Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Samsung prezentē Full HD videokameru HMX-Q10

Diāna Dzene, 05.01.2011. 09:39 | komentāri (1)

Samsung Electronics, pasaules vadošais patērētāju elektronikas ražotājs, laidis klajā jaunāko papildinājumu savā videokameru klāstā – HMX-Q10. Videokamera HMX-Q10 ir radīta, izmantojot jaunāko Samsung Full HD videoieraksta tehnoloģiju ar BSI CMOS sensoru, lai padarītu izcilas kvalitātes video uzņemšanu tik vienkāršu kā vēl nekad, izmantojot tādas inovatīvas funkcijas kā, piemēram, Switch Grip.
Samsung prezentē Full HD videokameru HMX-Q10

HMX-Q10 ir kompakta, praktiska un vienkārši lietojama Full HD video kamera, kas apvieno labākās Samsung inovācijas ar neticami vienkāršu funkcionalitāti – un tas viss par pieejamu cenu. Šī ir pirmā video kamera pasaulē ar Switch Grip tehnoloģiju, kas nodrošina to, ka HMX-Q10 kamerā iestrādātais G-magnetic sensors atpazīst kameras turēšanas leņķi un pagriež LCD ekrānu tā, lai to būtu viegli pārskatīt, sniedzot iespēju viegli kontrolēt ierakstāmo materiālu no jebkuras pozīcijas. Ar LCD ekrāna palīdzību Easy Operation funkcija ļauj lietotājiem viegli kontrolēt kameras procesus, ieslēgt un izslēgt kameru, kā arī vadīt atskaņotāja funkcijas, padarot ierīces lietošanu ārkārtīgi intuitīvu un ērtu. Kompaktais un izturīgais korpuss ļauj vieglo HMX-Q10 videokameru paņemt līdzi faktiski jebkur, turklāt šī ierīce ir tik universāla, ka tā var pildīt arī 4,9 megapikseļu fotokameras funkcijas.

Samsung Electronics Digitālās attēlveidošanas biznesa nodaļas izpildviceprezidents un vadītājs Hjunho Čungs (Hyunho Chung) stāsta: "HMX-Q10 kameras prezentēšana mums ir ļoti svarīga, jo tas ir viens no labākajiem apliecinājumiem Samsung nepārtrauktajām inovācijām, kas visiem mūsu patērētājiem piedāvā lielisku dizainu, augstas veiktspējas funkcionalitāti un labākās videokameras pielietojuma iespējas. Piemēram, mēs pirmie pasaulē esam radījuši Switch Grip tehnoloģiju, kas palīdz HMX-Q10 kamerai pielāgoties lietotāju dzīves stilam un vajadzībām – nevis otrādāk. Papildus tam Easy Operation vadības iespējas ar LCD ekrāna palīdzību un Smart Access lietotājsaskarne ievērojami atvieglo video ieraksta veikšanu."

Pasaulē pirmā kamera ar Switch Grip tehnoloģiju (kamera gan labročiem, gan kreiļiem)

Neatkarīgi no tā, vai esat kreilis vai labrocis, filmējat sarežģītās pozīcijās vai cenšaties filmēšanu apvienot ar kādām citām aktivitātēm, Samsung Switch Grip tehnoloģija nodrošina LCD ekrāna pielāgošanos kameras turēšanas pozīcijai ieraksta laikā, tāpēc jums vienmēr tiek nodrošinātas nevainojamas kontroles iespējas pār video uzņemšanas procesu.

Intuitīvā Easy Operation funkcija lietošanas vienkāršībai

HMX-Q10 ir aprīkota ar jauno Easy Operation funkciju un Smart Access lietotājsaskarni, kas videokameras lietošanu padara tik vienkāršu kā vēl nekad. Šī funkcija nodrošina labāko un visērtāko kameras operētājsistēmu tirgū, jo tai nav nepieciešami vairāki atsevišķi taustiņi un pogas, lai to kontrolētu. Easy Operation funkcija ļauj, izmantojot 2,7 collu LCD ekrānu, ātri piekļūt nepieciešamāko funkciju klāstam, piemēram, ieraksta nopauzēšanai, lai jūs varētu apstāties un piemeklēt labāko filmēšanas leņķi savam video, kā arī iespējai kontrolēt satura atskaņotāju, lai varētu nekavējoties aplūkot savu uzņemto video materiālu.

Labākās augstas kvalitātes video ieraksta iespējas

HMX-Q10 kamera uzņem video Full HD 1920 x 1080/60i formātā, un tā ir aprīkota ar OIS Duo sistēmu, kas teicami novērš roku trīcēšanas ietekmi uz video kvalitāti pat tad, ja filmējat, atrodoties kustībā. Tādējādi ik reizi tiek nodrošināts stabils un skaidrs uzņemtais video materiāls. HMX-Q10 funkciju klāstā ietilpst arī 5 megapikseļu BSI CMOS sensors, kas video ierakstu veic ar divreiz augstāku jutību nekā ierindas CMOS sensors, tādējādi ievērojami samazinot trokšņus un kropļojumus, kā arī uzlabojot ieraksta kvalitāti vājas gaismas apstākļos.

HMX-Q10 ir aprīkota ar atjauninātu Samsung Smart Auto vides atpazīšanas tehnoloģijas versiju, kas izanalizē galvenos kompozīcijas video uzņemšanas elementus – gaišumu, kustības, krāsas un objektus – un tad izvēlas vispiemērotākos iestatījumus, lai nodrošinātu labākos iespējamos rezultātus. Papildus lieliskajai video uzņemšanas funkcionalitātei HMX-Q10 spēj uzņemt arī fotogrāfijas ar 4,9 megpikseļu izšķirtspēju, dodot iespēju uzņemt pirmšķirīgas kvalitātes fotoattēlus bez nepieciešamības nēsāt līdzi atsevišķu fotokameru.

Ja lietotāji vēlas, viņi var arī izmantot iespēju pielāgot dažādus video uzņemšanas iestatījumus pašrocīgi. Līdz ar HMX-Q10 vienkāršo manuālās vadības režīmu lietotāji var piekļūt plašam, vienkārši pielāgojamam iestatījumu klāstam (Baltais balanss, Ekspozīcija, Aizmugurgaismojums, Taimeris, C.Nite u.c.) un caur intuitīvo saskarni veikt savām vēlmēm atbilstošās iestatījumu izmaiņas. Savukārt jaunā Art Film funkcija nodrošina iespējas uzņemt video daudz radošākā veidā, piemēram, izmantojot tādus speciālos efektus kā Laika plūdums (Time Lapse) vai melnbaltais režīms, tādējādi video uzņemšanu padarot daudz aizraujošāku.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV