Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

RCA izlaiž vairākus portatīvos digitālās televīzijas uztvērējus

Kaspars Rumbenieks, 05.01.2011. 15:14

Portatīvie digitālās televīzijas atskaņotāji beidzot ir sākuši iekarot pircēju interesi, un šajā gadā to pārdošanas apjomiem ir prognozēts milzīgs pieaugums. Tādēļ kompānija RCA jauno gadu ir uzsākusi uzreiz ar vairākiem jauniem portatīvajiem digitālās televīzijas uztvērēju modeļiem.
RCA izlaiž vairākus portatīvos digitālās televīzijas uztvērējus

Viens no jaunumiem ir 109 ASV dolāru vērtais DMT335R modelis ar 3,5 collu lielu LCD ekrānu ar LED aizmugures apgaismojumu, un par enerģijas avotu tas izmanto parastās AA tipa baterijas. Par 149 ASV dolāriem RCA piedāvās DMT336R modeli, kas papildus vēl var lepoties ar FM radio uztvērēju un iebūvētu litiju jonu akumulatoru. Tiem kam ar 3,5 collu ekrāni šķiet par maziem, tiks piedāvāts arī lielākais DMT270R modelis, kurš aprīkots ar 7 collu lielu ekrānu ar 800 x 480 pikseļu izšķirtspēju. Šī portatīvā televīzijas uztvērēja cena būšot 169 ASV dolāru. Visi jaunie RCA produkti pārdošanā nonāks tuvāko nedēļu laikā.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV