Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

NAVTEQ Natural Guidance – navigācija cilvēciskā veidolā

ZParks, 07.09.2010. 12:21

Kompānija NAVTEQ izstādē IFA 2010 demonstrēja jaunu principu, kā veidot navigācijas iekārtu saskarni un komunikāciju ar lietotājiem. Ir jau ierastais variants ar komandām – pēc 50 metriem pagriezieties pa labi, pēc 30 metriem pa kreisi, utt. Bet NAVTEQ piedāvā ko pilnīgi citu.
NAVTEQ Natural Guidance – navigācija cilvēciskā veidolā

Tas ir līdzīgi kā ikdienā, kad mēs kādam cilvēkam skaidrojam, kur braukt. Mēs taču nesakām, ka pēc tik un tik metriem, mēs sakām – nogriezies pa labi pēc dzeltenās mājas, un tad pārbraucot tiltu vēlreiz pa labi. Mēs izmantojam redzamus un saprotamus orientierus. Līdzīgi tas būs ar jauno NAVTEQ Natural Guidance sistēmu. Turklāt tā ņems vērā, kādā gadalaikā jūs lietojat sistēmu, kāds ir orientiera izmērs un daudzus citus faktus. Jau šobrīd tā ir pieejama Berlīnei, Čikāgai, Londonai, Losandželosai, Ņujorkai, Deli, Parīzei un Minhenei. Līdz 2011. gada beigām NAVTEQ grasās papildināt šo sarakstu ar visām lielākajām Eiropas, Ziemeļamerikas un Āzijas pilsētām.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV