitech uzlādējamais skaļrunis S715i būs nopērkams jau augustā, un tā ieteicamā mazumtirdzniecības cena būs 179,99 eiro.

 

Par Logitech

Logitech ir pasaulē vadošais to izstrādājumu ražotājs, kas ļauj cilvēkiem piekļūt cipariskajām iespējām. Aptverot daudzas skaitļošanas, sakaru un izklaides platformas, Logitech apvienotā aparatūra un programmatūra ļauj veikt vai uzlabo ciparisko naviģēšanu, mūzikas un video izklaidi, spēļu spēlēšanu, sociālo sakaru veidošanu, audio un video saziņu, izmantojot internetu, video drošību un mājas izklaides vadību. Uzņēmums Logitech International ir dibināts 1981. gadā kā atklāta akciju sabiedrība, kuras akcijas kotējas SWX Šveices biržā (LOGN) un Nasdaq Global Select Market (LOGI).

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV