Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Prezentēts jaunais Samsung planšetdators GALAXY Tab

Diana Dzene, 03.09.2010. 09:09

Globālais līderis mobilajās tehnoloģijās Samsung Electronics ir prezentējis Samsung GALAXY Tab planšetdatoru, kas ir aprīkots ar Android 2.2 operētājsistēmu. GALAXY Tab ir kompānijas pirmais planšetdators, kas iezīmē jaunu Samsung mobilo produktu kategoriju.
Prezentēts jaunais Samsung planšetdators GALAXY Tab

GALAXY Tab izmanto jaunākos Samsung tehnoloģiskos risinājumus, lai sniegtu lietotājiem maksimāli plašas funkcionalitātes iespējas. GALAXY Tab ir iekļauts pilnvērtīgs interneta pārlūks un lietotāji var izbaudīt visdažādāko veidu multivides saturu un aplūkot dokumentus uz izcilā 7 collu TFT-LCD ekrāna. Pateicoties optimizētai TouchWIZ saskarnei, lietotāji var sazināties ar e-pasta, balss un video zvanu palīdzību, īsziņām vai multivides ziņojumiem, kā arī aktīvi izmantot sociālos tīklus.

Samsung GALAXY Tab ir arī pirmais DivX sertificētais planšetdators, kas piedāvā DivX HD™ video atskaņošanas iespējas. Tādējādi lietotājiem vairs nav nepieciešamības pēc video failu konvertācijas.

"Pašlaik eksistē arvien pieaugošs patērētāju pieprasījums pēc planšetdatoriem - lietotāji ir izpratuši šīs ierīces neierobežoto potenciālu," sacīja Samsung Electronics Mobilās komunikācijas biznesa nodaļas prezidents un vadītājs JK Šins. "Samsung GALAXY Tab ir radīts, lai ļautu lietotājiem izmantot visas tiešsaistes pakalpojumu iespējas, lai kur arī viņi atrastos. Samsung GALAXY Tab attīsta tirgu jaunā virzienā, un mēs uzskatām, ka tas ir tikai sākums planšetdatoru tehnoloģiju attīstībā."

Jaunie mediji un mobilitāte

GALAXY Tab vieglais svars (380 grami) un plānais korpuss nodrošina mobilitāti, ļaujot to viegli paņemt līdzi visur, kurp jūs dodaties.

Ierīce būs pieejama ar 16 GB vai 32GB iekšējo atmiņu, kā arī ar MicroSD atmiņas kartes paplašinājuma iespējām līdz 32 GB. Iespaidīgā atmiņas ietilpība ļauj pielāgot planšetdatoru ikviena lietotāja individuālajām vajadzībām, lejupielādējot visdažādākās aplikācijas no Android Market™ interneta vietnes.

GALAXY Tab ir aprīkots ar Adobe Flash Player 10.1 tehnoloģijas atbalstu, kas nodrošina ātru un neierobežotu interneta lietošanu. Iekārtā ir ietverta arī Samsung unikālā Readers Hub e-lasīšanas aplikācija, kas nodrošina ērtu piekļuvi plašai digitālajai bibliotēkai – sākot no klasiskās literatūras un beidzot ar jaunākajiem bestselleriem un uzziņu materiāliem. GALAXY Tab piedāvā arī Media Hub aplikāciju, kas sniedz pieeju plašam filmu un video failu klāstam, savukārt Music Hub aplikācija ļaus izvēlēties sev tīkamu mūziku no bagātīgas mūzikas failu krātuves.

Modernas, vienmēr pieejamas komunikācijas iespējas

Līdz ar 3G HSUPA, 802.11n Wi-Fi un Bluetooth 3.0 savienojumu atbalstu Samsung GALAXY Tab piedāvā neierobežotas mobilās komunikācijas iespējas. Jaunais planšetdators sniedz iespēju rīkot video konferences un izmantot Push e-pastu, lai komunikācija nepārtrūktu ne uz mirkli.

Samsung GALAXY Tab iespējams izmantot arī kā parasto mobilo telefonu – novietojot to uz galda, jūs iegūsiet lielisku skaļruņtelefonu, savukārt, izmantojot Bluetooth® brīvroku austiņas, varēsiet to izmantot arī kā klasisku mobilo telefonu.

Iekārtas sirdī atrodas Cortex A8 1 GHz aplikāciju procesors, kas Samsung GALAXY Tab sniedz teicamu veiktspēju, lai bez jebkādas aiztures darbinātu visas jaunākās aplikācijas. Savukārt ekrāna Full HD izšķirtspējas atbalsts kopā ar plašu video kodējumu atbalstu (DivX, XviD, MPEG4, H.263, H.264 un citi) ļauj vienkārši aplūkot multivides saturu bez nepieciešamības to papildus konvertēt.

GALAXY Tab ir aprīkots ar divām kamerām. Priekšpusē novietotā kamera nodrošina video zvana iespējas. Savukārt aizmugurē esošā kamera ļauj uzņemt fotogrāfijas un video. GALAXY Tab arī piedāvā uzņemtos materiālus rediģēt, augšupielādēt un koplietot bez papildus ierīču starpniecības.

Eiropas un Korejas tirgū Samsung GALAXY Tab nonāks septembra vidū, savukārt citos pasaules tirgos, - oktobrī.

Samsugn Galaxy Tab būs pārdošanā novembra beigās visos labākajos elektronikas veikalos Latvijā. Tā cena būs virs 600Ls.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV