Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

HP prezentē jaunākās paaudzes skārienjutīgās tehnoloģijas

Sintija Kvasova, 21.09.2010. 15:20

Informācijas tehnoloģiju ražotājs Hewlett-Packard prezentējis jaunākos sasniegumus skārienjutīgajās tehnoloģijās, izveidojot jaunākās paaudzes TouchSmart programmatūru. Ar jauno programmatūru aprīkoti HP TouchSmart310, TouchSmart600, TouchSmart tm2 datori.

Pārprojektētais HP TouchSmart310 galddators veidots jaunā dizainā un apgādāts ar līdz šim vismodernāko TouchSmart programmatūru. Rezultātā radīts vēl vairāk personalizēts, intuitīvs un aizraujošs skaitļošanas risinājums ikvienam patērētājam.

"Katra TouchSmart paaudze ir kā atspulgs tam, ko esam guvuši no saviem klientiem, apvienojumā ar jaunākajām tehnoloģijām," saka Čarls Snaimens (Charl Snyman), HP EMEA Personālo Sistēmu Grupas (PSG) viceprezidents. "Unikālā TouchSmart lietotāja saskarne ir vairāk nekā vienkārša skaitļošanas vide. Tā ir piesaiste digitālajam dzīvesveidam, kā arī mudina uz jaunradi un interaktivitāti."

Jaunākā HP TouchSmart programmnodrošinājuma versija ļauj uz darbvirsmas brīvi pārvietot lietojumprogrammas, mūziku, fotogrāfijas, video un tīmekļa saturu. Daudzslāņu ekrāntapetes piešķir ekrānam dziļumu un perspektīvu, kamēr karuseļa skats (carousel view) un uzlabota meklēšanas funkcija ļauj ātri un viegli atrast nepieciešamo programmu - viss notiek ar vieglu pirksta pieskārienu.

Papildus jau esošajām Twitter un HP MusicStation aplikācijām, atjauninātā TouchSmart programmatūra satur arī skārienjūtīgiem ekrāniem pielāgotu Facebook lietojumprogrammu.
HP prezentējis arī HP Application Store, kas piedāvā piekļuvi bezmaksas, kā arī abonējamām partneru programmām. HP Application Store piedāvājumā ir tādas programmas kā Marvel Comics, kas piedāvā visu digitālo komiksu bibliotēku vienuviet ar iespēju pārlūkot un izpētīt Marvel komiksu grāmatas, Cartoon Network, kas piedāvā jaunumus par Cartoon Network jaunajām animācijas filmām un personāžiem, kā arī citas skārienjutīgās spēles ikviena ģimenes locekļa gaumei.

Jaunā TouchSmart programmnodrošinājuma versija būs pieejama uz HP TouchSmart310 galddatora, kā arī uz TouchSmart600 galddatora. Arī klēpjdatoram TouchSmart tm2 radīts jauns programmnodrošinājums - TouchSmart Mobile 2.0.

Balstoties uz vairākām skārienjutīgām aplikācijām, kādas ir izveidotas HP galddatoriem, arī klēpjdators TouchSmart tm2 piedāvās vidi, kurā lietotājs var personalizēt saturu, piemēram, fotogrāfijas, mūziku, video un tīmekļkameras klipus. Mobilajā paketē ietilpst arī 3D-ekrānsaudzētājs DigiFish Dolphin, kas imitē interaktīvu okeāna vidi.

HP TouchSmart tm2 komplektēts ar 12,1" BrightView skārienjutīgo HD displeju un klaviatūru ar izolētiem taustiņiem (island-style keyboard). Precīzi aprēķinātā siltuma aizvadīšana palīdz izvairīties no datora sakaršanas. TouchSmart tm2 garantē pilnu klēpjdatora veiktspēju, ko modelim nodrošina Intel Core i3 vai i5 procesors un pārslēdzamā AMD Mobility Radeon HD grafikkarte.

Augsta veiktspēja kombinācijā ar elegantu dizainu

HP TouchSmart PC ceturtā paaudze veido veiktspējas un eleganta dizaina veiksmīgu harmoniju. HP TouchSmart310 radīts vēl plānāks ar 20" augstas izšķirtspējas displeju, kas piestiprināts pamatnei, lai to būtu iespējam noliekt līdz pat 30 grādu leņķim. Iebūvētais bezvadu interneta savienojums, tīmekļkamera, uz priekšu vērstie skaļruņi un izvēles TV uztvērējs nodrošina spēcīgas multimediju iespējas. Papildus HP TouchSmart310 aprīkots ar AMD VISION procesoru un ATI Radeon grafikkarti, kā arī līdz 1 terabaitu (1 TB) lielu datu glabātuvi.

HP TouchSmart310 tiek ražots ar ENERGY STAR® sertifikātu un atbilst EPEAT® Sudraba standartam. Vairākas datora sastāvdaļas nesatur bromu un polivinīlhlorīdu (PVC).

HP Omni 100 - elegants lakonisms

HP Omni 100 nelielajā, elegantajā un „all-in-one" principos veidotajā dizainā slēpjas augsta veiktspēja. Datoru ir viegli uzstādīt, jo daudzo kabeļu vietā tam ir tikai viens barošanas kabelis. Modelim ir 20" augstas izšķirtspējas displejs, AMD VISION tehnoloģija un ATI Radeon grafikkarte. Datu glabātuves izmērs - līdz 1,5 TB. Dators satur arī jaunāko HP MediaSmart programmatūru, kas atvieglo fotogrāfiju, video un mūzikas pārvaldību.

Cenas un pieejamība

HP TouchSmart310 galddators mazumtirdzniecībā nonāks š.g. novembrī par cenu no 524 Ls;
HP TouchSmart tm2 klēpjdators maksās, sākot ar 629 Ls;
HP Omni 100 galddatora mazumtirdzniecības cena ir no 419 Ls, un mazumtirdzniecībā tas pieejams jau no 20. septembra.

Par Hewlett-Packard:

HP ir pasaules lielākā tehnoloģiju kompānija, kas piedāvā drukāšanas un personālās skaitļošanas iekārtas, kā arī IT pakalpojumus, programmatūru un risinājumus, kas atvieglo tehnoloģiju lietošanu patērētājiem un kompānijām. Plašāka informācija par HP (NYSE: HPQ) ir pieejama http://www.hp.com/.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV