Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Vertu Constellation Quest – spēļmantiņa ar viedtelefona ambīcijām bagātajiem

ZParks, 15.10.2010. 10:27

Nokia piederošā un Lielbritānijā bāzētā kompānija Vertu nolēmusi beidzot laist klajā viedtelefonu, turklāt vēl ar QWERTY klaviatūru. Par pamatu šai mantiņai, visticamāk, kalpo kāds no Nokia E-sērijas viedtelefoniem, ļoti iespējams, ka tas ir Nokia E72 vai arī E73.
Vertu Constellation Quest – spēļmantiņa ar viedtelefona ambīcijām bagātajiem

Telefons darbosies ar Symbian S60 3rd Edition operētājsistēmu. Tehniskos datus Vertu, kā vienmēr, noklusē, bet tiem, kuri pērk šos aparātus, tas tāpat ir vienalga, jo arī šeit līdzīgi kā vēl vairākiem elektronikas ražotājiem ir savs fanu pulks, kurš ar sajūsmu iegādājas ikvienu mantu ar Vertu nosaukumu. Un tad daudz svarīgāks ir fakts, ka aparāta korpuss būs izgatavots no tērauda vai arī zelta, būs ādas apdare un safīra stikls. Bet nu kaut ko jau Vertu atļaujas pateikt, un tas ir fakts, ka telefonam būs kamera, 2,36 collu displejs un 3,5 mm austiņu pieslēgvieta. Būšot arī pieejams Vertu City Brief ziņu serviss ar svaigākajiem jaunumiem. Mēs varam tikai minēt, kādi jaunumi interesē Vertu īpašniekus, iespējams, dārgu mantu izpārdošanas vai varbūt tomēr biznesa ziņas. Cena jaunumam vēl nav zināma, bet runā ka būšot starp $4000 un $7000.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV