Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

"LG Electronics" iepazīstina ar jaunajiem "Optimus Z" sērijas viedtālruņiem

Anete Gribuste, 12.08.2010. 10:59

Viens no pasaules tehnoloģiju novatoriem LG Electronics (LG) laidis klajā jaunākos Optimus Z sērijas viedtālruņus LG SU950 un LG KU9500, kuros mūsdienīgs dizains apvienots ar Google Android operētājsistēmas jaunāko versiju.
"LG Electronics" iepazīstina ar jaunajiem "Optimus Z" sērijas viedtālruņiem

Optimus Z sērijas tālruņi LG SU950 un LG KU9500 ar 1 GHz Qualcomm Snapdragon laisti klajā ar Android 2.1 operētājsistēmu un iespēju to atjaunot ar 2.2 operētājsistēmas versiju vēl pirms gada beigām. Turklāt LG SU950 un LG KU9500 iekļautas arī tādas papildu multivides opcijas kā 3,5 collu WVGA Hyper HD LCD (800 x 480 pikseļi), 5 MP kamera, kas papildināta ar Dolby Mobile un DivX saderību. Tāpat šiem viedtālruņiem ir 1,350 mAh akumulatori, kas nodrošina stundām ilgas sarunu un izklaides iespējas. Tikai 11,05 mm plāno viedtālruņu unikālais Z stila dizains ir stūraināks nekā iepriekšējiem LG viedtālruņiem, turklāt matētās apdares metāliskie akcenti eleganti uzsver viedtālruņu sniegto stabilitātes sajūtu.

LG Optimus Z sērijas viedtālruņos ir piedāvāta īpaša ekrāna tālruņa funkcija, kas ļauj parādīt tālruņa interfeisu lietotāja datora ekrānā. Turklāt, izmantojot Bluetooth vai datu pārraides kabeli, interfeiss būs redzams ekrānā, ļaujot lietotājiem datorā pārvaldīt arī dažādās tālruņa funkcijas, tostarp lietojumprogrammas un e-pastu. Tāpat, izmantojot šo interfeisu, daudzus datorā saglabātos dokumentus, attēlus vai mūzikas failus iespējams viegli pārsūtīt tieši uz viedtālruni. Drag & Shake funkcija ļaus LG Optimus Z sērijas viedtālruņu īpašniekiem koplietot failus starp viedtālruņiem vienkārši pakratot tālruni, savukārt LG Air Sync funkcija ļauj pastāvīgi sinhronizēt datoru ar citām mobilajām digitālajām ierīcēm.

LG Optimus Z sērijas viedtālruņi jau aprīkoti ar vairāk nekā 100 populārākajām lietojumprogrammām.

Par LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) ir viens no pasaules līderiem un tehnoloģiju novatoriem sadzīves elektronisko ierīču, mobilo sakaru ierīču un sadzīves tehnikas ražošanas jomā, nodarbinot vairāk nekā 82 000 cilvēkus, kuri darbojas 115 struktūrvienībās visā pasaulē. Pagājušajā gadā piecu LG struktūrvienību - Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, Air Conditioning un Business Solutions - kopējie pārdošanas apjomi sasniedza 43.4 miljardus ASV dolāru (55.5 triljonus Korejas vonu). LG ir viens no pasaules vadošajiem plakano paneļu televizoru, audio un video, mobilo tālruņu, gaisa kondicionieru un veļas mazgājamo mašīnu ražotājiem. LG noslēdzis ilgtermiņa sadarbības līgumu, kļūstot par Formula 1™ globālo un tehnoloģiju partneri, iegūstot ekskluzīvas tiesības kā oficiālais sadzīves elektronikas, mobilo telefonu un optisko iekārtu ražotājs. Lai iegūtu plašāku informāciju, lūdzu, apmeklējiet interneta vietni www.lg.com.

Par LG Electronics Mobile Communications Company

Uzņēmums LG Electronics Mobile Communications Company (LG) ir viens no pasaules lielākajiem mobilo tālruņu ražotājiem. Izmantojot progresīvās tehnoloģijas un novatoriskās dizaina iespējas, LG tālruņi nodrošina augstas kvalitātes mobilo sakaru pakalpojumus klientiem visā pasaulē. Izmantojot progresīvus bezvadu risinājumus, LG strauji paplašina savu tirgus daļu visā pasaulē. Lai iegūtu plašāku informāciju, lūdzu, apmeklējiet vietni www.lge.lv .

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV