Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Samsung laiž klajā NX11 kameru ar maināmiem objektīviem

Diana Dzene, 04.01.2011. 17:21 | komentāri (1)

Samsung Electronics, vadošais patērētāju elektronikas ražotājs pasaulē, šodien laidis klajā NX11 – jaunāko papildinājumu veiksmīgajā NX kameru sērijā. NX11 ir NX10 fotokameras pēctecis, kas ir savietojams arī ar jauno i-Function objektīvu. NX11 kameras būs aprīkotas gan ar 18-55 i-Function objektīvu, gan arī ar diviem jauniem i-Function objektīviem – kompakto 20mm Pancake modeli un 20-50mm tālummaiņas objektīvu sudrabotā krāsā.
Samsung laiž klajā NX11 kameru ar maināmiem objektīviem

NX11 kameras izstrādē liela uzmanība tika pievērsta lietojamībai un kameras satvērienam, lai lietotājam fotografēšanu padarītu vienkāršāku un daudz ērtāku. Kamerai ir arī objektīva prioritātes režīma izvēlne, kas atvieglo īstā foto režīma atrašanu katram objektīvam.

NX11 fotoaparāts ir aprīkots ar ērtu, viena pieskāriena i-Function taustiņu, kas aktivizē iespēju mainīt visbiežāk izmantotos iestatījumu parametrus – diafragmas atvērumu, slēdža ātrumu, ISO un baltā balansa iestatījumus, kas nozīmē daudz vienkāršākas un ātrākas kontroles iespējas fotografējot. Ar kameru ir ļoti viegli uzņemt plašu ainavu vai lielu cilvēku grupu bildes - atliek vien aktivizēt panorāmas režīmu, kas ļauj lietotājam uzņemt panorāmas foto, nospiežot taustiņu un virzot kameru uz sāniem.

Tāpat kā NX10 kamerā arī NX11 modelī ir izmantots savā klasē labākais APS-C attēlveidošanas sensors labākai attēlu kvalitātei. APS-C standarta sensors ir lielāks nekā Micro 4/3 standartā, līdz ar ko ar šo kameru ir vieglāk nodrošināt augstu attēla kvalitāti.

Samsung Electronics Digitālās attēlveidošanas biznesa nodaļas izpildviceprezidents un vadītājs Hjunho Čungs (Hyunho Chung) komentē: "Prezentētā kamera Samsung kompānijai ir ļoti būtiska, jo tā gan nostiprina mūsu kā vadošā novatora pozīcijas digitālo fotokameru tirgū, gan arī demonstrē inovatīvos risinājumus kompakto fotokameru sistēmu tirgū. NX11 gan ietver visas labākās īpašības no NX10 modeļa, gan arī var lepoties ar uzlabotu dizainu un plašākām i-Function iespējām, ko dāvā jauno objektīvu modeļu klāsts."

Papildus iebūvētajai zibspuldzei un elektroniskajam VGA (640x480 punktu) skatu meklētājam NX11 kamera ir apveltīta arī ar 3 collu AMOLED LCD ekrānu. AMOLED ekrāns nodrošina mazāku saules gaismas atspīdēšanu, līdz ar to lietotājs var redzēt savus attēlus jebkādas gaismas apstākļos, tai skaitā - saulainā dienā. Lietotājs var arī iegūt daudz dzīvīgākus, skaidrākus attēlus, pateicoties uzlabotajai krāsu atveidošanas tehnoloģijai. NX11 kamera dāvā arī augstas kvalitātes video ieraksta iespējas 720p HD formātā, un tās lielais APS-C sensors ļauj ierakstīt video ar seklu asuma dziļumu, nodrošinot vizuālu efektu, kas līdzinās profesionālajām kino filmām.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV