Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

E Ink sāk piedāvāt krāsainu elektronisko papīru

ZParks, 09.11.2010. 09:51 | komentāri (1)

Kompānija E Ink paziņojusi, ka tai izdevies radīt displeju, kurš uz jaunās e-papīra tehnoloģijas pamata spēj parādīt arī krāsas.
E Ink sāk piedāvāt krāsainu elektronisko papīru

Šī jaunā tehnoloģija, kurai dots vārds Triton, var papildus ierastu e-papīra ekrānu 16 pelēkā toņa gradācijām rādīt arī 4096 krāsu toņus. Un līdzīgi kā ar melnbalto variantu, arī šis displejs ir ļoti taupīgs enerģijas jomā. Jaunie Triton paneļi savos izmēros var būt no 2 līdz 12 collām. Attēla kontrasts šādam ekrānam ir 10:1, bet attēla pārzīmēšanas laiks no 240 līdz 980 milisekundes. Jaunie ekrāni varēs parādīt animāciju, bet video skatīšanai tie tomēr nederēs. Ekrāni būs ērti lasāmi arī tiešā saules gaismā. Jaunos paneļus pamatā lietos e-grāmatu un citu elektronisko izdevumu, avīžu un žurnālu lasītājos. Pirmais aparāts ar šādas tehnoloģijas ekrānu būs ķīniešu e-grāmatu lasītājs Hanvon, kuram būs 9,68 collu ekrāns, Wi-Fi un 3G savienojumi.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV