Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Divi jauni Logitech skaļruņi uzlabos klēpjdatora skaņu

Jānis Vanags, 02.09.2010. 11:36

Klēpjdatori ir būtiski mainījuši veidu, kā izklaidējamies, taču klēpjdatoru skaņa nav mainījusies laikiem līdzi. Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) paziņo par Logitech® bezvadu skaļruni Z515 un Logitech® klēpjdatora skaļruni Z305. Neskatoties uz to, vai izmantojat Mac® vai Windows® klēpjdatoru vai tīmekļdatoru, bezvadu skaļrunis Z515 nodrošinās lielisku skaņu no klēpjdatora, iPad™ vai iPhone® bez vadiem, savukārt nelielais klēpjdatoru skaļrunis Z305 nodrošina visaptverošu skaņu.
Divi jauni Logitech skaļruņi uzlabos klēpjdatora skaņu

"Skaļruņi, kas iebūvēti vairumā klāpjdatoru, ir nelieli un ne vienmēr var atveidot jaudīgu skaņu," sacīja Marks Šneiders, Logitech audio nodaļas vadītājs. "Mūsu abus jaunos klēpjdatoru skaļruņus ir viegli pieslēgt, lai klausītos iemīļotāko mūziku - vai nu esat MP3 melomāns vai kino mīļotājs. Nav iemesla, kādēļ jūs nevarētu klausīties kvalitatīvu skaņu, kamēr skatāties jaunāko YouTube® hitu vai Holivudas filmu klēpjdatorā."

Logitech bezvadu skaļrunis Z515 — lieliska skaņa bez vadiem

Logitech bezvadu skaļrunis Z515 izmanto 2.4 GHz bezvadu tehnoloģiju, lai nodrošinātu bezvadu skaņu, atbrīvojot jūs no vadu mudžekļa un ļaujot jums novietot skaļruņus līdz pat 15 metru attālumā no datora. Skaļruņu uzstādīšana nevarētu būt vieglāka - tikai ievietojiet iekļauto bezvadu adapteri jūsu klēpjdatora USB pieslēgvietā, un pieslēgums ir izveidots sekunžu laikā. Ja vēlaties pieslēgties iPad vai iPhone, jums pat nevajag USB – tikai ieslēdziet savu ierīci Discovery režīmā, un Logitech Z515 skaļruņi atradīs to un pieslēgsies bez vadiem.

Skaļruņi var lepoties ne tikai ar bezvadu savienojumu, tiem ir arī bagātīga skaņa. Skaļruņu duālās divu collu membrānas nodrošina pilnu stereo skaņu un pietiekami daudz basu. Turklāt varat ņemt Z515 līdzi, jo tam ir uzlādējams akumulators, ar ko skaļruņi darbojas līdz pat 10 stundām.

Logitech klēpjdatoru skaļrunis Z305 — visaptveroša skaņa no jūsu klēpjdatora

Ja meklējat vieglus un nelielus skaļruņus, kas ir patiešām pārnēsājami gluži kā jūsu klēpjdators, Logitech klēpjdatoru skaļrunis Z305 būs risinājums. Pateicoties 360 grādu skaņai, Z305 skan vienmērīgi visos virzienos, nodrošinot lielisku skaņu visā istabā. Tūlīt lietojamais USB savienojums nodrošina jaudīgu un tīru ciparisko skaņu uzreiz – skaļrunim nav nepieciešama programmatūras instalācija vai atsevišķa strāvas padeve.

Tādejādi varat viegli lietot skaļruni visur, kur izmantojat datoru – birojā, gultā, lidostā - Logitech klēpjdatoru skaļrunis Z305 stiprinās aiz ekrāna, tādejādi tas jums netraucēs. Klēpjdatoru skaļrunis Z305 ir ļoti viegls — tas sver apmēram 226 gramus, kas nozīmē, ka vienmēr to varēsit paņemt līdzi. Turklāt USB kabeli viegli ielikt skaļruņa aizmugurē, tādejādi skatam noslēpjot vadus. Kad gatavojaties ceļot, abus jaunos Logitech klēpjdatoru skaļruņus varat ielikt komplektācijas ceļojumu futlārī vai klēpjdatora somā.

Cena un pieejamība

Sagaidāms, ka abi skaļruņi būs nopērkami septembrī. Logitech bezvadu skaļrunis Z515 maksās €99.99, savukārt Logitech klēpjdatoru skaļrunis Z305 - €59.99.

Par Logitech

Logitech ir pasaulē vadošais to izstrādājumu ražotājs, kas ļauj cilvēkiem piekļūt cipariskajām iespējām. Aptverot daudzas skaitļošanas, sakaru un izklaides platformas, Logitech apvienotā aparatūra un programmatūra ļauj veikt vai uzlabo ciparisko naviģēšanu, mūzikas un video izklaidi, spēļu spēlēšanu, sociālo sakaru veidošanu, audio un video saziņu, izmantojot internetu, video drošību un mājas izklaides vadību. Uzņēmums Logitech International ir dibināts 1981. gadā kā atklāta akciju sabiedrība, kuras akcijas kotējas SWX Šveices biržā (LOGN) un Nasdaq Global Select Market (LOGI).

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV