Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

LG piedāvā jaunu mobilo tālruni LG T310i ar Wi-Fi

Anete Gribuste, 24.08.2010. 11:56

Viens no pasaules mobilo ierīču ražotājiem un tehnoloģiju novatoriem LG Electronics (LG) jau septembrī Latvijā piedāvās jauno 2G skārienekrāna mobilo tālruni LG T310i ar Wi-Fi savienojumu. Tālrunis ļauj pastāvīgi būt jaunāko notikumu centrā, ātri un brīvi izmantot interneta piedāvātās iespējas.
LG piedāvā jaunu mobilo tālruni LG T310i ar Wi-Fi

Lietojot sociālo tīklu pārlūku funkciju (SNS) uz LG T310i platekrāna, sociālo tīklu piekļuve un skatīšana ir kļuvusi vēl vienkāršāka. Pilnā virtuālā QWERTY tastatūra nodrošina ātrāku un vienkāršāku īsziņu rakstīšanu un uzlabo sociālo tīklu un tūlītējas ziņapmaiņas funkcijas. Turklāt maksimālai lietotāja ērtībai tālrunī nosūtītās un saņemtās ziņas tiek attēlotas ekrānā hronoloģiskā secībā, ļaujot tās ērti pārskatīt un vajadzības gadījumā – iesaistīties sarakstē.

Izmantojot Wi-Fi, tērzēšana ar draugiem sociālajos tīklos notiek ātri un bez maksas. Tālrunī pieejama lietotājam draudzīgā interneta pārlūkprogramma Opera Mini 5, kas uzlabo interneta lietošanas pieredzi, samazinot datu izmaksas.

LG T310i iespējams padarīt lietotājam unikāli personisku, izmantojot pielāgojamos sākumekrānus, logrīkus un ātros zvanus no lietotāja izlases lietojumprogrammām un kontaktiem.

LG T310i pieejamas arī ierastās multivides funkcijas, piemēram, 2MP kamera, spēles, FM radio un mūzikas atskaņotājs ar dažādu mūzikas formātu atbalstu. Ar bezvadu FM radio un mūzikas atskaņotāju lietotājs var klausīties gan pārraidītos jaunākos hītus, gan arī lietotāja saglabātos iecienītos mūzikas ierakstus.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV