Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Canon jaunais PowerShot S95 - bagātīga jauda nopietnam fotogrāfam

ZParks/Canon PR, 23.08.2010. 09:36

Canon iepazīstina ar jaunāko modeli veiksmīgajā PowerShot S-sērijā – PowerShot S95. Tā ir uzlabota, kompakta digitālā kamera fotogrāfiem, kuri meklē izcilu sniegumu vājā apgaismojumā un manuālu vadību kabatas izmēra korpusā. Jaunais modelis ir atzinību guvušā PowerShot S90 pēctecis un piedāvā uzlabotu vadību, augstākus manuālās vadības līmeņus, HD video ierakstīšanu, HS sistēmu un Hybrid IS, tādējādi nodrošinot jaudīgu funkciju klāstu izcilas kvalitātes attēlu uzņemšanā jebkādos apstākļos.
Canon jaunais PowerShot S95 - bagātīga jauda nopietnam fotogrāfam

Izstrādāta, ņemot vērā S sērijas pamatprincipu - kompaktā korpusā nodrošināt manuālu vadību un labu sniegumu vājā apgaismojumā, jaunā PowerShot S95 kamera paceļ klāstu jaunos augstumos. Tā piedāvā funkcijas, kas izstrādātas lietotājiem, kuri vēlas maksimālu kontroli un izcilu kvalitāti jebkādos apstākļos. Populārajam objektīva Control Ring, kas pirmo reizi parādījās ar PowerShot S90, tagad ir lielāka pielāgojamība. Spilgtais f/2,0 objektīvs un Canon HS sistēma nodrošina jaudīgāku pamatu radošai fotografēšanai un uzņemšanai vājā apgaismojumā. PowerShot S95 ir arī pirmā Canon kompaktā kamera ar Hybrid IS tehnoloģiju, kas nodrošina uzlabotu attēlu stabilizāciju Macro režīmā.

PowerShot S95 ir vēl smalkāks, tikai 29,5 mm biezs, korpuss, uzlabots daudzfunkciju taustiņš un tāds pats ārējais pārklājums kā EOS 7D, lai novērstu slīdēšanu un uzlabotu satveršanu. Izstrādāta arī, lai nemanāmi iekļautos fotogrāfa darba plūsmā, kamera piedāvā fotografēšanu RAW formātā un atbalsta Canon Digital Photo Professional (DPP) programmatūru.

Fotografējiet tumšākos apstākļos ar f/2.0 diafragmu un HS sistēmu

PowerShot S95 ietver Canon HS sistēmu – ļoti jutīga 10,0 MP CCD sensora un jaudīgas DIGIC 4 apstrādes apvienojumu, kas nodrošina izcilu sniegumu vājā apgaismojumā pat labāk nekā modeļa priekštecis. HS sistēma ļauj kamerai atbalstīt maksimāli ISO 3200 ar pilnu izšķirtspēju un darbojas, samazinot traucējumus jebkurā ISO ātrumā, nodrošinot augstas kvalitātes attēlus. Lietotāji Auto ISO režīmā var iestatīt arī savus parametrus, ar iespēju ierobežot maksimālo ISO ātrumu, kādu vēlas izmantot fotografēšanas laikā.

Izmantojot Low Light režīmu, kamera var sasniegt arī paplašinātu ISO diapazonu – no ISO 320 līdz ISO 12 800, uzņemot attēlus ar 2,5 MP izšķirtspēju. Manuāla ISO iestatījumu vadība un baltās krāsas līdzsvars Low Light režīmā nodrošina lielāku kontroli pār attēliem, kas uzņemti tumšākā vidē, ļaujot lietotājiem precīzi uztvert vāja apgaismojuma radīto noskaņu tieši tā, kā viņi to redz. Low Light režīms ietver arī uzņemšanu lielākā ātrumā, uztverot līdz 3,9 kadriem sekundē.

Papildus iespējai fotografēt bez zibspuldzes, uzņemot pareizi eksponētus attēlus, PowerShot S95 ļoti jutīgais sensors piedāvā plašāku dinamisko diapazonu salīdzinājumā ar parasto veidu sensoriem. Toņu klāsta atveide ir uzlabota, lai jebkādos apstākļos varētu uzņemt dabiskus kadrus. Spilgts f/2.0 Canon objektīvs ideāli papildina HS sistēmu, ielaižot kamerā vairāk gaismas un nodrošinot plašākas iespējas izmantot lielāku aizslēga ātrumu un sastindzināt objektu kustībā.

Īsts Canon objektīvs ar Hybrid IS

PowerShot S95 28 mm platleņķa objektīvam ir 3,8x optiskā tālummaiņa, kas ļauj lietotājiem fotografēšanas laikā pietuvināt attālus objektus. Kameras objektīvs sniedz priekšrocības, ko nodrošina Canon īpašais mantojums. Tas ir izstrādāts, izmantojot tādu pašu procesu un augstas kvalitātes standartus kā Canon EF objektīvu izstrādē, lai ik attēls būtu skaidrs un ar augstu izšķirtspēju.

Canon pazīstamais optiskais IS ierobežo kameras sakustēšanos, samazinot miglainumu un ļaujot uzņemt kadrus tumšākos apstākļos un fotografēt ar aptuveni par 4 iedaļām lēnāku aizslēga ātrumu nekā būtu parasti nepieciešams, lai uzņemtu skaidru attēlu. Hybrid IS mazina attēlu miglainumu arī tuvumā, neitralizējot kameras sakustēšanos leņķī vai uz augšu/leju, kas ir jūtamāka, fotografējot Macro režīmā.

Nepārspējama vadība

PowerShot S95 unikālais un uzlabotais Control Ring nodrošina vairāku fotografēšanas iestatījumu pielāgošanu, piemēram, ISO (1/3 iedaļas), aizslēga ātrumu, diafragmu, fokusu un ekspozīcijas kompensāciju. Vēl augstākus pielāgošanas līmeņus PowerShot S95 nodrošina ar lietotāja iestatījumiem, kas ļauj iepriekšēji iestatīt objektīva Control Ring un aizmugurējā Multi-Control Dial darbību dažādos fotografēšanas režīmos. Ir iespējams iestatīt arī tiešās darbības pogu, lai varētu piekļūt iepriekš izvēlētām funkcijām, fotografēšanas laikā, nodrošinot fotogrāfam ātru piekļuvi iestatījumiem.

Lai izsekotu objektus kustībā vai palīdzētu veidot radošu kompozīciju, jaunais Tracking AF režīms piedāvā iespēju izvēlēties objektus no kadra centra un sekot tiem, ja tie sāk kustēties vai kadrs tiek pārbīdīts.

Arī Multi-Control taustiņa vadība ir pārstrādāta, ņemot vērā iepriekšējā modeļa īpašnieku atsauksmes. Taustiņam tagad ir izteiktāks "klikšķa" mehānisms, novēršot netīšas iestatījumu izmaiņas. Papildus ir mainīts "Ring Func." un "On/Off" pogu izvietojums, nodrošinot lielāku darbības universālumu ikdienas lietošanā.

7,5 cm (3,0") 461k punktu PureColor II G LCD ekrānam ir rūdītā stikla pārklājums. Tas piedāvā lielāku izturību, izteiktus kontrastus un platu skatu leņķi, lai nodrošinātu labāku redzamību, fotografējot pat spilgtā apgaismojumā. Atskaņošanas laikā pieejamā jaunā RGB histogramma ļauj fotogrāfiem tūlīt detalizēti pārbaudīt uzņēmumu ekspozīciju.

HD filmas ar stereo skaņu

PowerShot S95 ir 720p HD 24fps filmu ierakstīšana ar stereo skaņu. Miniature efekta iekļaušana filmās pievieno video uzņemšanai pavisam jaunu dimensiju – uzņemiet ar mazāku kadru ātrumu, iegūstot dramatisku un saistošu rezultātu, kas parādīsies modeļu mērogā. Iestrādātais HDMI ports ar CEC saderību ļauj viegli apskatīt un kontrolēt foto un video attēlus, izmantojot saderīgu HDTV un tālvadības pulti.

Uzņemiet ainas tādas, kādas tās redzat

High Dynamic Range fotografēšanas režīms ļauj uzņemt kontrastainas ainas lielākā tuvinājumā nekā tas šķiet cilvēka acij. Pārsniedzot citu kameru darbības robežas, PowerShot S95 pirms kadru analizēšanas un apvienošanas uzņem vienas ainas trīs dažādas ekspozīcijas, pēc tam kamerā izveidojot vienu uzņēmumu. Tādējādi attēlā gaismas efekti un ēnu detaļas ir uztvertas tuvāk nekā to redz fotogrāfs.

Tūlītēji radoši rezultāti

PowerShot S95 ietver plašu fotografēšanas režīmu klāstu, lai sasniegtu vēlamo vadības līmeni vai pielāgotos fotogrāfa prasmēm. Papildus Full Manual vadībai un pusautomātiskajai diafragmas prioritātei (Av), aizslēga prioritātei (Tv) un programmas AE režīmiem, PowerShot S95 ir arī Smart Auto tiem, kuri tikai vēlas ātri iegūt izcilus uzņēmumus.

Scene Detection tehnoloģija Smart Auto režīmā ļauj nodrošināt labākos rezultātus jebkādos apstākļos, gudri nosakot ainu un izvēloties optimālos iestatījumus no 28 iespējām. Padomi un ieteikumi UI padara ikdienas darbības iespējami vienkāršas, gudri vadot lietotājus caur kameras izvēlni un pirms izvēlēšanās piedāvājot katras funkcijas īsu izskaidrojumu.

Atbilstoši uzņemšanas apstākļiem Smart Flash ekspozīcija vada zibspuldzi, nodrošinot nepieciešamo zibspuldzes apgaismojuma intensitāti, lai panāktu ideālu ekspozīciju jebkādos apstākļos, no tumšākām telpām līdz pat spilgtai saules gaismai. PowerShot S95 piedāvā arī Multi-Aspect fotografēšanu, atbalstot 3:2, 4:3, 1:1, 16:9 un 4:5 formātus. Ļaujot fotogrāfiem radīt objektam vai plānotajam attēla lietojumam atbilstošus uzņēmumus, Multi-Aspect fotografēšana nodrošina iespēju izvēlēties vēlamo kompozīciju un rezultātu, samazinot pēcapstrādes nepieciešamību.

Vienkāršu bezvadu satura pārsūtīšanu atbalsta Eye-Fi connected functions, nodrošinot attālinātu attēlu augšupielādi to kopīgošanas vietnēs, piemēram, CANON iMAGE GATEWAY. Kamerai lietotāja interfeisā ir speciāla Eye-Fi sadaļa, turklāt automātiskās izslēgšanas funkcija tiks izslēgta līdz brīdim, kad Eye-Fi karte būs pārsūtījusi datus, lai lietotāji viegli un bez pārtraukumiem varētu pārsūtīt savus uzņēmumus.

Nodrošinot vispārēju attēla kvalitāti un īpaši izceļoties ar sniegumu vājā apgaismojumā, PowerShot S95 piedāvā plašu funkciju klāstu un nodrošina nepārspējamu sniegumu. Izstrādāta tiem, kuri vēlas ideālu pārnēsājamības, jaudas un vadības apvienojumu, šī ir izcila kabatas izmēra kamera pat visprasīgākajam fotogrāfam.

PowerShot S95 īpašnieki var pievienoties CANON iMAGE GATEWAY - foto un video attēlu kopīgošanas tiešsaistes vietnei. Fotogrāfi var izmantot priekšrocības, ko sniedz 2 GB vieta simtiem augstas kvalitātes attēlu uzglabāšanai. Tiek atbalstīta arī mobilā pārlūkošana, ļaujot draugiem un radiem apskatīt attēlus, esot ceļā.

Canon PowerShot S95 galvenās funkcijas:

HS sistēma un f/2 objektīvs
Ļoti jutīgs 10 MP CCD
28 mm plats, 3,8x tālummaiņas objektīvs ar Hybrid IS
Lens Control Ring, pilnīgi manuāla vadība un RAW formāts
7,5 cm (3,0") PureColor II G LCD
HD filmas, HDMI
High Dynamic Range režīms
Smart Auto režīms
Multi-Aspect uzņemšana
Izvēles ūdensdrošs korpuss

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV