Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Logitech izziņo jaunas G-sērijas datorspēļu austiņas, peli un tastatūru

Jānis Vanags, 05.08.2010. 10:06

Šodien Logitech izziņoja trīs jaunas G-sērijas datorspēļu ierīces — Logitech bezvadu austiņas datorspēlēm G930, Logitech bezvadu peli datorspēlēm G700 un Logitech tastatūru datorspēlēm G510. Jaunākās datorspēļu ierīces godalgotajā Logitech G-sērijā ir veidotas maksimālai veiktspējai, atbrīvojot lietotājus no tehniskajiem ierobežojumiem, ļaujot tiem pilnībā nodoties iecienītākajām spēlēm.
Logitech izziņo jaunas G-sērijas datorspēļu austiņas, peli un tastatūru

"Jaunie G-sērijas izstrādājumi ikvienam spēlētājam dod pārākumu," sacīja Elliots Čins, Logitech spēļu izstrādājumu mārketinga vadītājs. "Vai tās ir austiņas ar 7.1 surround skaņu, pele ar 13 vadības taustiņiem vai tastatūra ar LCD ekrānu, kas ataino svarīgu spēles statistiku, viss jaunajā G-sērijā palīdz jums uzvarēt, lai arī kādu spēli jūs spēlētu."

Logitech bezvadu austiņas datorspēlēm G930

Bezvadu austiņas datorspēlēm G930 ļauj jums iegremdēties 7.1 Dolby surround skaņā, radot detalizēti vērstu skaņas lauku, kas ļauj jums dzirdēt pretiniekus, pirms tie ierauga jūs. Austiņas aprīkotas ar spēļu klases bezvadu tehnoloģiju, kas konstruēta īpaši divvirziena, nesaspiestas skaņas straumēšanai, lai jūs varētu koncentrēties uz spēli, un lai jūs netraucētu parastā bezvadu savienojuma aizkave vai traucējumi.

G930 spēļu austiņām ir trīs programmējami G-taustiņi, kas pilnībā ļauj jums rīkoties ar mūziku, balss pārveidošanu un tērzēšanas programmatūru. Galvas formai pielāgojams polsterēts austiņu turētājs pasargā no noguruma, kamēr mīksti ausu polsteri nenogurdina ausis un nobloķē nevēlamu troksni. Trokšņus slāpējošs mikrofons ļauj jūsu balsij būt skaļai un skaidrai, lai varētu sazināties ar komandu. Un ja esi tik ļoti nodevies spēlei, ka esi iztērējis 10 stundu akumulatoru, komplektācijā esošais lādētājs ļaus to viegli uzlādēt turpinot lietot austiņas.

Logitech bezvadu pele datorspēlēm G700 — jaudīga vadība

Optimizēta daudzspēlētāju tiešsaistes spēlēm, tai pat laikā piedāvājot precizitāti, kas nepieciešama šaušanas spēlēm, bezvadu pele datorspēlēm G700 ļauj jums ērti justies un vadīt spēli. Tās 13 precīzi novietotos taustiņus var programmēt, lai veiktu vienkāršus uzdevumus vai sarežģītas makrokomandas ar vienu klikšķi, bet tie netraucē, kad tie nav vajadzīgi. Pilna ātruma bezvadu savienojums (1000 ziņojumi sekundē) sniedz jums spēļu veiktspēju bez aizķeršanās komplektā ar bezvadu brīvību.

G700 pele ir konstruēta ar dabiskiem izliekumiem, lai labāk iegultu rokā, tādejādi varat ērti spēlēt, cik ilgi vien vēlaties. Ātrā savienojuma uzlādes kabelis nodrošina barošanu pat tad, kad pele tiek lietota, kā arī datu pārraides iespējas lokālajam tīklam (LAN) piemērotā savienojumā.

Logitech tastatūra datorspēlēm G510 — viss nepieciešamais, lai jūs uzvarētu

Tastatūra datorspēlēm G510 nodrošina lietotājus ar līdzekļiem, lai tie uzvarētu. Tastatūrai ir 18 programmējami spēļu (G) taustiņi, kurus var pārslēgt trīs režīmos. Tādējādi jūs vienā spēlē varat izmantot pat 54 makrokomandu iestatījumus. Jūs varat iepriekš izveidot makrokomandas iecienītākajām spēlēm vai ērti pielāgoties, izveidojot jaunas makrokomandas spēlēšanas laikā.

Īpašais Logitech GamePanel LCD sniedz jums reāllaika informāciju par spēli un datora darbību. Regulējams RGB aizmugurējais apgaismojums ļauj viegli paturēt tastatūras taustiņus redzeslokā gan dienā, gan naktī. Tastatūrai ir 3.5 mm audio pieslēgvieta, tādejādi jūs varat pieslēgt analogās austiņas skaidrai ciparu saziņai.

Cena un pieejamība

Jaunie G-sērijas izstrādājumi jau nopērkami www.logitech.com/g-series un drīzumā nonāks arī veikalos.

Logitech bezvadu austiņas datorspēlēm G930 nopērkamas par €179. Logitech bezvadu pele datorspēlēm G700 nopērkama par €99.99. Logitech tastatūra datorspēlēm G510 nopērkama par €99.99. Papildu informācijai apmeklējiet www.logitech.com/g-series

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV