Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Olympus radījis sapņu mašīnu skaņas mīļotājiem

ZParks/Olympus PR, 25.08.2010. 12:58

Jaunais Olympus LS-5 lineārais PCM diktofons ļauj realizēt mūziķu, žurnālistu un podkāstu ierakstītāju vēlmes. Tas garantē izcilu ieraksta kvalitāti par pieņemamu cenu.
Olympus radījis sapņu mašīnu skaņas mīļotājiem

Jaunākais Olympus godalgotās LS sērijas diktofons apvieno kabatas formāta dizainu un māksliniecisku daudzveidību ar augstākās kvalitātes audio ierakstu. LS-5 ir Jūsu personīgā ierakstu studija – vien pāris pieskārieni, lai taptu 24bitu/96kHZ semplēšanas frekvences PCM ieraksts. Ērtā rediģēšanas funkcija savukārt ļauj veikt failu apstrādi diktofonā. Izmantojot ar SDHC-savietojamo SD kartes ligzdu, iebūvētā atmiņa var tikt palielināta līdz pat 32GB. Diktofona akumulatora kalpošanas laiks ir 23 stundas. LS-5 ietilpst plaukstā, nodrošinot maksimālu brīvību un mobilitāti, tas ir aprīkots ar sevišķi jutīgu mikrofonu un automātisko ierakstīšanu – tādējādi šis gudrais un jaudīgais diktofons neļaus palaist garām pat sīkāko ieraksta detaļu. LS-5 komplektācijā iekļauta arī Olympus Sonority audio vadības programmatūra.

Izcils audioieraksts

Pateicoties 24bitu/ 96kHz semplēšanas frekvencei, lineārā PCM ieraksta kvalitātei un trokšņus slāpējošam stereo mikrofonam, LS-5 nekas nav neiespējams. Nav svarīgi, vai nepieciešams balss ieraksts intervijai vai audio ierakstā notvert dabas skaņas, LS-5 diktofoni ierakstīs katru skaņas niansi izcilā kvalitātē. Automātiskā Ierakstīšana garantē tīru un dzidru skaņas ierakstu un var tikt iestatīta, lai ieraksts sāktos brīdī, kad skaņas skaļums sasniedzis noteiktu līmeni un automātiski izslēgtos, kad skaņa atkal ir klusa. LS-5 nodrošina augstu ieraksta kvalitāti arī zemākas frekvences skaņām un piedāvā trīs dažādus ieraksta režīmus – standarta, plaša diapazona un tālummaiņas. Tāpat iespējami arī trīs ierakstīšanas formāti – WMA, MP3 un WAV – skaidram un kvalitatīvam ierakstam ar dažādiem mediju failu atskaņotājiem. Sarežģītiem vairāku līmeņu ierakstiem LS-5 diktofoni aprīkoti ar dubultā laika ģeneratoru, kas darbojas 44,1kHz un 48kHz semplēšanas frekvencēs.

Iespaidīga atmiņa un ērta failu pārvaldīšana

LS-5 lepojas ar iespaidīgu 2GB iebūvēto atmiņu. Izmantojot SD kartes ligzdu, to iespējams palielināt līdz pat 32GB vēl plašākai datu uzglabāšanai. Lai pēc iespējas efektīvāk izmantotu piedāvātās datu uzglabāšanas iespējas, diktofonā iespējama datu sadale, daļēja dzēšana un pārvietošana no iebūvētās atmiņas uz SD karti. Izmantojot Indeksa funkciju ierakstīšanas vai atskaņošanas laikā, failiem var piekļūt tūlītējai atskaņošanai vai rediģēšanai. Olympus Sonority audio vadības programmatūra atļauj lietotājiem failus saglabāt gan Windows, gan Mac, kur tos iespējams dalīt, atzīmēt, kārtot, daļēji dzēst, meklēt pēc ievada teksta. Sonority atbalsta automātiskus jauninājumus, jauninājumu un lejupielādes vadību, kā arī vairākus tīmekļa pakalpojumus, piemēram, RSS informāciju un podkāstu kanālus. Sonority Plus nodrošina tādas papildus funkcijas kā Audio CD ierakstīšanu, MP3 šifrēšanu, savukārt Mūzikas rediģēšanas programmatūra atbalsta vairāk nekā 20 papildus efektus un ļauj vienlaikus pārvaldīt vairākus audio failus.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV