Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Samsung prezentē jauno 2 View divu ekrānu fotokameru klāstu

Diana Dzene, 06.01.2011. 09:46 | komentāri (1)

Samsung Electronics, pasaules vadošais patērētājelektronikas ražotājs, šodien ir prezentējis trīs jaunas 2 View kompaktkameras, nostiprinot kompānijas līderpozīcijas šajā tirgus nišā un turpinot attīstīt divu ekrānu tehnoloģiju. Jaunās ST700, PL170 un PL120 fotokameras piedāvā unikālu augstas kvalitātes attēlu un aizraujošu funkciju apvienojumu.

ST700 fotokamera piedāvā pašas modernākās divu ekrānu funkcijas. Jaunā kamera ir aprīkota ar 1,8 collu priekšējo LCD ekrānu, kas ir lielākais jebkad pielietotais ekrāns šāda stila kamerā, dāvājot vēl plašākas iespējas pašportretu uzņemšanā – tieši šī funkcija ir kļuvusi par 2 View kameru atpazīstamības simbolu. Iespaidīgo priekšējo ekrānu papildina kameras aizmugurē novietotais jaunais 3 collu skārienekrāns ar Smart Access lietotājsaskarni, kas nodrošina ērtu lietojamību un kvalitatīvu attēlu aplūkošanu. Arī attēlu kvalitātes jomā ST700 neliek vilties - 16,1 megapikseļa attēlveidošanas sensors un 26 mm objektīvs ar 5x optisko tālummaiņu – tas viss šo kameru padara par pašu modernāko 2 View sērijas pārstāvi.

PL170 un PL120 fotokameras ar divu ekrānu tehnoloģiju sniedz jaunas iespējas, ļaujot ikvienam fotogrāfam pašam nostāties objektīva priekšpusē un uzņemt stilīgas pašportreta fotogrāfijas. Spilgtais 1,5 collu priekšējais ekrāns ļauj jums precīzi iekadrēt savu portretu, un Easy Self Shot funkcija palīdzēs uzņemt lielisku pašportretu.

Samsung bija pirmais, kas 2009.gada izskaņā fotokameru tirgū ieviesa 2 View tehnoloģiju. Kopš tā laika jauni modeļi šajā sērijā ir nostiprinājuši Samsung pozīcijas šajā jomā un tai pat laikā arī ievērojami paplašinājuši kompānijas tirgus daļu kopējā kompakto fotokameru tirgū.

Samsung Electronics Digitālās attēlveidošanas biznesa nodaļas izpildviceprezidents un vadītājs Hjunho Čungs skaidro: "Mēs esam ļoti lepni, ka mūsu 2 View tehnoloģija ir izraisījusi tik lielu interesi starp mūsu pircējiem, līdz ar to mēs esam vairāk nekā pārliecināti, ka turpināsim šīs inovatīvās tehnoloģijas attīstību. Pagājušajā gadā mēs ieviesām divu ekrānu tehnoloģiju arī citos mūsu produktos, piemēram, ST600 un ST100 fotokamerās. Arī šogad, 2011.gadā mēs turpināsim darīt to pašu, taču jau tagad mēs prezentējam mūsu spēcīgāko sasniegumu šajā jomā – ST700 modeli, kas ir pašreiz labākā divu ekrānu fotokamera, kādu jelkad esam radījuši. Mēs ceram, ka šie produkti uzlabos mūsu patērētāju ikdienu, un mēs arī turpināsim mūsu inovāciju attīstību, lai būtu pārliecinoši šīs tirgus jomas līderi un noteicēji."

Uzņemiet ideālus pašportretus

2 View kameras tika radītas, balstoties uz pašportreta fotogrāfiju idejas, un jaunie kameru modeļi šo ideju paceļ jaunā līmenī, lai nodrošinātu jums iespējas notvert sevi patiešām ideālā fotogrāfijā. Papildus jaunajai Easy Self Shot funkcijai ST700 kameras modelis ir aprīkots arī ar jaunu Bērnu fotorežīmu, kas ļauj jums izveidot pašiem savas animācijas, lai piesaistītu bērnu uzmanību mirklī, kad centīsieties tos nofotografēt. Visi trīs modeļi ir aprīkoti ar 26 mm objektīvu, kas portretfoto vajadzībām nodrošina plašāku un dziļāku kadra perspektīvu. ST700 un PL170 kamerām ir 16,1 megapikseļa attēlveidošanas sensori, kas sniedz vienus no pašlaik visasākajiem iespējamajiem attēliem, savukārt PL120 kameras modelis ir aprīkots ar 14,1 megapikseļa sensoru.

Vienkārša lietošana

Jaunā ST700 kameras modeļa izstrādē Samsung ir izmantojis arī savu plašo pieredzi viedtelefonu jomā, radot Smart Access lietotājsaskarni. Uz pieskārieniem balstītā saskarne ir tikpat ātra un intuitīva kā viedtelefonos. Pat vismodernākās funkcijas var tikt izmantotas ar pāris pogu nospiedieniem lielajā, skaidrajā 3 collu skārienvadības LCD ekrānā. Smart Access lietotājsaskarne ļauj lietotājiem pārvietot, aktivizēt un kontrolēt aplikācijveidīgās ikonas, viegli šķirstīt fotogrāfijas un ērti vadīt kameras plašo funkciju klāstu.

Jautrība visai ģimenei

Visos trīs jaunajos fotokameru modeļos ir padomāts arī par to, lai fotografēšana būtu jautra, kas ir ļoti nozīmīga daļa no 2 View produktu koncepcijas, ļaujot uzņemt mākslinieciski profesionālas fotogrāfijas pat visnepieredzējušākajiem lietotājiem. Visi trīs modeļi ir aprīkoti ar HD video ieraksta funkciju, kas nozīmē, ka papildu fotogrāfiju uzņemšanai jūsu rīcībā ir arī iespējas nofilmēt lieliskus video. Visās trijās kamerās ir pieejama Smart Filter 2.0 funkcija, kas papildus ierastajiem fish-eye, miniatūrisma un skices mākslinieciskajiem filtriem piedāvā arī tādus filtrus kā maigais fokuss, pustoņa punkts un kino, tādējādi ļaujot attēlam ar vienu pogas nospiedienu piešķirt interesantu un profesionālu akcentu. Jūs varat arī pielietot jauno Magic Frame funkciju, lai tūliņ pat radītu noformētas pastkartes vai plakātus, kurus pēc tam varat pārsūtīt saviem draugiem un ģimenei. Jums atliek vien izvēlēties kādu no kamerā piedāvātajām veidnēm, tad uzņemt fotogrāfiju, un rezultātā jūsu fotogrāfija automātiski parādīsies uz ekrāna izvēlētajā veidnes noformējumā. Papildus tam ST700 un PL170 kameras ir aprīkotas ar HDMI pieslēgvietu, kas nodrošina ērtas savienojuma iespējas ar jūsu televizoru, kā arī šīm kamerām ir pieejami četri stilīgi noformējuma krāsu toņi.

Gudrāka fotokamera

Visi trīs jaunie modeļi ir apgādāti arī ar Samsung Smart Auto funkciju, kas darbojas gan fotogrāfiju, gan arī video uzņemšanas režīmā. Šī sistēma izanalizē tādus fotografēšanas apstākļu galvenos elementus kā gaišums, krāsas un kustības un tad automātiski pielāgo fotokameras iestatījumus, lai nodrošinātu labāko iespējamo gala rezultātu. Smart Auto funkcijā ir pieejami 16 dažādi fotografēšanas režīmi, kā arī 4 režīmi video uzņemšanai, taču, ja vēlaties apliecināt savas prasmes un pārņemt vadību savās rokās, tad jūs varat šo sistēmu apiet un tā vietā aktivizēt manuālo iestatījumu režīmu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV