Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Samsung prezentē revolucionāro OmniPro mikroviļņu krāsni

Diana Dzene, 10.09.2010. 14:25

Samsung Electronics, vadošais patērētājelektronikas ražotājs, prezentējis revolucionāro mikroviļņu krāsni OmniPro. Šī krāsns ir aprīkota ar unikālu multisensoru tehnoloģiju, kurai ir arī svara un mitruma sensori, kas ļauj krāsnij pastāvīgi gatavot, novērojot visu gatavošanas procesu no sākuma līdz beigām.
Samsung prezentē revolucionāro OmniPro mikroviļņu krāsni

Moderna gatavošana modernai virtuvei

OmniPro konvekcijas krāsns ir viena no gudrākajām pašreiz tirgū esošajām ēdiena gatavošanas ierīcēm, kas ir ideāli piemērota tiem, kam ir maz brīvā laika. Kamēr lielākā daļa mikroviļņu krāšņu piedāvā visai ierobežotas gatavošanas iespējam, OmniPro ļauj izvēlēties no 35 pagatavošanas variantiem, kas tikuši veidoti, lai atbilstu ikviena gaumei. Neatkarīgi no tā, vai gatavojat vidēji vai kārtīgi izceptu steiku, tvaicētus vai ceptus dārzeņus, OmniPro ļauj jums izvēlēties atbilstošāko programmu, iesaka labākās gatavošanas sastāvdaļas, nosver ēdienu un aprēķina optimālo gatavošanas ilgumu. Gatavošanas laikā vienlaicīgi darbojas arī mitruma sensors, kas rūpējas par ideāli pagatavotu, aromātisku maltīti.

OmniPro krāsns ir arī aprīkota ar uz leju atveramām durvīm, lielu LCD ekrānu, kā arī ērtu, intuitīvi saprotamu vadību. Neraugoties uz krāsns kompaktajiem izmēriem, tai ir 36 litru ietilpība, kas ļauj pagatavot ēdienu visai ģimenei.

Vairāk nekā vienkārša gatavošana

Arī atkausēšana nekad nav bijusi tik vienkārša – OmniPro Sensor Defrost funkcija automātiski aprēķina atkausēšanas laiku, ņemot vērā produkta svaru. Tas nodrošina pilnīgu produktu atkausēšanu pirms to lietošanas. Savukārt īpašā Keep warm funkcija palīdz uzturēt ēdienu vai uzkodas siltas pirms to pasniegšanas.

Arī krāsns tīrīšana ir padarīta pavisam vienkārša. Tvaika tīrīšanas funkcija izšķīdina jebkādas ēdiena paliekas, savukārt keramiskā krāsns iekšpuses apdare ir gan viegli notīrāma, gan arī antibakteriāla.

Plašs aksesuāru klāsts

OmniPro krāsnij ir vesela virkne aksesuāru, tai skaitā nerūsējošā tērauda Pro-Steamer tvaicētājs veselīgai gatavošanai un Crusty Plate panna, kas ir ideāli piemērota ēdienu apbrūnināšanai, picu cepšanai, sacepumiem un dažādu saldumu cepšanai, jo tā palīdz vienmērīgi izplatīt karstumu uz ēdiena virspusi un apakšu.

"Mēs visi apzināmies nepieciešamību pēc veselīgāka dzīves stila un saprotam to, cik svarīga ir ēdienu gatavošana mājās, taču mums ļoti reti ir laiks un enerģija, lai šīs lietas īstenotu," sacīja Samsung Electronics Digitālo iekārtu biznesa nodaļas izpildviceprezidents Čang Vans Hongs. "Līdz ar OmniPro krāsni mēs cenšamies piedāvāt vienkāršu risinājumu mūsu aizņemtajiem klientiem un viņu ģimenēm, dāvājot viņiem ērtas gatavošanas kombinācijas un garšīgas maltītes ar pāris pogu spiedienu palīdzību. Turklāt krāsns ietilpība ļauj gatavot visai ģimenei uzreiz."

Produkta funkcijas

OmniSense – vairāk sensoru gatavošanas iespējas:
- Automātiskās pagatavošanas sensors
- Tvaika pagatavošanas sensors
- Kraukšķīgās pagatavošanas sensors
- Atkausēšanas sensors

Vienkārša lietošana:
- Interaktīvs teksta LCD ekrāns
- Duālā vadība
- Uz leju veramas durvis un 36 litru ietilpība

Multifunkcijas:
- Svara gids
- Keep Warm sildīšanas režīms
- Gatavošana četrstūra traukā
- Tvaika tīrīšana
- Duālais pārvietojamais grils
- Keramiskā krāsns iekšpuses apdare
- Papildus aksesuāri

Jauda un izmēri:
- Mikroviļņu režīms – 900W/ Grillēšanas režīms – 1500W/ Konvekcijas režīms – 2050W
- 36 litru ietilpība
- Izmēri PxAxDz (mm): 520 x 403 x 453

Par Samsung Electronics

Samsung Electronics ir pasaulē vadošais pusvadītāju, telekomunikāciju, digitālo mediju un digitālās konverģences tehnoloģiju jomā, un tā kopējais pārdošanas apjoms 2009. gadā sasniedza 116,8 miljardus ASV dolāru. Uzņēmums nodarbina aptuveni 164 600 cilvēku 179 birojos 61 valstī, uzņēmums sastāv no divām galvenajām biznesa vienībām: Digitālo mediju un komunikāciju vienības un Komponentu vienības. Atzīts par vienu no pasaules ātrāk augošajiem zīmoliem, Samsung Electronics ir vadošais digitālo televizoru, atmiņas karšu, mobilo tālruņu un TFT-LCD produktu ražotājs. Papildu informācija atrodama www.samsung.com.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV