Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

LG Optimus 7 – nebijušas satura koplietošanas iespējas

Anete Gribuste, 13.10.2010. 11:31

LG Electronics (LG) iepazīstinājis ar kompānijas pirmajiem Windows® Phone 7 viedtālruņiem - LG Optimus 7 un LG Optimus 7Q. LG Optimus 7 sērija, kas izstrādāta uz Microsoft jaunās operētājsistēmas bāzes, sniedz iespēju izmantot vēl plašākas mobilās komunikācijas iespējas.
LG Optimus 7 – nebijušas satura koplietošanas iespējas

LG Optimus 7 sērijas Windows Phone 7 viedtālrunī pieejamas vairākas LG unikālās lietojumprogrammas — kā, piemēram, Live Tiles, kam var piekļūt, izmantojot integrētos centrmezglus, Play To (uz DLNA bāzes), kā arī Voice-to-Text.

"Mēs izstrādājām LG Optimus 7 sēriju, lai radītu novatorisku koplietošanas pieredzi, Windows Phone 7 vidē," uzsvēra LG Electronics Mobile Communications Company prezidents un izpilddirektors Dr. Jongs-Seoks Pārks (Jong-seok Park). "Pēc rezultatīvas sadarbības ar Microsoft, esam gandarīti atklāt savu redzējumu par to, kādam vajadzētu būt īstam Windows Phone 7."

Microsoft mobilās komunikācijas biznesa nodaļas prezidents Endijs Līss (Andy Lees) piebilda: "Mēs ar lielu aizrautību sadarbojāmies ar tehnoloģiju novatoru LG. Un Windows Phone 7 izstrādāts, lai sevī apvienotu to, kas lietotājam rūp visvairāk. Tāpēc tieši LG bija mūsu galvenais sadarbības partneris, radot jaunu mobilās komunikācijas pieredzi."

Jaunas satura koplietošanas un izklaides iespējas

LG Optimus 7 sērija izvirza mobilo ierīci mūsdienu digitālā dzīves stila centrā. Ar DNLA bāzes multivides koplietošanas tehnoloģiju Play To, kas pieejama tikai LG Optimus 7 ierīcēs, lietotājiem būs iespēja izmantot ērtākās failu koplietošanas iespējas. Play To ļauj koplietot multivides failus ar citām digitālajām ierīcēm no attēlu, video vai mūzikas vietnēm.

Vēl viena no LG Windows Phone 7 pieejamajām funkcijām ir ScanSearch — AR lietojumprogramma, kas lietotāju savieno ar informācijas pasauli, ļaujot piekļūt reāllaika informācijai, piemēram, par iepirkšanos, labākajiem pusdienu piedāvājumiem, laika apstākļiem, izklaidi vai finanšu pasauli.

Savukārt LG Voice-to-Text funkcija ļauj sazināties, balsi pārvēršot tekstā, tā atjaunojot Facebook un Twitter profilus vai veidojot e-pasta ziņojumus un atgādinājumus ar brīvroku saziņas starpniecību.

Vēl LG Optimus 7 sērija piedāvā izbaudīt jaunu izklaides laikmetu ar Microsoft plašu populāritāti iemantojušo Xbox LIVE® un Zune®, ļaujot ērti piekļūt iecienītajām spēlēm un mūzikai.

Jaudīga digitālā satura izveidošana

LG Optimus 7 un LG Optimus 7Q ir gan jauna līmeņa izklaides pieredze, gan arī iespēja veidot jaudīgu un daudzveidīgu digitālo saturu. 720 p HD video izšķirtspēja ļauj veikt video ierakstus un atskaņošanu iespaidīgā vizuālā kvalitātē un ir piemērota koplietošanai tiešsaistē ar sociālo multividi, TV vai Play To. LG Optimus 7 sērija piedāvā arī 16:9 attiecības attēla uzņemšanu un atskaņošanu, lai veidotu kinematogrāfa stila video.

Savukārt uzlabotajā 5MP kamerā ietverti vairāki LG tehnoloģiju jaunumi, piemēram, Intelligent Shot (Inteliģentā fotografēšana), lai uzņemtu kvalitatīvus fotoattēlus, nemainot kameras iestatījumus, kā arī Panoramic Mode (Panorāmas režīms) 360 grādu ainavas iemūžināšanai.

Jaunas koplietošanas iespējas

Windows Phone 7 piedāvā jaunu pieeju sākuma ekrāna izmantošanā ar Live Tiles palīdzību — piedāvājot vienkāršāku piekļuvi informācijai un pakalpojumiem tieši no tīmekļa, kā arī lietotājiem svarīgākās lietojumprogrammas. Seši OS centri — People (Cilvēki), Pictures (Attēli), Games (Spēles), Music + Video (Mūzika + video), Marketplace (Papildu programmu veikals) un Office (Birojs) — organizē tālrunī esošo informāciju jaunā veidā, apvienojot visas saistītās lietojumprogrammas, pakalpojumus un saturu.

Formas faktors

LG Optimus 7 ir 3,8 collu WVGA LCD ekrāns, kas ar 800x480 pikseļu izšķirtspēju uztver pat smalkāko fotoattēla detaļu. Tādu pašu izšķirtspēju piedāvā arī LG Optimus 7Q 3,5 collu ekrāns. Turklāt Optimus 7 sērijas ekrāns ir ērts sērfošanai tīmeklī. Iespaidīgā 16 GB iekšējā atmiņa ļauj uzglabāt lielu skaitu MP3 failu, video un simtiem lietojumprogrammu. Turklāt 1500 mAh akumulators ērti izmantojams stundām ilgai interneta pārlūkošanai, e-grāmatu lasīšanai vai spēlēm un, protams, sarunām.

Jāatzīmē, ka Windows Phone 7 sērijas LG Optimus 7Q ir arī ergonomiska QWERTY tastatūra, kas pilnībā ļauj izmantot Windows Phone 7 Office iespējas ar tādām funkcijām kā Microsoft Word® Mobile, Microsoft PowerPoint® Mobile, OneNote® Mobile un Excel® Mobile.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV