Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Lattelecom izsniedzis jau otro atlīdzību personai, kas palīdzējusi novērst kabeļu zādzību

Līga Bite, 23.11.2010. 12:10

Uzņēmums Lattelecom šorīt ir pasniedzis jau otro atlīdzību cilvēkam, kura sniegtā informācija bija pietiekama, lai aizturētu personas, kas ļaunprātīgi bojāja Lattelecom infrastruktūru.

Pateicoties Eduarda Smiļģa ielas iedzīvotāja rīcībai un Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Zemgales iecirkņa darbinieku operatīvajai rīcībai, pirms divām nedēļām izdevās aizturēt personas, kas ļaunprātīgi bojāja un centās nozagt Lattelecom kabeli. Policijas ekipāžai ierodoties laikus, noziedzniekus aizturēja notikuma vietā.

„Pavisam neplānoti dienas vidū biju iegriezies mājās. Kamēr dzēru kafiju, nolēmu ieslēgt televizoru, bet diemžēl tas nerādīja. Tāpēc palūkojos ārā pa logu un liels bija mans pārsteigums ieraugot, ka pavisam nesteidzīgi divi vīrieši rosījās ap kabeli. Uzreiz zvanīju glābšanas dienestam 112, informējot par tikko redzēto. Esmu gandarīts, ka policijas ekipāžai izdevās noziedzniekus aizturēt nozieguma vietā," dienas vidū pieredzēto stāsta aculiecinieks.

Tā kā aculiecinieks ir Lattelecom klients, pateicībā par nesavtīgo rīcību, dāvanā no uzņēmuma viņš saņem iespēju sešus mēnešus bez maksas skatīties Lattelecom Interaktīvo TV un tās piedāvātās Tematiskās pakas.

Lattelecom kabeļu ļaunprātīgas bojāšanas un zādzības gadījumos, daļai iedzīvotāju tiek traucēti balss un datu pārraides sakari. Šādas situācijas ne tikai ierobežo dažādu uzņēmumu un iestāžu funkciju veikšanu pilnā apjomā, bet arī rada iedzīvotājiem virkni neērtību, tai skaitā ierobežotu iespēju veikt arī ārkārtas zvanus.

Lattelecom vadība ir pieņēmusi lēmumu atlīdzināt ikvienam, kura sniegtā informācija būs pietiekama, lai aizturētu iesaistītās personas un atklātu vai novērstu noziegumus, kas vērsti pret Lattelecom īpašumu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV