Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

HTC prezentē jaunākos telefonu modeļus HTC Desire HD un HTC Desire Z

Raimonds Andžāns, 16.09.2010. 08:59

Pasaules mēroga viedtālruņu ražotājs HTC Corporation (HTC), šodien prezentēja jaunos HTC Desire HD™ un HTC Desire Z™ telefonus uz Android bāzes. HTC Sense uzlabotais interfeiss padara telefona darbību vienkāršu un dabisku, ietverot vairākus būtiskus multimediju un uz lietotāja atrašanās vietu balstītus jauninājumus, kas apvienoti jaunā pakalpojumu sērijā HTC Sense.com

"Esam patiesi gandarīti par iespēju piedāvat jaunākos HTC Sense jauninājumus, kas apvienoti vienotā un savstarpēji savienotā pakalpojumu sērijā – HTCSense.com," komentē HTC Corporation izpilddirektors Pīters Ču (Peter Chou). „Esam pārliecināti, ka HTC telefonu lietotaji novertēs mūsu novatorisko pieeju un jauninājumus, kas piedavā jaunas telefona lietošanas iespējas ikdienā, tāpēc arī nākotnē mēs turpināsim radīt tādus inovatīvus viedtālruņus kā HTC Desire HD un HTC Desire Z."

„HTC ir ir mūsu galvenais mobilo ierīču platformas Android partneris un viedtālruņu zimols, kas turpina ieviest inovatīvus produktus," komentē Google Inženierzinātnu nodaļas viceprezidents Endijs Rubins (Andy Rubin). „HTC jaunie viedtālruņi uz Android bāzes paver lietotājiem plašas izvēles un lietojuma iespējas."

HTC Sense

Jaunais HTC Sense interfeiss piedāva vairākus jauninājumus, kas būtiski uzlabos to kādā veidā lietotāji izveido, glabā un koplieto multivides saturu. Ar jaunizveidoto kameru būs iespējams ierakstit video HD kvalitatē, kā arī uzņemt un rediģēt attēlus, izmantojot dažādus fotokameras efektus. Jaunā HTC Locations programma piedavās tieššaistes kartēšanas iespēju – ātru un vienkāršu interneta karšu datu attēlošanu, rediģēšanu un eksportēšanu pēc tulīteja pieprasījuma, bez lejuplādes aizkavējumiem un viesabonēšanas maksas.

HTC Sense piedāvā iespēju lasīt e-grāmatas tiešsaistē, izmantojot jauno e-grāmatu veikalu Koboä. Pateicoties jaunajai e-reader programmai, kas īpaši pielāgota mobilajiem tālruņiem, lasītajam būs iespēja skatīt, iezīmēt un veidot elektronisko grāmatu tekstus, kā arī meklēt terminu un svešvārdu skaidrojumus.

HTCSense.com

Jauno HTCSense.com pakalpojumu iespējams izmantot HTC telefonā vai izmantojot datoru. Piemēram, lietotājs var viegli atrast telpā nozudušu tālruni, liekot tam zvanīt skaļākajā režīmā arī gadījumos, kad ir aktivizēts klusuma režīms. Nozaudēto telefonu būs iespējams arī atrast, nosakot tā atrašanās vietu kartē. Gadījumos, kad tālrunis ir nozaudēts vai nozagts, lietotājs var to attālināti bloķēt, pāradresēt zvanus, nosūtīt teksta ziņojumus uz citu tālruni vai arī izdzēst no pazudušā tālruņa visus personīgos datus. Htcsense.com arī atvieglo piekļuvi telefona arhivētajam saturam (kontakti, teskta ziņojumi, zvanu vēsture) izmantojot datora pārlukprogrammas. Lietotāji var personalizēt un individuāli pielāgot savus tālruņus izmantojot īpašas HTC ekrāna tapetes, skaņas un spraudņus.

HTC Desire HD

HTC Desire HD tālrunis ir aprīkots ar spilgtu 4,3 " collu LCD displeju, Dolby Mobile un SRS virtuālo skaņu, kas darbojas pateicoties jaunajam 1GHz Qualcomm 8255 Snapdragon procesoram. Ar HTC Desire HD iespējams ierakstīt video 720 p – HD kvalitātē, un tas ir aprīkots ar 8 megapikseļu kameru un dubulto zibspluldzi. HTC Desire HD ir veidots no vienota alumīnija korpusa bloka, kas ir īpaši izturīgs. HTC Fast Boot funkcija ievērojami saīsina tālruņa ieslēgšanās laiku, kas ļauj ātri piezvanīt un pārbaudīt e-pastus.

HTC Desire Z

HTC Desire Z tālrunī ir integrēti mūsdienu populārākie sociālie tīkli, piemēram, Facebook un Twitter, kas palīdz to lietotājiem un viņu draugiem, kolēģiem un klientiem sazināties un atrast visu nepieciešamo informāciju vienkopus, neatkarīgi no atrašanās vietas. HTC Desire Z tālrunim ir īpaša QWERTY klaviatūras atvēršanas vira, kas nodrošina tulītēju teksta ziņojuma vai e-pasta rakstīsanas iespēju. Uz HTC Desire Z klaviatūras atrodas vairāki īsceļu taustiņi un 2 individuāli pielāgojami taustiņi, pateicoties kuriem nav nepeiciešams atvērt galveno izvēlni, lai piekļūtu nepieciešamajām funkcijām. Ar HTC Desire Z iespējams ierakstīt video 720 p – HD kvalitātē, un tas ir aprīkots ar 5 megapikseļu kameru un automātisko zibspuldzi. HTC Desire Z ir pirmais tālrunis, kas ir aprīkots ar jauno 800MHz Qualcomm 7230 procesoru, kas nodrošina augstāku darbības ātrumu un energoefektivitāti.

Pieejamība

Paredzēts, ka Jaunie HTC Desire HD un HTC Desire Z tālruņi būs pieejami Eiropas un Āzijas reģionu tirgos sākot ar 2010. gada oktobri.

Uzziņai:

HTC Corporation (HTC) ir viens no straujāk augošajiem uzņēmumiem mobilo telefonu nozarē un Taivānas fondu biržā kotējas ar kodu 2498. HTC ražo inovatīvus viedtālruņus, kas ir piemērojami ikviena cilvēka dzīves stilam un vajadzībām. Lai uzzinātu vairāk par HTC, apmeklējiet uzņēmuma oficiālo interneta vietni www.htc.com

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV