Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Nokia piedāvā Nokia X3 ar jauno "Pieskaries un raksti" dizainu

Nokia, 17.08.2010. 16:04

Nokia turpina ieviest inovācijas tirgū un piedāvā jaunu tālruni Nokia X3 ar īpaši slaidu dizainu un unikālu skārienekrāna un tradicionālās 12 taustiņu tastatūras kombināciju.Nokia X3 kā kompānijas pirmais "Pieskaries un raksti" (Touch and Type) dizaina tālrunis nodrošina iespēju lietot gan spilgto krāsu skārienekrānu, gan pazīstamo pilno tastatūru, lai ātri nosūtītu īsziņas un piezvanītu."Inovācijas nav tikai augsta līmeņa spēles. Nokia X3 ir lielisks piemērs, kā nodrošināt lietotājiem zemākas cenu kategorijas tālruni ar augstu pievienoto vērtību. Ar Nokia X3 mēs nodrošinām iespēju tā īpašniekiem baudīt gan skārienekrāna, gan tastatūras sniegtās priekšrocības.
Nokia piedāvā Nokia X3 ar jauno "Pieskaries un raksti" dizainu

Mēs izstrādājām Nokia X3 kā skāriena un rakstīšanas ierīci, jo rakstīšana, lietojot taustiņus, ir piemērota īsziņām un sociālajiem tīkliem, kur ir nepieciešams ātri un bieži atbildēt, bet pieskāriena funkcija lieliski noder tādām darbībām kā modinātāja uzstādīšanai, ērtai interneta pārlūkošanai un lietojumprogrammu, piemēram, mūzikas un spēļu, vadīšanai. Jaunajam tālrunim ir liels ekrāns ar skaidri saprotamām ikonām un izvēlnēm. Vienlaikus mēs iekļāvām arī tādus svarīgus taustiņus kā Sūtīt un Iziet, kā arī speciālos funkciju taustiņus, piemēram, uz mūziku un teksta ziņojumapmaiņu," saka Nokia mobilo tālruņu viceprezidente Mērija Makdouela (Mary McDowell).

"Mūsu pētījumos noskaidrots, ka patērētāji, kuri gadu gaitā ir lieliski apguvuši prasmi ar vienu rokas īkšķi ievadīt tekstus, vēlas saglabāt šo ātruma līmeni, lietojot īsziņu, tērzēšanas un tiešās ziņojumapmaiņas funkcijas, un papildus izmantot arī skārienekrāna sniegtās priekšrocības," turpina M.Makdauela.

Mūsdienīgā dizaina Nokia X3 ir viens no plānākajiem Nokia tālruņiem – tas ir tikai 9,6 mm plāns, tāpēc viegli ieslīdēs kabatā vai somiņā. Tālruņa aizmugures vāciņš ir izgatavots no matēta alumīnija un ir pieejams piecu rezonējošu krāsu variantos, ļaujot lietotājiem izvēlēties sev piemērotāko.

Lai arī jaunis tālrunis ir kompakta dizaina, tas ir pilnībā apveltīts ar nepieciešamajām funkcijām, tostarp 3G, WLAN, mūzikas atskaņotāju un FM radio.Tie, kuri labprāt fotografē un lieto sociālos tīklus, varēs priecāties par lielisko 5 megapikseļu kameru ar 4x digitālo tālummaiņu, ar kuru var uzņemt gan fotoattēlus, gan video.

Nokia X3 ir apveltīts arī ar īpašiem mūzikas un ziņojumapmaiņas taustiņiem, kas ļauj ātri piekļūt svarīgiem Ovi pakalpojumiem, tostarp sociālajām un izklaides lietojumprogrammām.Papildu Ovi E-pastam lietotājs savus citus iecienītos e-pasta un tērzēšanas kontus var tieši "nosūtīt" uz tālruni, izmantojot Nokia ziņojumapmaiņu, lai vienmēr sanemtu jaunākās ziņas un e-pastus vienā ierīcē.

Pirkstiem viegli slīdot pār skārienekrānu, var nonākt tiešsaistē un piekļūt daudziem pakalpojumiem, tostarp tūkstošiem lietojumprogrammu no Ovi Veikala. Pateicoties 16 GB atmiņas kartei, Nokia X3 lietotājs var ērti veidot plašu foto, mūzikas un video kolekciju, kā arī saglabāt citus failus.

Nokia X3 ir vienkārši lietojama un skaisti izstrādāta skāriena un rakstīšanas ierīce par pieejamu cenu. Nokia X3 Touch and Type ir nākamais tālrunis pēc Nokia X3-00, kas tika izlaists 2009.gada septembrī un ir slaidera tipa tālrunis ar spēcīgu mūzikas funkcionalitāti.

Pēc šobrīd mūsu rīcībā esošās informācijas Nokia X3 būs pieejams Latvijas veikalos šā gada oktobrī par aptuveno nesubsidēto mazumtirdzniecības cenu 120 lati.

Mūzikas cienītāji var papildināt Nokia X3 tālruņa iebūvētā skaļruņa skanējumu ar jaunajiem MD-11, vieglajiem kabatas izmēra skaļruņiem ar lielisku audio kvalitāti. Pievienojot tālrunim šos MD-11 skaļruņus, iespējams iegūt stereo skaņu un baudīt mūziku kopā ar draugiem. Pēc šobrīd mūsu rīcībā esošās informācijas Nokia Mini Speaker MD-11 aptuvenā nesubsidētā mazumtirdzniecības cena ir 20 lati.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV