Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

"Canon X Mark I Mouse" - kalkulators ar papildu tastatūras un peles funkcijām

Laura Tīte, 17.08.2010. 12:08

Canon paplašina savu populāro X sērijas kalkulatoru klāstu ar X MARK I MOUSE - smalku, trīsvienā personālo kalkulatoru, kas darbojas arī kā PC bezvadu lāzerpele un ciparu tastatūra. Izstrādāts darbam vai personiskai lietošanai, jaunais modelis apvieno X sērijas preču zīmes dizainu un dažādas funkcijas. Tas izstrādāts, daļēji izmantojot Canon otrreizējās pārstrādes materiālus, tāpēc ievērojami samazināta tā ietekme uz apkārtējo vidi.

Lielisks dizains, izcilas funkcijas

X MARK I MOUSE ir tādas pašas izcilas funkcijas kā populārajiem X MARK I un X MARK I PRINT modeļiem ar smalko, stingro, racionalizēto korpusu, ko ir ērti turēt rokā. Ar iestrādāto Bluetooth 2.0 savienojamību, trīs īpašām pogām un funkcionāru ritināmo rullīti kalkulators var tikt ērti izmantots kā jaudīga bezvadu lāzerpele (1200 dpi), ļaujot lietotājiem vadīt savu datoru un veikt matemātiskus aprēķinus no vienas ierīces.

Tūlītēja savienojamība ar Windows® un Macintosh datoriem [i] nodrošina ērtu izmantošanu dažādiem datoru modeļiem. Papildu peles funkcijai, kalkulatoru var izmantot arī kā datora bezvadu ciparu tastatūru, nodrošinot ērtu ierīci ciparu ievadīšanai - īpaši ērti, izmantojot portatīvo klēpjdatoru.

Kompaktie, izturīgie PC stila taustiņi piedāvā ērtu drukāšanu, gluži kā lielākiem datoriem, palīdzot samazināt ciparu ievades kļūdas līdz minimumam. Lai ērti izmantotu X MARK I MOUSE kā datora peli, iespējams nobloķēt ierīces taustiņus, lai nejauši tos nenospiestu. Augstas izšķirtspējas, desmit rakstzīmju ekrāna panelis nodrošina skaidru datu atainošanu jebkuros apstākļos un informāciju par darbības statusu vienā acumirklī.

Unikāls un videi draudzīgs dizains

X MARK I MOUSE ir ne tikai plašs funkciju klāsts, bet arī Canon kalkulatoriem raksturīgais dizains, kuram ir maza ietekme uz apkārtējo vidi. Tāpat kā agrākie X sērijas modeļi, arī jaunais kalkulators ir daļēji ražots no otrreizējās pārstrādes materiāliem, kas iegūti no Canon kopētājiem, uzlabojot stilu un samazinot nelietderīgo patēriņu.

Kalkulatora korpusa iekšējais apvalks ir izgatavots no plastmasas, kas pirms tam izmantota Canon kopētājos, samazinot nelietderīgu patēriņu. Efektīva jaudas vadības sistēma palīdz arī novērst lieku enerģijas izmantošanu, Auto-power Off funkcijai automātiski izslēdzot ierīci pēc iestatīta dīkstāves laika [ii]. Ekrānā ir arī zemas uzlādes indikators, kas ļauj lietotājiem manuāli izslēgt ierīci, kad tā netiek lietota, lai vēl vairāk pagarinātu bateriju darbības ilgumu.

Ar savu nepārspējamo dizainu, videi draudzīgo konstrukciju un funkciju daudzveidību, X MARK I MOUSE ir viens no modernākajiem personālajiem kalkulatoriem tirgū. Tāpat kā visi X sērijas kalkulatori, modelis būs pieejams ar spīdīgu baltu vai melnu apdari, kas piešķirs stilu jebkuram darba galdam.

Canon Europe ir reģionāls tirdzniecības un pārdošanas uzņēmums, kas pārstāv Canon Inc. 120 valstīs. Canon Europe nodarbina 11 000 darbiniekus Eiropā, Vidējos Austrumos un Āfrikā (EMEA).

Uzņēmums dibināts 1937.gadā ar mērķi izgatavot visaugstākās kvalitātes kameras patērētājiem. Canon pastāvīgā nodošanās attēla izteiksmības palielināšanai ir veicinājusi tehnoloģiju attīstību daudzos citos tirgos un ļāvusi Canon kļūt par vienu no vadošajiem zīmoliem pasaulē patērētāju un uzņēmumu attēlveides risinājumu jomā. Risinājumi ietver izstrādājumus, sākot no digitālajām kompaktajām un spoguļkamerām, apraides objektīviem un portatīviem rentgena aparātiem līdz pat daudzfunkciju un ražošanas printeriem. Visiem izstrādājumiem ir pievienotās vērtības pakalpojumu klāsts.

Canon veic lielus ieguldījumus izpētē un attīstībā, lai nodrošinātu izcilākos un inovatīvākos izstrādājumus un apmierinātu klientu jaunrades vajadzības. No fotogrāfiem amatieriem līdz profesionāliem drukas uzņēmumiem - Canon ļauj katram klientam īstenot savu redzējumu.

Canon uzskata, ka sabiedrības un vides aizsardzības intereses ir labas darba prakses neatņemama sastāvdaļa. Tas ir arī korporatīvās filozofijas Kyosei pamatā - "dzīvot un strādāt kopā sabiedrības labā".

[i] Nepieciešams dators ar Bluetooth saderību

[ii] Izmantojot kā peli, izslēdzas pēc 30 dīkstāves minūtēm. Kalkulatora režīmā septiņas dīkstāves minūtes automātiski aktivizēs Auto-power Off režīmu.

Papildu informācija:

http://www.canoneurope.com

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV