Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

LG iepazīstina ar kompānijas plānāko LED monitoru – LG E90

Anete Gribuste, 16.12.2010. 13:32

Pasaules tehnoloģiju novators LG Electronics (LG) iepazīstinājis ar pagaidām plānāko (tikai 7.2 mm) kompānijas ražoto LED monitoru - LG E90, kas Latvijā būs pieejams jau nākamā gada janvārī.
LG iepazīstina ar kompānijas plānāko LED monitoru – LG E90

Tā kā arvien vairāk lietotāju izmanto datoru arī mājas izklaidei, monitora kvalitāte kļuvusi svarīgāka nekā jebkad agrāk. LG E90 būs labākā izvēle spraiga sižeta filmu vai sporta sacensību vērošanai - tā reakcijas laiks ir tikai 2 milisekundes, bet monitora displejs saglabās skaidrību un spilgtumu pat straujākās darbības laikā. Turklāt LG programmatūra Image Booster, kas straumē saturu no video vietnēm kā, piemēram, YouTube, ir ievērojami uzlabota - lai LG E90 displejā ikviens video izskatītos teicami.

"E90 ir pilnveidotu tehnoloģiju un eleganta dizaina sinerģijas rezultāts," norāda LG monitoru daļas viceprezidents Si-hvans Pārks (Si-hwan Park). "Pateicoties jauninājumiem dizaina un attēla kvalitātes jomā, LG E90 ir nodefinējis jaunu SUPER LED standartu."

Saglabājot īpaši plāno konstrukciju, LG E90 elektropadeve un ligzda, caur kuru izveidots monitora un datora savienojums, atrodas statīva aizmugurē (jauninājums: EZ-cabling (EZ kabeļi)). Tāpat LG E90 par 40% samazina arī enerģijas patēriņu (salīdzinājumā ar parastajiem CCFL aizmugurgaismojuma LCD monitoriem). Turklāt tā ražošanā maksimāli samazināta bīstamo materiālu, piemēram, halogēna un dzīvsudraba izmantošana.

LG E90 tiks demonstrēts 2011. gada CES inovāciju balvu izstādē kā labākais "Honoree" izstrādājums datoru kategorijā.

LG E90

Ekrāna izmērs 21,5 collas
Formāts 16:9
Reālā izšķirtspēja 1920x1080
Spilgtums 250 cd/m2
Kontrasta attiecība Mega
Skatīšanās leņķis 170/160
Reakcijas laiks 2 ms GTG
Interfeiss D-Sub, DVI-D, HDMI
Statīvs Slīpuma regulēšana
Funkcija Oriģinālā proporcija, fotoefekts

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV