Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Samsung attīsta videi draudzīgas mazgāšanas iespējas,laižot klajā Eco Bubble veļas mazgājamo mašīnu

Diana Dzene, 10.09.2010. 14:40 | komentāri (1)

Samsung Electronics, ar apbalvojumiem bagātais patērētāju elektronikas tirgus līderis, prezentējis savu jauno mājsaimniecības iekārtu flagmani – priekšējās ielādes veļas mazgājamo mašīnu Eco Bubble.
Samsung attīsta videi draudzīgas mazgāšanas iespējas,laižot klajā Eco Bubble veļas mazgājamo mašīnu

Novatoriskā Eco Bubble veļas mašīna, kas tika prezentēta Eiropas lielākās patērētāju elektronikas izstādes IFA 2010 laikā, ir daļa no jauno Samsung mājsaimniecības produktu portfolio.

Veļas mazgājamā mašīna Eco Bubble ietver jaunākās Samsung tehnoloģijas, kas ļauj sasniegt par 30% mazāku enerģijas patēriņu nekā veļas mašīnām ar A enerģijas klases noteiktajām prasībām un nodrošināt iespēju mazgāt drēbes ar aukstu ūdeni, tai pat laikā saglabājot nemainīgi augstu mazgāšanas kvalitāti.

Šīs septiņu un astoņu kilogramu ietilpības veļas mašīnas lepojas arī ar citām modernām īpašībām, to skaitā jaunākajām motora tehnoloģijām, kas ievērojami samazina vibrāciju un trokšņu līmeni, izstrādes kvalitāti, kas pierādījusi savu spēju nodrošināt ilgu un uzticamu kalpošanas mūžu, kā arī mazgāšanas tehnoloģijām, kas nodrošina lieliskus mazgāšanas rezultātus.

Elegantā Eco Bubble veļas mašīna apvieno stilu ar lietošanas vienkāršību, - durvju un programmu izvēles slēdža nerūsējošā tērauda apdare, intuitīvi un viegli vadāmi mazgāšanas iestatījumu taustiņi uz kontroles paneļa, košs LED ekrāns, kā arī robustas un izturīgas durvis ar lielāku atvērumu vienkāršākai drēbju ievietošanai un izņemšanai. Eco Bubble veļas mašīna ir pievilcīgs un moderns papildinājums ikvienam mājoklim.

"Mūsdienu modernās ģimenes vēlas viegli lietojamu veļas mašīnu, kas spēj izturēt lielas mazgāšanas slodzes, vienlaikus samazinot videi nodarīto kaitējumu," sacīja Samsung Electronics Digitālo iekārtu biznesa nodaļas izpildviceprezidents Čang Vans Hongs. "Samsung Eco Bubble veļas mašīnā sastopamās tehnoloģijas atbilst šīm vēlmēm, un ar mūsu novatorisko dizainu tās spēj būt lielisks papildinājums viselegantākajiem mājokļiem."

Taupi enerģiju un mazgā saudzīgi

Eco Bubble veļas mašīnas tehnoloģijas ļauj lietotājiem mazgāt drēbes ar aukstāku ūdeni, nezaudējot mazgāšanas kvalitāti, kas parasti saistās ar mazgāšanas procesu karstā ūdenī. Tādējādi ir iespējams ietaupīt uz ūdens sildīšanas rēķina, vienlaikus nodrošinot rūpes par smalkiem apģērbiem. Burbuļu ģenerators vispirms ūdenī izšķīdina mazgāšanas līdzekli un tad iejauc tajā gaisu, radot bagātīgu ziepju burbuļu masu, kas parādās mazgāšanas tvertnē dažas sekundes pēc normāla cikla uzsākšanas. Šīs putas izšķīst mazgāšanas ūdenī, vienmērīgi sadaloties pa visu audumu, un par aptuveni 40 reizēm ātrāk nokļūst dziļākajā auduma struktūrā, nekā to spēj paveikt klasiskās mazgāšanas metodes.

Eco Bubble mazgāšanas process daudz rūpīgāk un ar mazāku bojājumu iespējamību iztīra arī smalkus audumus, piemēram, zīdu vai vilnu, jo intensīvā burbuļu masa kalpo kā mīkstinātājs. Mazgāšanas ciklu var veikt arī 15 grādu temperatūrā, nodrošinot tādus pat mazgāšanas rezultātus, kā tas būtu 40 grādu temperatūrā, taču tai pat laikā samazinot enerģijas patēriņu par 70% un nodrošinot saudzīgāku attieksmi pret audumu.

Eco Bubble veļas mašīna ir aprīkota ar Samsung unikālo Diamond Drum mazgāšanas tvertnes dizainu, kur ūdens atverītes ir par 36% mazākas, nekā tas ir klasiskajās veļas mašīnās, tādējādi novēršot iespējas auduma diegiem tikt saraustītiem. Šīs ūdens atverītes katrā dimanta formas iedobumā veido arī ūdens kabatiņas, tādējādi samazinot berzes radītos bojājumus un paildzinot drēbju kalpošanas laiku. Pateicoties Diamond Drum tvertnei un Eco Bubble ģeneratoram, lietotāji var būt pārliecināti par saudzīgu attieksmi pret viņu apģērbiem.

Papildu funkcijas

Eco Bubble veļas mašīnas Quiet Drive dzinējs, kura darbībā netiek izmantotas siksnas vai zobrati, samazina vibrāciju un trokšņu apjomu, padarot veļas mašīnu daudz izturīgāku un klusāku. Papildu sirdsmieram Samsung piedāvā arī 10 gadu garantiju dzinējam.

Veļas mašīnā iestrādātā Eco Drum Clean funkcija automātiski brīdina lietotājus, ka ir pienācis laiks iztīrīt mazgāšanas tvertni. Neizmantojot ķīmiskus mazgāšanas līdzekļus, veļas mašīna pielieto liela ātruma rotāciju un ūdeni, kas uzsildīts līdz 70 grādiem, lai uzturētu tvertni tīru, kas ir ideāls risinājums tiem lietotājiem, kas vēlas drēbes regulāri mazgāt aukstā ūdenī, bet nevēlas ik pa laikam veikt speciālu tvertnes tīrīšanas procesu. Veļas mašīna ir aprīkota arī ar unikālu pretapkaļķošanās keramisko sildītāju, kas ir mazāk uzņēmīgs pret cieta ūdens veidotajām kaļķakmens nogulsnēm, tādējādi trīskāršojot ierīces mūžu.

Produkta tehniskās specifikācijas*:

7-8 kg ielāde / 1200~1400 apgr./min.
Pasaules līmeņa A-30% enerģijas klase
(izmanto par 30% mazāk enerģijas, nekā tas ir noteikts A līmeņa enerģijas klases produktiem)
Super Eco programma ar Bubble mazgāšanas režīmu
Diamond Drum mazgāšanas tvertne
15 minūšu ātrais mazgāšanas cikls
Keramiskais sildītājs
Quiet Drive dzinējs – ar 10 gadu garantiju dzinēja aizsardzībai
Sertificēta vilnas mazgāšanai
Eco Drum Clean pašattīrīšanās funkcija
Izmēri (P/A/Dz) 600mm x 600mm x 845mm

*Specifikācijas var tikt izmainītas bez iepriekšēja brīdinājuma

Par Samsung Electronics

Samsung Electronics ir pasaulē vadošais pusvadītāju, telekomunikāciju, digitālo mediju un digitālās konverģences tehnoloģiju jomā, un tā kopējais pārdošanas apjoms 2009. gadā sasniedza 116,8 miljardus ASV dolāru. Uzņēmums nodarbina aptuveni 164 600 cilvēku 179 birojos 61 valstī, uzņēmums sastāv no divām galvenajām biznesa vienībām: Digitālo mediju un komunikāciju vienības un Komponentu vienības. Atzīts par vienu no pasaules ātrāk augošajiem zīmoliem, Samsung Electronics ir vadošais digitālo televizoru, atmiņas karšu, mobilo tālruņu un TFT-LCD produktu ražotājs. Papildu informācija atrodama www.samsung.com.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV