Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Samsung prezentē izcilu amatieru HD videokameru sēriju HMX-H300

Diana Dzene, 06.01.2011. 09:51 | komentāri (1)

Samsung Electronics, pasaules vadošais patērētāju elektronikas ražotājs, šodien ir laidis klajā jauno HMX-H300 videokameru sēriju, kas radīta, izmantojot labākās Samsung tehnoloģijas, piedāvājot lietotājiem vienkāršu un izturīgu produktu ar lieliskām funkcijām, izturīgu bateriju, 3 collu LCD skārienekrānu un augstvērtīgu attēla kvalitāti.

HMX-H300 sērijas produkti veidoti, balstoties uz premium kategorijas videokameru tehnoloģijām, kurām var uzticēties, lai arī kādos apstākļos tiktu veikta filmēšana. HMX-H300 sērija ir radīta, lai automātiski nodrošinātu video ar kristālskaidru HD izšķirtspēju, ļaujot lietotājiem vienkārši izbaudīt mirkli bez satraukumiem un nepieciešamības koriģēt kameras iestatījumus vai attēla asumu. Arī kameras ilgais ieraksta laiks un baterija, kas spēj darboties līdz pat trīs stundām, ļauj lietotājam filmēšanas laikā nesaspringt un baudīt filmēšanu.

Samsung Electronics Digitālās attēlveidošanas biznesa nodaļas izpildviceprezidents un vadītājs Hjunho Čungs (Hyunho Chung) komentē: "Mēs apzināmies, ka videokameras iegāde, lai iemūžinātu tādus ģimenei svarīgus mirkļus kā dzimšanas diena vai skolas pabeigšana, ir ļoti svarīgs lēmums, kas tiek rūpīgi pārdomāts. Tieši tāpēc līdz ar HMX-H300 sēriju, izmantojot mūsu labākās tehnoloģijas un inovācijas, mēs esam radījuši vienkāršu un cenā pieejamu videokameru, uz kuru ģimene var paļauties un ikvienā pasākumā uzņemt augstas kvalitātes video. Samsung inovatīvo sasniegumu priekšrocības ir redzamas ne tikai HMX-H300 produktu tehnoloģijās, bet arī tādās modernās papildfunkcijās kā OIS Duo attēla stabilizācija un Smart Auto režīms, kas video filmēšanu padara par pavisam vienkāršu procesu."

Ērtas papildfunkcijas

HMX-H300 sērijas kameras ir veidotas tā, lai uz tām varētu paļauties ikvienā pasākumā un lietotāji varētu vienkārši saglabāt vērtīgākās atmiņas visaugstākajā kvalitātē. Sejas noteikšanas funkcija parūpējas, lai pat sešu cilvēku sejas kadrā būtu vienmērīgi asas un, iemūžinot tādus spraigus notikumus kā ballītes vai koncerti, netiktu zaudēts attēla asums. Savukārt uzlabotā Smart Auto funkcija atkarībā no tādiem faktoriem kā gaišums, filmējamais objekts un krāsas automātiski izvēlēsies piemērotāko filmēšanas režīmu, lai nodrošinātu labāko iespējamo uzņemtā video materiāla kvalitāti.

Inovatīvā optiskā tehnoloģija

Vēl kā būtiska iezīme jāmin HMX-H300 sērijas kameru objektīva nodrošinātā 30x optiskā tālummaiņa, kas nodrošina video ierakstu labākā izšķirtspējā nekā jebkurš cits konkurents šajā kameru kategorijā.

HMX-H300 sērijas videokameras ir aprīkotas arī ar izturīgu bateriju, kas nodrošina filmēšanas ilgumu līdz pat trim stundām, līdz ar to lietotāji var filmēt ilgāk bez bažām par iespēju palaist garām kādu svarīgu mirkli.

Visas HMX-H300 sērijas kameras ir aprīkotas ar 5 megapikseļu 1/4" BSI (aizmugurgaismotu) CMOS attēlveidošanas sensoru, kas ir divreiz jutīgāks nekā klasiskais CMOS sensors. Tas nozīmē, ka jums tiek nodrošināts zemāks trokšņu un attēla kropļojumu līmenis, vienlaikus ievērojami uzlabojot attēla kvalitāti vājas gaismas apstākļos, kādi sastopami, piemēram, pustumšā restorānā vai nakts ainavās. Tostarp HMX-H300 sērijas kameras ir apgādātas ar modernu OIS Duo (uzlabota optiskā attēla stabilizācija) sistēmu, lai nodrošinātu stabilitāti un nesakratītu uzņemto video materiālu, kompensējot roku un ķermeņa kustības pat tad, ja filmējat, atrodoties kustībā.

HMX-H300 sērijas kameras ir aprīkotas ar 3 collu LCD skārienekrāniem, kas ir par 20 procentiem lielāki, nekā standartā ierasts, tādējādi ļaujot daudz vieglāk aplūkot ar dabīgām krāsām un skaidrām detaļām apveltītos video materiālus. Savukārt kameru dizains ir ticis veidots plūdenās formās, un to izmērs padarīts vēl kompaktāks, lai lietotāji var viegli turēt kameru rokā un pilnībā ļauties notikumu iemūžināšanai. Visbeidzot - HMX-H300 videokameras piedāvā arī fotografēšanas funkciju, līdz ar to jums vairs nav nepieciešamības nēsāt līdzi otru kameru, lai iegūtu teicamus foto attēlus.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV