Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Samsung prezentē digitālo fotokameru ST80 ar Wi-Fi atbalstu

Diana Dzene, 10.08.2010. 11:25

Samsung Electronics, digitālo mediju un digitālās konverģences tehnoloģiju globālais līderis, prezentējis ST80 – fotokameru ar 14,2 megapikseļu izšķirtspēju, kas lieliski papildina Samsung plašo digitālo kameru klāstu. Pateicoties bezvadu savienojuma tehnoloģijām – tādām kā Wi-Fi un Samsung AllShare™ (DLNA), ST80 fotokamera ļauj vienkārši, jebkurā vietā un laikā koplietot attēlus, pārsūtot tos draugiem un ģimenei.
Samsung prezentē digitālo fotokameru ST80 ar Wi-Fi atbalstu

"Mēs vēlējāmies, lai cilvēki, atrodoties kustībā, vienmēr varētu ātri un vienkārši dalīties savās iecienītākajās fotogrāfijās, un ST80 fotokamera tieši to arī dara," sacīja Samsung Electronics Digitālās attēlveidošanas biznesa prezidents SJ Parks (SJ Park). "Savienojamība šodien sastopama itin visur, un Samsung ir apņēmies ieviest šīs bezvadu savienojumu iespējas arī digitālās attēlveidošanas pasaulē, izstrādājot novatoriskas kameras, kas spēj apmierināt atšķirīgās patērētāju vēlmes."

Skaistums un intelekts

Patērētājus piesaistīs ST80 plānais un noapaļotais dizains, kas ietver 3x optisko tālummaiņu un 3 collu lielu platformāta skārienekrānu, kurš novietots kameras aizmugurē. Tiem, kas vēlas ko krāsainu, ST80 kamera būs pieejama četros elegantos krāsu toņos - ogļu melnā, baltā, fuksijas rozā un piparmētru zilganā krāsā.

Patērētāji varēs izbaudīt ST80 viedās funkcijas: tā ir aprīkota ar Samsung jauno viedās apgriešanas (smart crop) funkciju – rediģēšanas rīku, kas iebūvēts uzreiz kamerā, nevis datora attēlu pārlūkā. Pateicoties viedās apgriešanas funkcijai, lietotāji var izlīmeņot attēlus, kas uzņemti ieslīpi, piemēram, fotografējot ainavas, plakātus vai zīmes, attēlu pēc tam iespējams iztaisnot un apgriezt tā, it kā tas būtu jau uzreiz uzņemts pareizajā līmenī. ST80 nodrošina vienkāršu attēlu uzņemšanu, arī pateicoties Samsung Smart Auto vides atpazīšanas tehnoloģijai, kas funkcionē gan foto, gan video režīmā. Smart Auto (foto un video režīmā) automātiski atpazīst konkrētā brīža fotografēšanas apstākļus un izvēlas piemērotākos iestatījumus, lai iegūtu labāko iespējamo attēlu.

Papildus iespaidīgajai 14,2 megapikseļu izšķirtspējai fotogrāfiju uzņemšanai ST80 kamera nodrošina arī HD video uzņemšanu. Ar 30 kadriem sekundē ST80 ļauj patērētājiem uzņemt augstas kvalitātes 720p HD izšķirtspējas video H.264 formātā, kas nodrošina līdz pat trim reizēm vairāk ieraksta vietas nekā MJPEG video formāts.

Savienots bez vadiem

ST80 bezvadu savienojuma atbalsts sniedz iespēju lietotājiem augšupielādēt vai koplietot digitālos attēlus vai video tiešā veidā no kameras, bez jebkādas vajadzības to pieslēgt pie datora. Izmantojot pieejamo Wi-Fi interneta savienojumu, lietotājiem ir dota iespēja ar e-pasta starpniecību nosūtīt attēlus vai video uz kādu citu e-pasta adresi vai arī kādam kontaktam no savas adrešu grāmatiņas. Papildus e-pasta funkcijai lietotāji var arī bez aizķeršanās augšupielādēt attēlus un video tiešā veidā uz sociālo tīmekļu vietnēm, piemēram, uz Facebook®, Picasa™, YouTube®, Photo Bucket vai uz Samsung mājaslapu (www.samsungimaging.com). ST80 fotokameras aprīkojumā ietilpst arī mobilā pieslēgpunktu meklētāja Boingo lietotāja konts, kas piedāvā platjoslas datu savienojuma ātrumu ar vairāk nekā 120 000 pieejamu Wi-Fi pieslēgvietu visā pasaulē.

ST80 fotokameras bezvadu savienojamību papildina arī Samsung AllShare™ tehnoloģija. Pateicoties AllShare funkcijai, lietotāji var bez aizķeršanās sinhronizēt ST80 kameru ar populārākajām, DLNA aprīkotajām ierīcēm, kas atrodamas jūsu mājoklī – piemēram, HDTV un digitāljiem foto rāmīšiem, tādējādi nodrošinot bezvadu savienojumu un koplietošanas iespējas starp katru no ierīcēm.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV