Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Samsung laidis klajā Full HD videokameru HMX-T10

Diana Dzene, 03.09.2010. 09:37

Samsung Electronics, vadošais patērētāju elektronikas ražotājs, laidis klajā revolucionāro HMX-T10 video kameru. Full HD HMX-T10 kamera ir aprīkota ar novatorisko 20 grādu slīpumā novietoto objektīvu, kas ļauj lietotājam pilnībā izbaudīt video uzņemšanas procesu bez jebkādām diskomforta sajūtām rokā vai plaukstā, kas ir visai ierasta parādība, izmantojot tirgū esošās standarta videokameras.
Samsung laidis klajā Full HD videokameru HMX-T10

HMX-T10 ir daļa no Samsung nākamās paaudzes digitālo videokameru sērijas. Tās izcili mazais izmērs nodrošina nepārspējamu mobilitāti, ļaujot vienkārši iemūžināt un apstrādāt augstas kvalitātes video, lai kur arī jūs atrastos.

Kameras eleganto dizainu papildina funkcijas, kas padara tās lietošanu maksimāli vienkāršu un patīkamu. Spilgtais 2,7 collu LCD skārienekrāns ļauj ērti kontrolēt kameru un sekot līdzi uzņemamajam materiālam. Tostarp HMX-T10 kamera spēj vienlaicīgi uzņemt gan fotogrāfijas, gan arī video. Pateicoties ierīces kompaktajam izmēram, HMX-T10 kameru var nēsāt līdzi it visur, lai notvertu visus svarīgos video momentus – sākot no drauga dzimšanas dienas ballītes līdz neaizmirstamām ģimenes brīvdienām pludmalē.

"HMX-T10 kamera dāvā ne tikai elegantu un kompaktu dizainu un fantastisku video ieraksta kvalitāti par ļoti pieejamu cenu, bet arī demonstrē to rūpību un novatorismu, ko Samsung ir ieviesis, lai ikvienam video un foto uzņemšanu padarītu par patiesi izbaudāmu procesu," sacīja Samsung Electronics Digitālās attēlveidošanas biznesa nodaļas prezidents SangJins Parka kungs. "HMX-T10 kameras īpašības, tai skaitā 20 grādu slīpumā novietotais objektīvs, teicami atspoguļo mūsu videokameru klāsta izcilo kvalitāti ar uzsvaru uz lietošanas ērtumu, kā arī attēlo mūsu centienus izmantot modernākās inovācijas un dizainu."

Kvalitatīva ieraksta iespējas

Videokamera ir apgādāta ar Full HD izšķirtspējas video atbalstu, lai nodrošinātu kristālskaidrus video ierakstus, kā arī kvalitatīvas 4,7 megapikseļu fotogrāfijas, turklāt Optiskā attēla stabilizācija parūpēsies, lai visi uzņemtie attēli būtu bez izsmērējumiem.

HMX-T10 kamerai ir aizmugur-gaismots (Back Side Illuminated) CMOS sensors, kas nodrošina divreiz augstāku jutību nekā klasiskajam CMOS sensoram. Šī novatoriskā funkcija ievērojami samazina attēla kropļojumus un nodrošina skaidrus video un foto attēlus pat vājas gaismas apstākļos.

Novatorisks un parocīgs dizains un funkcijas

HMX-T10 videokameras 20 grādu slīpumā novietotais objektīvs sniedz ērtāku kameras lietošanu un nodrošina kvalitatīvu attēlu uzņemšanu un ierakstīšanu lietotājam parocīgā veidā. Papildu video ieraksta ērtības iespējams iegūt, izmantojot videokameras Smart Auto funkciju, kas attēlu uzņemšanu padara pavisam elementāru. Savukārt 2,7 collu LCD skārienekrāns ļaus lietotājiem aplūkot skaidrus un detalizētus uzņemtos video attēlus, turklāt ar iespēju tos tūlīt pat arī rediģēt. HMX-T10 videokamera ir aprīkota arī ar Intelli-studio 2.0 programmatūru, kas nodrošina nevainojamu uzņemto video un fotogrāfiju pārvaldīšanu un rediģēšanu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV