Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

LG Electronics piedāvā jaunu plazmas televizoru LG PK550

Anete Gribuste, 10.08.2010. 11:44

Viens no pasaules līderiem un tehnoloģiju novatoriem plakanā paneļa displeju un audio-video ierīču tirgū LG Electronics (LG) iepazīstina ar LG PK550 plazmas televizoru, kas interesentiem Latvijā pieejams jau šomēnes. Ar neticami plāno korpusu un uzlaboto attēla kvalitāti LG PK550 ir vēl viens apliecinājums jaunāko tehnoloģiju un mūsdienīga dizaina sinerģijai, ko LG piedāvā ikvienā izstrādājumā.
LG Electronics piedāvā jaunu plazmas televizoru LG PK550

LG PK550 Razor Frame būs patīkams pārsteigums oriģināla dizaina cienītājiem, līdz ar to var lepoties ar īpaši šauru televizora rāmi. LG PK550 būs piemērots gan piestiprināšanai pie sienas, gan arī novietošanai uz darbvirsmas, turklāt aizņems daudz mazāk vietas nekā citi modeļi ar līdzīga izmēra ekrānu. LG PK550 forma un vieglums padarīs šo platekrāna plazmas televizoru par elegantu papildinājumu jebkuram dizainam.

Tāpat LG PK550 attēls ir ievērojami izteiksmīgāks un dzīvāks. Kā būtiskākos uzlabojumus vērts atzīmēt pretatstarošanās filtru un unikālo LG Protective Skin tehnoloģiju, kas samazina gaismas atstarošanos un attēla dubultošanos, kā arī novērš citus attēla traucējumus. Savukārt LG ekskluzīvais Dual XD Engine uzlabo standarta izšķirtspējas saturu līdz augstas kvalitātes attēla līmenim, lai sniegtu patiesu mājas izklaides baudījumu. Savukārt 600 Hz Max Sub-Field Driving gādās par to, lai pat visātrākā darbība ekrānā tiktu atainota precīzi.

Vēl vērts atzīmēt arī īpašo LG Intelligent Sensor tehnoloģiju – tā automātiski nosaka telpā esošo gaismas daudzumu, lai automātiski kalibrētu un optimizētu ekrāna spilgtumu, kontrastu, baltās krāsas balansu, kā arī pārējo toņu paleti. Tāpēc līdz ar labāku attēla kvalitāti, tiks samazināts arī elektroenerģijas patēriņš.

LG PK550:

Razor Frame
Full HD 1080 p pilna izšķirtspēja
3 000 000:1 megakontrasta attiecība
Protective Skin
Dual XD Engine
THX
600 Hz Max Sub-field Driving
Picture Wizard (Attēlu vednis) II
Bluetooth
HD DivX
USB2.0/HDMI (V.1.3 ar Deep Color)
AV režīms
sistēma Clear Voice II
neierobežotas skaņas iespējas
Intelligent Sensor tehnoloģija
Smart Energy Saving Plus viedais enerģijas taupīšanas režīms
APS (Auto Power Save)

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV