Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Olympus jaunais izturīgais flagmanis - profesionālis E-5

ZParks/Olympus PR, 14.09.2010. 09:52

Olympus profesionālās spoguļkameras ir labi zināmas ar savu īpašo izturību, fotokameras E-3 un E-1 ir sinonīms „dodies visur", „fotografē pilnīgi visu" standartam. Photokina profesionāliem fotogrāfiem piedāvās pirmo ieskatu par jauno un pārliecinošo Olympus digitālo spoguļkameru, kas izstrādāta fotografēšanai īpaši ekstremālos apstākļos - jaunās paaudzes flagmani E-5 . Godalgotā E-3 tiešā pēcnācēja E-5 vieglais un izturīgais magnija sakausējuma korpuss ir putekļu un šļakatu drošs, neticami izturīgs un gatavs vissarežģītākajiem pārbaudījumiem. Un tas nav tikai vieglais un izturīgais korpuss, kas atstāj konkurentus ēnā. Jaunā spoguļkamera apvieno Četru trešdaļu objektīvu savietojamību ar jaudīgu attēla procesoru, nodrošinot visaugstākās kvalitātes fotogrāfijas.
Olympus jaunais izturīgais flagmanis - profesionālis E-5

Tandēmā ar ievērojamo ZUIKO DIGITAL objektīvu sistēmu, jaunais 12,3 megapikseļu ātrais Live MOS sensors un TruePic V+ procesors ar Precīzo detaļu apstrādes tehnoloģiju sniedz detalizētākus un asākus attēlus kā citas tās pašas klases digitālās spoguļkameras. E-5 nosaka jaunus standartus uzticamības, ātruma un jaunrades jomā. Papildus Olympus unikālajai Ultraskaņas viļņu filtra putekļu novēršanas sistēmai, fotokamera piedāvā arī 3 collu VGA pagriežamo LCD displeju, slēdža ātrumu līdz 1/8000 sek., sērijveida fotografēšanu ar ātrumu 5 kadri sekundē, IS0 6400, augstas izšķirtspējas video, bezvadu zibspuldzi un desmit mākslas filtrus. Ar E-5, profesionāļi varēs būt radoši jebkurā situācijā. Ja viņi to spēs ieraudzīt, to spēs arī viņu fotokamera. Olympus E-5 būs iespējams iegādāties sākot ar 2010 gada oktobri par 1199 LVL.

Izcila uzticamība

Spraigos apstākļos profesionāli fotogrāfi izmanto Olympus spoguļkameras. Īpaši izstrādāts nevainojamam sniegumam ekstrēmos apstākļos E-5 sniedz savam īpašniekam nepārspējamu drošības sajūtu. Tā vieglais magnija sakausējuma korpuss ir šļakatu un putekļu drošs un īpaši izturīgs. Profesionāliem fotogrāfiem ir svarīgi, lai viņi var paļauties uz savu fotokameru un E-5 iespējas nodrošina uzticamību – sākot ar nozarē vadošo Ultraskaņas viļņu filtra putekļu novēršanas sistēmu, līdz pat 100% skata laukumam lielajā skatu meklētājā. Vienalga, kur viņi atrodas, un cik skarbi ir apstākļi, E-5 lietotāji var pašapzinīgi koncentrēties galvenajam – pasaules klases fotogrāfiju uzņemšanai.

Izcila attēlu kvalitāte

E-5 izmanto Olympus inovatīvos atklājumus, lai sniegtu profesionāliem fotogrāfiem darbarīku ar elpu aizraujošu sniegumu. Salīdzinājumā ar tāda paša līmeņa konkurējošām spoguļkamerām, fotogrāfijas izdodas daudz detalizētākas un asākas – pateicoties unikālai funkciju kombinācijai. TruePic V+ attēla procesors ar jauno Precīzo detaļu apstrādes tehnoloģiju izmanto sarežģītu algoritmu, lai nodrošinātu lielākas izšķirtspējas iespaidu, nekā fotogrāfijās, kas uzņemtas ar citām fotokamerām, kurām ir tāds pats pikseļu skaits, piedevām samazinot neīstās krāsas un krāsu pārklāšanos. Jaunā tehnoloģija atklāj visu 12,3 megapikseļu ātrā Live MOS sensora un ZUIKO DIGITAL objektīvu sistēmas potenciālu. Šīs komponentes palīdz radīt izcilas fotogrāfijas ar visaugstāko attēla kvalitāti. Neatkarīgi no objektīva izvēles, lieliskus rezultātus palīdz sasniegt plašais jutības diapazons līdz pat ISO 6400. Bezvadu zibspuldze, atkārtotas eksponēšanas režīms un desmit mākslas filtri neiegrožos radošās ambīcijas. Līdz ar E-5 debitē arī Olympus aizraujošais Dramatisko krāsu filtrs, kas rada virtuālu augstas izšķirtspējas diapazona attēlu tikai ar vienu slēdža piespiedienu. Visus mākslas filtrus var piemērot fotogrāfijām un augstas izšķirtspējas video, kurus E-5 ieraksta 720 pikseļu / 30 kadru sekundē formātā. Ar iebūvēto mono mikrofonu, stereo mikrofona ligzdu un HDMI™ saskarni, šī spoguļkamera ir pilnībā aprīkota, lai filmētu video, kas atbilst augstas izšķirtspējas TV formātam. SD un CompactFlash atmiņas kartes ligzdas nodrošina papildus uzglabāšanas iespējas lieliem video failiem.

Izcils ātrums

Augstākā līmeņa profesionālajiem fotogrāfiem ir svarīgs ātrums - un E-5 nepievils. Tam ir ,augstu novērtētais,Olympus Ultraskaņas viļņu dzinis, iebūvēta attēla stabilizācijas sistēma un īpaši ātrā11 punktu dubultā divu asu krustpunktu auto fokusa sistēma, kas palīdzēs notvert pat ātrā kustībā esošus objektus. Horizontālās un vertikālās sensora līnijas palīdz sistēmai noteikt fokusu, efektīvi mērot 44 dažādus punktus vienlaicīgi. Eksponēšanas laiks 1/8000 sek. un fotografēšana ar ātrumu 5 kadri sekundē lieliski papildina citu nozīmīgu Olympus iespēju - 3 collu VGA pagriežamo LCD displeju ar 921 000 pikseļu izšķirtspēju. Lielais displejs un izcilais ātrums atvieglo kustīgu objektu fotografēšanu no sarežģītiem skata leņķiem.
E-5 varēs iegādāties 2010. gada oktobrī par 1199 LVL.

E-5 galvenās funkcijas:

Uzticamība
- Putekļu un šļakatu drošs, ar vieglu un izturīgu magnija sakausējuma korpusu
- Ultraskaņas viļņu filtra putekļu novēršanas sistēma
- Liels skatu meklētājs ar 100% skata laukumu
- Izturīgs un ātrs slēdzis, pārbaudīts ar 150 000 nostrādes reizēm.

Attēla kvalitāte
- Īpaši efektīvs ultraskaņas viļņu dzinis un iebūvēta attēla stabilizācija
- Ātrs Live MOS sensors ar 12,3 efektīviem megapikseļiem
- Jaunais TruePic V+ attēla procesors
- Jutība līdz ISO 6400
- Desmit mākslas filtri ar jauno Dramatisko krāsu filtru
- Atkārtotas eksponēšanas režīms
- Iebūvēta zibspuldze ar vadības funkciju bezvadu zibspuldzes sinhronizācijai
- Savietojama ar Četru trešdaļu standarta objektīviem

Ātrums
- Live View ar pilnībā divu asu ātrgaitas 11 krustpunktu AF sistēmu
- Eksponēšanas laiks 1/8000 sek. un sērijveida fotografēšana ar 5 kadriem sekundē

Citas svarīgas īpašības
- Divās asīs grozāms 3 collu HyperCrystal LCD displejs ar 921000 pikseļu izšķirtspēju
- HD video ar 30 kadriem sekundē un 720 pikseļu izšķirtspēju
- Stereo mikrofona ligzda
- SD un CompactFlash kartes ligzda papildus atmiņai
- 2 kadru un 7 kadru AE paketēšana un līmeņrādis skatu meklētājā
- Divas vienkārši lietojamas skalas un kursora taustiņi ērtākai attēlu aplūkošanai

Lai pilnībā iepazītos ar E-5 funkcijām, apmeklējiet www.olympus.lv

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV