Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

HP uzlabo Mini piezīmjdatoru sēriju ar jaunām krāsām, dizainu un skārienjūtīgu ekrānu

Sintija Kvasova, 03.09.2010. 09:45

HP paplašinājis savu pasaulē atzīto HP Mini produktu sēriju ar vairākiem uzlabojumiem – jaunām krāsām un skārienjūtīgu ekrānu.
HP uzlabo Mini piezīmjdatoru sēriju ar jaunām krāsām, dizainu un skārienjūtīgu ekrānu

HP Mini 210

HP Mini 210 ir piezīmjdators īpaši piemērots kustībā esošiem cilvēkiem, kas datoru visbiežāk izmanto, lai strādātu internetā, pārbaudītu e-pastu, klausītos mūziku, kā arī lai sazinātos ar draugiem, ģimeni vai iegūtu informāciju, atrodoties kustībā. Piezīmjdatorā ir iebūvēts WLAN, tīmekļa kamera, mikrofons un gandrīz pilna izmēra klaviatūra. Tas aprīkots ar jaunākajiem Intel Atom procesoriem ar DDR3 tipa atmiņas atbalstu. 10.1" WSVGA HP BrightView Infinity LED ekrāns un Dolby Advanced Audio skaņas sistēma nodrošina optimālu iespēju atskaņot multimediju saturu, gan arī spēlēt datorspēles.

HP Mini 210 ir 3 cm plāns un sver nieka 1.46 kg, tam ir sešu šūnu baterija, kas nodrošina līdz pat 10.5 stundas ilgu darbības laiku. Šobrīd HP Mini 210 ir pieejams četros jaunos HP Imprint tehnoloģijā veidotos krāsu dizainos: kokogles (charcoal), tumši sarkanā (crimson red), rožu (luminous rose) un okeāna zilā (ocean drive).

HP Mini 210 papildināts ar jauniem programmatūras risinājumiem:

HP Media Suite ļauj ērti organizēt, glabāt un atskaņot multimediju saturu – video, mūziku un fotogrāfijas.

Evernote piezīmju programmatūra ļauj lietotājiem izveidot un viegli pārlūkot piezīmes.

Izvēloties HP QuickSync programmu, būs iespējams automātiski sinhronizēt datus ar mājas datoru, izmantojot bezvadu savienojumu. HP Quick Web ļauj lietotājiem piekļūt internetam jau dažās sekundēs bez datora pilnīgas iestartēšanas. HP Navigator ar iekļautu GPS nodrošina kartēšanu, maršruta plānošanu, interešu punktus un balss navigāciju.

HP Mini 5103

HP Mini 5103 piezīmjdators sver tikai 1.2 kg, taču nodrošina augstvērtīgu sniegumu. Tas aprīkots ar jaunākajiem Intel Atom procesoriem ar DDR3 tipa atmiņu.

HP Mini 5103 ir pieejams gan standarta versijā, gan ar skārienjūtīgu ekrānu. Tam ir izturīgs, viegli anodēta alumīnija korpuss espresso krāsā. Vieglākai tā pārnēsāšanai ir pieejama izvēles komplektācija ar rokturi. HP Mini 5103 ir gandrīz pilna izmēra (95%), pret mitrumu izturīga klaviatūra, kā arī skārienpaliktnis. Izvēles skārienjūtīgais ekrāns ļauj lietotājam strādāt daudz ātrāk un intuitīvāk ar vairākpunktu žestiem un pirkstu pieskārieniem, kas atvieglo navigāciju pa lietojumprogrammām, informāciju un interneta vietnēm.

HP Mini 5103 ir 10.1 collu LED displejs, kas pieejams gan WSVGAб, gan HD izšķirtspējās, kā arī izvēles daudzpunktu skārienjūtīga saskarne. Lietotāji var izvēlēties piezīmjdatoru vieglāku četru šūnu bateriju vai sešu šūnu bateriju ilgākam darbības laikam – līdz pat 10 stundām.

HP Mini 5103 programmatūru papildina HP DayStarter programma, kas ļauj lietotājiem plānot dienu īpaši pielāgotā kalendārā arī brīžos, kamēr dators startējas.

„HP Mini nav līdzinieku, ja runājam par industriālu dizainu, inovatīviem materiāliem un dažādu iespēju piedāvājumu", stāsta Čarls Snaimens (Charl Snyman), HP Eiropas, Vidējo Austrumu un Āfrikas Personālo sistēmu grupas viceprezidents. „Pateicoties Mini produktu klāsta papildinājumam, klientiem ir nodrošinātas plašākas iespējas izvēlēties piezīmjdatoru, kas ļaus tiem vienmēr atrasties komunikācijā ar cilvēkiem un saturu, kas tiem svarīgs".

Par Hewlett-Packard:

HP ir pasaules lielākā tehnoloģiju kompānija, kas piedāvā drukāšanas un personālās skaitļošanas iekārtas, kā arī IT pakalpojumus, programmatūru un risinājumus, kas atvieglo tehnoloģiju lietošanu patērētājiem un kompānijām. Plašāka informācija par HP (NYSE: HPQ) ir pieejama http://www.hp.com/.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV