Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Jaunās Logitech bezvadu austiņas F540 nodrošina balss pārraidi un spēļu skaņu PS3, Xbox 360

Jānis Vanags, 28.09.2010. 15:16

Šodien Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) izziņoja Logitech® bezvadu austiņas F540. Logitech bezvadu austiņas F540, kas veidotas spēļu konsolēm, ļauj jums pieslēgt līdz pat trijām audio ierīcēm – gan PS3™ un Xbox 360® – un nodrošina bezvadu stereoskaņu, un balss pārraidi bez vadiem.
Jaunās Logitech bezvadu austiņas F540 nodrošina balss pārraidi un spēļu skaņu PS3, Xbox 360

"Mūsu mērķis bija izveidot lieliskas bezvadu austiņas cilvēkiem, kuriem patīk spēlēt naktī, lai tie netraucētu tos, kuri vēlas gulēt," saka Elliots Čins, Logitech vecākais spēļu produktu mārketinga menedžeris. "Rezultātā esam izveidojuši austiņas ar pārsteidzošu skaņas kvalitāti spēļu konsoļu spēlētājiem. Logitech bezvadu austiņām F540 ir izcila skaņa, tās nodrošina balss pārraidi un tas viss bez neviena vada starp jums un konsoli."

Bezvadu austiņām F540 ir bezvadu bāzes stacija ar trim analogajām ieejām – lai vieglāk būtu pieslēgt līdz pat trijām audio ierīcēm – spēļu konsoli, TV, DVD atskaņotāju, Logitech Squeezebox™, MP3 atskaņotāju un citus skaņas avotus.

Visa vadība ir uz austiņām – neatkarīgi balss un spēļu skaļuma līmeņa regulētāji, mikrofona apklusināšana un ieejas pārslēgs, kas ļauj pārslēgties starp jebkuru no pievienotajiem skaņas avotiem, nepieceļoties no dīvānu. Trokšņus izolējošā, aiz galvas liekamā austiņu konstrukcija un regulējams, polsterēts austiņu turētājs ērti pieguls jūsu ausīm.

Logitech bezvadu austiņas F540 detalizētai stereo skaņai izmanto 40 mm, ar lāzeru uzlabotas membrānas. Trokšņus slāpējošais mikrofons ļauj tērzēt un nodrošina, ka jūs būsiet labi saklausāms iecienītākajās PS3™ un Xbox 360® tiešsaistes spēlēs.

Logitech 2.4 GHz bezvadu pieslēgums nodrošina spēļu klases bezvadu veiktspēju un atbrīvo dzīvojamo istabu no vadu mudžekļa. Nav nepieciešams nomainīt baterijas - Logitech bezvadu austiņas F540 ir uzlādējamas, nodrošinot līdz pat 10 stundām ilgu darbības laiku ar vienu uzlādi. Ja pēkšņi beidzas akumulators, varat vienlaikus gan lietot, gan uzlādēt austiņas. (Akumulatora darbības ilgums atkarīgs no lietošanas, uzstādījumiem un vides apstākļiem. Akumulatoram ir ierobežots uzlādes reižu skaits).

Cena un pieejamība

Paredzams, ka Logitech® bezvadu austiņas F540 būs nopērkamas no decembra par €149.99.

Par Logitech

Logitech ir pasaulē vadošais to izstrādājumu ražotājs, kas ļauj cilvēkiem piekļūt cipariskajām iespējām. Aptverot daudzas skaitļošanas, sakaru un izklaides platformas, Logitech apvienotā aparatūra un programmatūra ļauj veikt vai uzlabo ciparisko naviģēšanu, mūzikas un video izklaidi, spēļu spēlēšanu, sociālo sakaru veidošanu, audio un video saziņu, izmantojot internetu, video drošību un mājas izklaides vadību. Uzņēmums Logitech International ir dibināts 1981. gadā kā atklāta akciju sabiedrība, kuras akcijas kotējas SWX Šveices biržā (LOGN) un Nasdaq Global Select Market (LOGI).

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV