Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Pasaule ir daudz tuvāk ar jauno Samsung SH100 fotokameru

Diāna Dzene, 06.01.2011. 12:55

Samsung Electronics, pasaulē vadošais patērētājelektronikas ražotājs, šodien laidis klajā jaunu kompaktu fotokameru ar WiFi savienojuma atbalstu - SH100. Šī fotokamera nodrošina iespēju nekavējoties dalīties savās uzņemtajās fotogrāfijās ar draugiem un ģimeni, izmantojot internetu un sociālos medijus. SH100 fotokamera ir radīta, lai kļūtu par Samsung spēcīgāko 2011.gada fotokameru ar bezvadu savienojuma atbalstu. Tajā ir ietvertas iespējas no visām iepriekš radītajām Samsung fotokamerām ar WiFi atbalstu, kas ļāvušas kompānijai ieņemt līderpozīcijas šajā augošajā tirgus nišā.
Pasaule ir daudz tuvāk ar jauno Samsung SH100 fotokameru

Izmantojot WiFi savienojumu, jūs varat izveidot savienojumu ar savu viedtelefonu, lai tajā varētu reālajā laikā aplūkot kadru, ko grasāties uzņemt. Jūs varat attālināti mainīt kadrējumu un uzņemt fotogrāfiju, nemaz nepieskaroties kamerai. Šis jaunievedums ļauj izvairīties no skraidīšanas šurpu turpu no fotografējamās kompozīcijas pie kameras un atpakaļ, lai saorganizētu, piemēram, cilvēku grupas foto – jo tagad jūsu rokās ir pilna attālināta kontrole pār fotokameru. Vēl jo vairāk, jūs pat varat izmantot sava mobilā telefona GPS funkciju, lai precīzi fiksētu vietu, kur ir uzņemta konkrētā fotogrāfija.

SH100 kamerā iebūvētais WiFi savienojuma atbalsts nozīmē arī to, ka, nospiežot vien divus taustiņus, jūs varat automātiski izveidot savu fotogrāfiju rezerves kopijas datorā vai arī pieslēgt kameru pie sava HD televizora ar DLNA savienojumu, lai varētu uzreiz aplūkot uzņemtās fotogrāfijas un video. WiFi funkcija arī dod iespēju uzreiz augšupielādēt fotogrāfijas sociālo tīklu vietnēs, piemēram, Facebook, Picasa vai Photo Bucket, kā arī ļauj jums tiešā veidā no kameras nosūtīt fotogrāfijas uz e-pastu. Arī ierakstītos HD kvalitātes video materiālus ir iespējams nekavējoties augšupielādēt, piemēram, YouTube interneta vietnē. Savukārt, lai šo apjomīgo failu augšupielādes procesu padarītu vienkāršāku un ātrāku, SH100 kamera ir aprīkota ar piekļuves kontu Boingo mobilo tīklu pakalpojumiem, kas dod jums iespēju pieslēgties vairāk nekā 200 tūkstošiem WiFi piekļuves punktu visā pasaulē.

SH100 fotokamera ir piemērs Samsung inovācijām un dizainam, kas ir orientēti tieši uz lietotāja vajadzībām un interesēm. Kompānija ir vienmēr rūpīgi veikusi mērķauditorijas izpēti, un 2011.gadā Samsung mērķtiecīgi izmantos šīs izpētes rezultātus, lai radītu unikālus produktus jaunajai, digitāli aktīvajai lietotāju paaudzei.

Ērti savienojumi

SH100 fotokamera izmanto WiFi savienojuma atbalstu, lai ikvienu kameras lietotāju nodrošinātu ar jaunām iespējām. Izmantojot PC Auto Back-up funkciju, kamera automātiski izveidos savienojumu ar jūsu datoru un augšupielādēs tajā jaunākās fotogrāfijas pat tad, ja tas ir izslēgts. Šī funkcija ir savietojama ar Wake-on LAN sistēmu, ar kuru ir apgādāta lielākā daļa mūsdienu datoru.

Tver mirkli vēl vieglāk

SH100 kamerā ietvertais WiFi atbalsts ļauj jums izmantot jūsu viedtelefonu kā tālvadības pulti un kā attālinātu skatu meklētāju jūsu kamerai. Izmantojot 5x optisko tālummaiņu, jūs varat kadru pietuvināt vai attālināt, bet, piekļūstot pamatizvēlnei, jūs varat izmainīt fotografēšanas parametrus un režīmus. Brīdī, kad esat apmierināts ar redzamo attēlu, jūs varat attālināti nospiest fotokameras slēdža pogu, turklāt fotokamera vienlaicīgi arī fiksēs GPS koordinātes un izveidos ģeomarķējumu konkrētajai fotogrāfijai.

Nevainojama vienkāršība

Izmantojot savu plašo pieredzi viedtelefonu jomā, Samsung ir radījis jaunu Smart Access lietotājsaskarni visām savām jaunajām kompaktkamerām. Uz pieskārieniem balstītā saskarne ir tikpat ātra un intuitīva kā viedtelefonos. Tādas modernas funkcijas kā satura koplietošana bezvadu režīmā var tikt aktivizētas, vien nospiežot pāris taustiņus uz lielā 3 collu LCD ekrāna. Smart Access lietotājsaskarne ļauj lietotājiem pārvietot, aktivizēt un kontrolēt aplikācijveidīgās ikonas, viegli šķirstīt fotogrāfijas un ērti vadīt kameras plašo funkciju klāstu.

Jūsu digitālā mājokļa sirds

SH100 kamera ir aprīkota arī ar Samsung AllShare funkciju, kas, izmantojot DLNA savienojuma tehnoloģiju, ļauj jums kameru pievienot pie HD televizora un straumēt tās saturu bezvadu režīmā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV