Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Baltijā pirmais mobilais telekomunikāciju veikals pārspējis tradicionālā veikala apmeklējumu

Vita Sirica, 12.08.2010. 13:55

Tele2 Airstream treileris, kurā ir ierīkots Baltijā pirmais mobilais telekomunikāciju veikals, ir divas reizes pārspējis tradicionālā veikala – Tele2 klientu apkalpošanas centra – vidējo apmeklētību dienā. Airstream ir 1964.gadā ASV ražots unikāls treileris, kura jauno interjera un multifunkcionālo dizainu radīja dizaina studija SE-design no Latvijas un tehnisko aprīkojumu nodrošināja Samsung. Tele2 mobilais veikals ir uzsācis ceļu uz vairāk nekā 20 Latvijas pilsētām, kurās nav pieejami Tele2 klientu apkalpošanas centri, tādējādi nodrošinot pieejamākus telekomunikāciju pakalpojumus.
Baltijā pirmais mobilais telekomunikāciju veikals pārspējis tradicionālā veikala apmeklējumu

"Tele2 mērķis ir būt uzslavētākajam uzņēmumam, piedāvājot klientiem individuālu, draudzīgu un kvalitatīvu apkalpošanu klientu centros, kā arī būt klientiem pieejamākam visā Latvijas teritorijā. Šī mērķa realizēšanā Tele2 jau ir atvēris pirmo telekomunikāciju interneta veikalu Latvijā veikals.tele2.lv, piedāvājot attālināto iepirkšanos. Tele2 mobilais veikals ir nākamais solis ceļā uz klientiem pieejamāku un ērtāku telekomunikāciju pakalpojumu iegādi. Šā gada otrajā pusgadā treileris braukās pa Latvijas pilsētām, pildot mobilā veikala funkciju un priecējot cilvēkus ar savu unikālo vizuālo izskatu un dizainu," uzsver Jānis Spoģis, Tele2 mārketinga un tirdzniecības direktors.

"Šis projekts mūsu dizaina studijai SE-design ir bijis jaunākais izaicinājums. Pārprojektējot tādu dizaina ikonu kā Airstream, bija jānodefinē dizaina virziens un veidols ko radīt, izstrādājot klientu apkalpošanas centram piemērotu vidi. Rezultātu varētu definēt kā mūsdienīgu Vintage un jaunāko tehnoloģiju inovatīvu sintēzi. Baltais, lakoniskais, šķautņaino formu interjers harmoniski kontrastē ar Airstream apaļo formu līnijām. Tā iekļūšanai paredzētās kāpnes tika dizainētas, lai vairāk sasauktos ar eksterjera stilistiku, tai pat laikā nodrošinot līdzsvarotu pāreju no 60-to gadu eksterjera uz funkcionālu, mūsdienīgu iekštelpu. Kā dizainers vēlos uzslavēt Tele2 par ilgadēji izrādīto profesionālo uzticību," komentē Pēteris Zilbers, dizaina studijas SE-design līdzīpašnieks un radošais direktors.

"Šāda, Latvijas apstākļiem svaiga pieeja, ir tas, ko Samsung Electronics Baltic visaugstāk vērtē savos sadarbības partneros, un mēs ar entuziasmu iesaistījāmies šajā projektā. Mūsdienās internetam ir liela nozīme, un mūsu produkciju var iepazīt latviešu valodā Samsung mājas lapā (www.samsung.com/lv), tomēr mēs skaidri apzināmies to vērtību, ko klientiem dod iespēja paturēt reālu produktu savās rokās, iepazīt to darbībā. Tāpēc esam pateicīgi Tele2 par iespēju būt mobilā veikala partnerim, un no savas puses darīsim visu, lai jaunākie un interesantākie mūsu produkcijas modeļi būtu tajā pieejami," saka Ēriks Eglītis, Samsung Baltics Electronics Telekomunikāciju pārdošanas departamenta direktors.

Pilsētas, kurās tuvākajā laikā viesosies Tele2 mobilais telekomunikāciju veikals, ir: Skrundā 10., 17. un 31.augustā, Līvānos 12. un 26.augustā, Viļānos 13.augustā, Daugavpilī 14.augustā, Mazsalacā 16.augustā, Smiltenē 19.augustā, Valdemārpilī 20.augustā, Balvos 23.augustā, Valkā 24.augustā, Krāslavā 27.augustā, Kandavā 30.augustā, Cēsvainē 2.septembrī un Rūjienā 3.septembrī. Savu ceļu pa Latvijas pilsētām Tele2 mobilais telekomunikāciju veikals uzsāka 16.jūlijā Positivus festivālā Salacgrīvā. Uzzināt Tele2 mobilā telekomunikāciju veikala tālāko maršrutu būs iespējams, apmeklējot Tele2 mājas lapu (www.tele2.lv).

Airstream treileris ir vienīgais šāda veida transporta līdzeklis Baltijā. Tā pirmsākumi meklējami ASV, Ohaio štatā pagājušā gadsimta 30.gados, popularizējot alternatīvu ceļošanas veidu. Veikala vajadzībām treileris tika parbūvēts Vācijā, to īpaši pielāgojot Eiropas ceļiem, un jau vēlāk tā iekšējo iekārtojumu radīja SE-design, dizaineru komanda no Latvijas. Tele2 mobilā veikala izveides projektā kā partneris piedalījās arī Samsung. Pateicoties Samsung tehniskajam nodrošinājumam, treilerī apskatāmi jaunākās paaudzes LED televizori, kā arī ir iespējams izmēģināt jaunākos mobilo telefonu modeļus, no kuriem daži vēl ir tikai gaidāmi Latvijas tirgū.

Līdz 12.septembrim tajās Latvijas pilsētās, kurās piestās Tele2 mobilais veikals, tāpat kā Tele2 klientu apkalpošanas centros citur Latvijā, pirmklasnieku vecāki, ņemot līdzi topošā skolnieka dzimšanas apliecību un savu pasi, varēs bez maksas iegūt ZZ Pirmklasnieka komplektu – mobilo telefonu Samsung C3010, kas būs pieejams četrās dažādās krāsās, ar Zelta Zivtiņas sākumkomplektu un Superkombo – trīs lielisku pakalpojumu kombināciju, kas ietver sevī Nulles tarifu zvaniem, bezmaksas īsziņas Tele2 tīklā un īpaši izdevīgu tarifu datu pārraidei. Apmeklējot Tele2 mobilo veikalu, vecāki tiek aicināti līdzi ņemt bērnus, jo tur viņus sagaidīs un ar telefoniem apgādās ZZ Lācītis-Kaskadieris.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV