Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

LG LEX8 — labākā attēla kvalitāte ar nanogaismu tehnoloģiju

Anete Gribuste, 30.08.2010. 11:50

Šī gada IFA izstādē Berlīnē LG Electronics (LG) atklās LG LEX8 — plakanā paneļa televizoru nākamo paaudzi ar NANO gaismas tehnoloģiju, kas mainīs priekšstatu par FULL LED televizoru "dzidrumu".
LG LEX8 — labākā attēla kvalitāte ar nanogaismu tehnoloģiju

LG LEX8 NANO FULL LED televizors ar NANO gaismas tehnoloģiju bagātina TV skatīšanās pieredzi, piedāvājot vēl spilgtāku, skaidrāku un vienmērīgāku attēlu. Īpaši plāna kārta, kuru pārklāj mazi punktņi, atrodas pilna gaismas diožu izkārtojuma priekšplānā, vienmērīgāk un efektīvāk izkliedē gaismu ekrānā, izveidojot skaidrākus, vienmērīgākus un izsmalcinātākus attēlus. Turklāt LG LEX8 ekrāna pretatstarošanas panelis samazina atstarošanu no ārēja gaismas avota, tostarp saules gaismas, nodrošinot pastāvīgu attēla kristālskaidrību.

LG LEX8 ir uzlabota lokalizētā aptumšošana gan 2D, gan 3D, izmantojot mikropikseļu vadību. Pateicoties atsevišķiem gaismas diožu blokiem, mikropikseļu vadība paplašina krāsu diapazonu, tās vēl vairāk paspilgtinot, sākot no dziļākās un tumšākās melnās krāsas un beidzot ar pašām dabiskākajām krāsām. LG LEX8 uzlabo arī LG TruMotion 400 Hz, kas nodrošina īpaši lielu apstrādes ātrumu kustīgajiem attēliem, burtiski novēršot to miglošanos. Vispārējais rezultāts ir tik līdzens, ass un reālistisks attēls, it kā darbība norisinātos tieši skatītāju dzīvojamā istabā.

"Veidojot pirmo televizoru, kurā izmantota nanotehnoloģija, LG turpina radīt jaunus televizoru tehnoloģijas standartus un vēlreiz parāda, ka mēs nosakām mājas izklaides robežas," sacīja LG Home Entertainment Company prezidents un izpilddirektors Saimons Kangs (Simon Kang). "Pēc augstas izšķirtspējas televizora skatīšanās ir grūti atgriezties pie standarta TV. LG LEX8 mudina mainīt TV skatīšanās paradumus."

Attīstību turpina arī LG novatoriskais INFINIA dizains. Pateicoties NANO gaismas tehnoloģijai un FULL LED panelim, LG LEX8 biezums ir tikai 0.88 cm un malas platums — 1,25 cm, kas padara to par plānāko un šaurāko FULL LED televizoru pasaulē. Pateicoties šaurajai malai, nekas netraucē izbaudīt LG LEX8 skatīšanos, savukārt tā elegantais INFINIA dizains ļauj LG LEX8 papildināt jebkuru mājas interjeru. Apvienojot izcilu attēla kvalitāti ar valdzinošo dizainu, LG LEX8 nodrošina izcilu vizuālo saskaņu.

Turklāt LG LEX8 nodrošina LG labākos 3D attēlus. Pateicoties vienmērīgajai gaismas izplatībai no LED aizmugurgaismojuma paneļiem, LG LEX8 efektīvāk apgaismo ekrānu un rada neredzēti skaidrus un spilgtus 3D attēlus.

LG LEX8 ir plašs funkciju klāsts, kas nodrošina labu savienojamību. NetCast™ atver durvis uz tiešsaistes saturu, iekļaujot tīmekļa albumus un videozvanus. Turklāt ar LG LEX8 var vienkārši izveidot savienojumu ar jebkuru DLNA aprīkotu atmiņas ierīci vai datoru, ļaujot lietotājiem ērti nokļūt savās multivides bibliotēkās. Pateicoties Magic Motion tālvadībai, LG LEX8 lietošana ir vēl ērtāka, jo skatītāji var mainīt TV iestatījumus un atskaņot spēles, pavēršot tālvadības pulti pret ekrānu un manipulējot ar kursoru. Funkcionālajai Magic Motion tālvadības pultij ir tikai viens barošanas slēdzis, skaļuma vadība un atsevišķa daudzfunkcionālā poga.

LG LEX8 galvenās funkcijas:

NANO FULL LED TV ;
NANO gaismas tehnoloģija;
mikropikseļu vadība;
neierobežota kontrasta attiecība;
INFINIA dizains: 0,88 cm dziļums, 1,25 cm mala;
TruMotion 400 Hz;
3D TV (Dynamic 3D);
Picture Wizard (Attēlu vednis) II;
NetCastTM (platjoslas TV);
DLNA;
Magic Motion tālvadība;
USB 2.0 (DivX HD, MP3, JPEG u.c.);
neredzami skaļruņi (7 W+7 W);
neierobežota skaņa;
sistēma Clear Voice II.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV