Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Samsung prezentē SMX-F50/F53/F54 videokameras ar 65x tālummaiņu

Diāna Dzene, 06.01.2011. 12:58

Samsung Electronics, pasaules vadošais patērētāju elektronikas ražotājs, šodien prezentēja jaunās SMX-F50 sērijas videokameras, kas apveltītas ar augstu veiktspēju, kompaktu dizainu un pieejamu cenu. Arī šo kameru izstrādē izmantoti Samsung jaunākie dizaina un tehnoloģiskie risinājumi, piedāvājot tirgū iespaidīgāko 65x tālummaiņas objektīvu un ietverot modernākās papildfunkcijas – pirmo reizi amatieru videokamerā ietverto Smart BGM funkciju.
Samsung prezentē SMX-F50/F53/F54 videokameras ar 65x tālummaiņu

SMX-F50 produktu sērija par budžeta klases cenu piedāvā premium kategorijas videokameru tehnoloģijas, kas parūpēsies, lai jūs, gadiem ritot, iemūžinātu ikvienu savas ģimenes pasākumu un īpašo notikumu. Tostarp vieglais un kompaktais dizains ļauj kameru vienmēr nēsāt sev līdzi. SMX-F50 sērijas videokameras ir arī aprīkotas ar 65x tālummaiņas tehnoloģiju ar papildu pikseļu iezīmēšanas funkciju, kas ļauj jums no jebkāda attāluma iemūžināt nepieciešamo ainu.

Ar pašlaik tirgū augstāko nepārtrauktā ieraksta ilgumu 6 stundu un 20 minūšu garumā (ar 16 GB iebūvēto atmiņu vai atmiņas karti) un spēju ierakstīt augstas kvalitātes videomateriālu H.264 kodējuma formātā SMX-F50 sērijas videokameras ir spējīgas veikt ierakstu par vidēji pusotru reizi ilgāk nekā citas videokameras. Pateicoties šādam video filmēšanas sniegumam un USB pieslēgvietai, kas ļauj jūsu kameru uzlādēt vai pievienot pie datora, tagad jums tiek sniegta iespēja jebkurā vietā un laikā filmēt, koplietot uzfilmēto un uzlādēt videokameru, lai nekad nepalaistu garām kādu vērtīgu mirkli. Turklāt līdz ar SD atmiņas karšu atbalstu un iebūvēto zibatmiņu (F53 modelim 8 GB, F54 modelim 16 GB) šīs sērijas videokameras spēj nodrošināt ilgāku ieraksta laiku ar augstāku attēla kvalitāti nekā konkurējošie kameru modeļi.

Samsung Electronics Digitālās attēlveidošanas biznesa nodaļas izpildviceprezidents un vadītājs Hjunho Čungs (Hyunho Chung) komentē: "Mēs saprotam, ka videokameras iegāde ir ģimenes investīcija, un mūsu pētījumi liecina, ka cilvēki vēlas garantētu uzticamību un spēju nofilmēt visdažādākā veida notikumus, vai tā būtu dzimšanas diena, Ziemassvētki vai arī jūsu bērna pirmais skolas uzvedums. Tieši tādēļ mēs vēlamies lietotājus nodrošināt ar labākajām, visvieglāk lietojamajām, novatoriskajām funkcijām, turklāt par pieejamu cenu. Mēs garantējam, ka mūsu videokameras ir apveltītas ar labākajām videokameru tehnoloģijām no Smart Auto funkcijas, inteliģentās optiskās tālummaiņas līdz pat pagarinātajam videoieraksta laikam, tādējādi ļaujot ikvienai ģimenei izbaudīt lielisko video uzņemšanas jautrību un emocionālo prieku."

Smart BGM – lai ikviena balss tiktu sadzirdēta

Fona skaņu vai mūzikas ierakstīšana ar klasiskajām videokamerām bieži vien var izrādīties visai sarežģīta, jo atskaņošanas laikā fona mūzika nereti nomāc cilvēku balsis. Samsung SMX-F50 sērijas kameras ļauj jums izvēlēties mūziku, kas skanēs fonā video materiālam, un rediģēšanas brīdī, kad mūzika tiek pievienota video ierakstam, Smart BGM funkcija automātiski samazinās mūzikas skaļumu vietās, kad video materiālā tiek fiksēta cilvēku runāšana, tādējādi pārliecinoties, ka ikviena balss tiek sadzirdēta.

Modernais inteliģentās tālummaiņas objektīvs

SMX-F50 sērijas kameru 65x inteliģentā tālummaiņa pārspēj šī brīža tirgus konkurējošo modeļu sniegumu, līdz ar to jūs nekad nebūsiet pārāk tālu, lai iemūžinātu kādu svarīgu notikumu - vai tas būtu jūsu bērna pirmais vārtu guvums futbola spēlē vai arī galvenā loma skolas Ziemassvētku uzvedumā.

Jaunā Ieraksta pauzes funkcija

Jaunā Ieraksta pauzes funkcija ļauj lietotājiem uz neilgu laiku apturēt video ierakstu un pēc tam turpināt filmēšanu no apstāšanās vietas. Tas nozīmē, ka vēlāk pēc filmēšanas pabeigšanas jums vairs nebūs nepieciešamības video rediģēšanas laikā apvienot kopā vairākus atsevišķus failus.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV