Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Western Digital laiž klajā 3 TB ietilpības cietos diskus

ZParks, 06.10.2010. 10:39

Ne pārāk ilgi pēc tam, kad tika prezentēts vispār pirmais pasaulē cietais disks ar 3 terabaitu ietilpību, kompānija Western Digital arī papildina savu produktu klāstu ar šādiem diskiem.
Western Digital laiž klajā 3 TB ietilpības cietos diskus

Atjauninātas ir ārējo cieto disku sēriju My Book Essential, My Passport Essential un My Passport Essential SE modeļi. Visi jaunumi ir ieguvuši ātrāko USB 3.0 pieslēgumu. Ar vislielāko 3 TB ietilpību var lepoties My Book Essential diski, kuriem komplektā ir arī programma WD SmartWare, kura nodrošina nemitīgu rezerves datu kopēšanu. Savukārt paši kompaktākie WD diski My Passport Essential ir palielināti līdz 500 GB ietilpībai un pieejami Midnight Black, Cool Silver, Real Red, Pacific Blue un Arctic White krāsu variantos. Bet My Passport Essential SE disku sērijā klāt nākuši 750 GB un 1TB diski, kuri būs Stylish Black, Silver, Metallic Blue un Metallic Red krāsu korpusos. Rekomendējamā jaunumu cena ir My Passport Essential - $100, bet My Passport Essential SE atkarībā no ietilpības no $130 līdz $170. Savukārt My Book Essential diski maksā no $130 līdz $250.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV